Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 9.

Post autor: Sabrina » 03 lis 2013, 14:03

Viperka pisze:Skoro posypała się taka lawina tzn., że wszystkie te dziewczyny czytały...np. Twoje insynuacje, które potem biorą za prawdę, że zdjęcia w galerii nie są w żaden sposób chronione, a pisze to osoba, która wie że nie ma tam swoich zdjęć, wie że nie ma wiedzy czy są w jakiś sposób zabezpieczone, ale mimo wszystko warto puścić plotę w eter..brak słów[/quote
Mogły czytać regulamin to by wiedziały,ze nie muszą sie nieczego obawiać. Nie do mnie te teksty,tylko do nich! Ja juz wiem i nie musicie togo co 5 min powtarzać. Usuńcie temat,a nie klepcie co parę minut jaką to aferę rozdmuchała Sabrina z Mareną.
Ps,po wargach sromowych na bank nikt nikogo nie rozpozna,MY WKLEJALYSMY PRAWIE CALE TWARZE.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Dana_2
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Dana_2 » 03 lis 2013, 14:36

Sabrina pisze:Mogły czytać regulamin to by wiedziały,ze nie muszą sie nieczego obawiać. Nie do mnie te teksty,tylko do nich! Ja juz wiem i nie musicie togo co 5 min powtarzać. Usuńcie temat,a nie klepcie co parę minut jaką to aferę rozdmuchała Sabrina z Mareną.
Ps,po wargach sromowych na bank nikt nikogo nie rozpozna,MY WKLEJALYSMY PRAWIE CALE TWARZE.

sabrina, przeciez jestes dorosłą osobą, wklejasz fotki i sadzisz, ze nikt na nie spojrzy? no chyba godzisz sie z tym, ze popatrzymy?
kto i w jakim celu miałby kopiowac Twoje foty? czy widziałas gdzies z tego forum skopiowane zdjecia? obawiasz sie czegos?
Zapomniałyscie, ze własnie to forum było nie jeden raz dla nas wsparciem, kopalnią wiedzy na rózne tematy, pisałysmy wiele o sobie i rzeczywiscie gdyby, któras z nas chciałaby by osoba publiczną np politykiem ( a fe (giggle to byc moze ktos by sklecił jakis "rys osobowosciowy" (giggle

dalej nie rozumiem w czym problem...

Awatar użytkownika
joanajaski
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: joanajaski » 03 lis 2013, 15:27

Pudelek moje drogie administratorki, to robi się wtedy gdy zapominamy o kulturze wypowiedzi i szacunku dla rozmówcy. Niegrzeczne potraktowanie dziewczyn i sprowadzenie ich wizerunku do kaszy jaglanej ...... (puke
To że ktoś niedoczytał, nie znaczy że można go wykpiwać.Tym bardziej że chodzi o forumowiczki bardzo otwarte i pomocne dla innych. Nie wstawiały przecież tych zdjęć dla samych siebie.

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 03 lis 2013, 16:12

joanajaski pisze:Pudelek moje drogie administratorki, to robi się wtedy gdy zapominamy o kulturze wypowiedzi i szacunku dla rozmówcy. Niegrzeczne potraktowanie dziewczyn i sprowadzenie ich wizerunku do kaszy jaglanej ...... (puke
To że ktoś niedoczytał, nie znaczy że można go wykpiwać.Tym bardziej że chodzi o forumowiczki bardzo otwarte i pomocne dla innych. Nie wstawiały przecież tych zdjęć dla samych siebie.
(yes)

Awatar użytkownika
Wiesiunia64
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Wiesiunia64 » 03 lis 2013, 16:27

mam taki chaos w głowie po czytaniu postów, że wypiłam 3/4 kadarki. Wasze zdrowie, dziewczyny.
Jutro wracam na właściwe tory (drink (giggle
Ps. Swojej d..pki się nie wstydzę, nie h sobie popatrzą. Cycków nie posiadam, nie lubię nadbagażu. jestem zwolenniczką stylu minimalistycznego i eklektycznego. T (angel (rofl (makeup ak bywa

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 03 lis 2013, 17:09

Sluchajcie bo tu dochodzi do jakiejs paranoi,albo conajmniej manii przesladowczej co niektorych uzytkowniczek.
Jonajaski niedawno nie tak dawno w ostatnim poscie na liftach deklarowalas sie ze wstawisz swoje zdjecia zeby dziewczyny ocenily doradzily itd....no i ok.
A teraz co?nagle sie okazuje ze TO JEST TWARZ!!! o moj boze ,zaraz ja ktos tu skopiuje ,obejrzy i na slupach porozkleja?? i wszytscy sasiedzi beda wiedziec ze TY to TY!?
No ludzie !!za waszym tokiem myslenia to sens tego forum znika ,nie rozumiecie tego???teortyczne gadki bez zdjec ? ..to jak rozmowa z niewidomym o kolorach.
Jakos dziewczyny mlode np w dziale nosy nie maja takich dylematow i fobii.Widac na starosc po 40 cos sie w glowach przestawia...
Oczy otwieram ze zdumienia co sie dzieje ? i jeszcze Gonia temu przyklaskuje. (whew

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 03 lis 2013, 17:29

Proponuję powrót w "bezpieczne" rejony kaszy jaglanej ;-)
http://smakoterapia.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
joanajaski
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: joanajaski » 03 lis 2013, 17:31

Ullrike.

Rozmowa o ogładzie, z kimś komu jej brakuje, to jak z niewidomym o kolorach.

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 03 lis 2013, 18:57

Ullrike proszę przeczytaj jeszcze raz o co chodzi joannajaski. To nie panika i szeroko zakrojona propaganda zachęcająca do usuwania zdjęć (shake
Moje fotki są w galerii zamkniętej i nawet jesli doszłoby do ich skopiowania (a komu mogłoby zależeć na zdjęciu mojego biustu (smirk ),to fakt ten w żaden sposób nie zagrozi mojej anonimowości.
Poparłam wpis o kulturze wypowiedzi na Forum, która moim zdaniem, obowiązuje wszystkich na równi.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 03 lis 2013, 19:06

no dziewczyny, na litość. Przecież większość Was siedzi w internecie nie od wczoraj i nie tylko na tym jednym forum. Wszystkie wypowiedzi na każdym forum można skopiować. Użytkownik forum powinien to wiedzieć. Po to się logujemy a nie podpisujemy imieniem i nazwiskiem, żeby nas koleżanki w pracy nie zidentyfikowały, jak nie chcemy (inna sprawa, że część nicków woła tu o pomstę do nieba i w zasadzie to zainteresowane sąsiadki i tak nas wyczają bez nazwiska :-)
Że są ważniejsze sprawy niż nasze życiowe dylematy tu poruszane i nie jesteśmy Pentagon , jak mówi Cyryl, to fakt.
Ale jak już która pełne foty tu zamieszcza, to musi się zastanowić, bo ją koleżanki mogą zobaczyć. Pół biedy jak jej to wisi, ale ja na ten przykład się nie palę do medialnej sławy. A blizny i efekty operacji można powstawiać wycinając część foty. Co do galerii zamkniętej to na pewno jest chroniona, bo na to jest sposób i nic trudnego część materiału uchronić przed wścibstwem. Mnie się zdaje że sens tego forum jest nie tylko w opowieściach przed- i po- operacyjnych, ale w zwyczajnych pogaduchach iluś tam osób, które się lubią i tolerują swoje wariactwa.
Ale weźcie te niektóre nicki pozmieniajcie, bo są prawie jak wskazanie palcem :-)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”