TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Re: TYCIE zaczyna się po 40-tce:( cz.2

Post autor: jolantast3 » 29 gru 2013, 10:24

Marena ja w ciągu ostatniego miesiąca ,schudłam 8 kg. Z zakochania ,cycki ,naleśniki ,w tej chwili żre żeby
przybrać na wadze ,żeby cyc był większy .żebym mogła zrobić cycki ,fajnie byłoby (dance ale nie mogę,bo to mój
problem (headbang umrę z nalśnikami (headbang Chyba wszystko bym dała żeby mieć fajny cyc a tu kicha

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 29 gru 2013, 10:54

oj jolantast3
co tzn. moj problem ? masz problem to go rozwiaz
zaplanuj sobie powiekszenie nalesnikow i daz do tego a zrobisz (yes)
z takim nastawieniem to nie zrobisz na pewno (smirk
nastawilas sie ze zrobisz lift to i dodaj teraz : zrobie CYCKI
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 29 gru 2013, 11:10

jolantast, gratuluje schudniecia.
idz do 40 i szybko nam mow co sie wydarzylo.
moze nie umrzesz z nalesnikami, dobrze strada Ci radzi.
ja mam taki problem z zebami- chcialam wszystkie zrobic, bo wprawdzie mam je kompletne, jednak chcialabym ladne.
lekarz po ogledzinach wyluszczyl mi minusy i doradzil jeszcze poczekac.
to ja mowie, ze niedlugo stuknie mi polwiecze i kiedy mam te zeby sobie sprawic, czy do trumny.
na taki argument dostalam namiary do jeszcze madrzejszego lekarza i jego opinia bede sie kierowac.

jolantast3
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: jolantast3 » 29 gru 2013, 11:58

stradapl
nic z cyckami nie mogę robić bo z prawym mam problemy ,dziewczynom już pisałam ,cały czas nadal mnie boli
nie chce już nic więcej wiedzieć ,co z tym cyckiem jest,,powiem że to nic dobrego nie wróży ,ale co użyję teraz, to moje ,choć nie ukrywam że się boję .Jak bym mogła, to pierwsze ,co bym zrobiła to cycki ,ale trudno
a z naleśnikami też ciężko .Sabrina ma fajne cycolinki

Niebieska o zębach nic nie mów ,bo mało że wzięłam pożyczkę ,żeby coś niecoś poprawic to kasa poszła
w błoto ,gorzej jak było,kur...a wszystkich tych partaczy stomatologów to powinni powystrzelać ,takie jest moje zdanie

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 29 gru 2013, 12:59

jolantast3
no to przykro ze masz jakies problemy z piersiami ale odkladanie dodatkowych badan by sprawdzic co to jest z nimi naprawde to juz karygodne ... to takie zamiatanie brudow w kat , niby nie widac ale wiesz ze masz nabrudzone
dla wlasnego dobra powinnas sie nimi zajac i okaze sie ze to nic takiego i mozesz zrobic operacje (yes) czego ci zycze
ja cale zycie nie mialam zespolu napiecia przedmiesiaczkowego a teraz kurka od kilku m-cy mam takie bolace sutki wrrr przed okresem i w trakcie ze chyba zrobie sobie badania czy wszystko w porzadku bo nic od operacji piersi nie robilam (emo

co do zebow to w ogole to dziwna sprawa hehe
komplementuja ludzie caly czas moj usmiech , zeby (licowki porcelanowe) , komplementowali dr wegrzyn, stepniewski ...
ale ja zawsze mialam piekne duze zabki ,tylko nalozylam sobie 5 lat temu 6 licowek na przodzie by je wybielic
dlaczego wam opowiadam : bo bylam na konsultacji u prof kobusa i on mi wypala takie zdanie mniej wiecej : a co to za stomatolog tak sie pani zebami na wesolo pobawil (giggle ... czyli wg prof zrobione (mooning

niebieska
dziwne naprawde dziwne ale trafilas na uczciwego stomatologa mysle (yes)
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 29 gru 2013, 13:40

och strada, nie do konca.
trafilam na dentystke co chciala mi wrazic korony na metalu i juz bylam umowiona.
uratowala mnie nasza marena, rozjasnila zebowe, obce mi sprawy i zwrocilam sie o opinie do znanej mi pani profesor, ktora zna moje specyficzne zeby i to od niej dostalam wskazowki, bo u mnie moze nie byc to proste.
dziewczyny ja sie juz boje cokolwiek robic, co nie trafie to k$%$%%^l.
mam jakas zla passe do lekarzy.
normalnie teraz mam niechec w sobie taka, ze nie moge sie przemoc i pozapisywac sie na badania, ktore musze robic regularnie.
no, moze nowy rok da mi kopa w (mooning i sie rusze.
ale w sumie to chyba calkiem normalne, nie dziwie sie sobie.
wystarczajacy koszmar zafundowali mi medycy i nastepny byl o wlos.

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 29 gru 2013, 14:10

niebieska
wierze ze nowy rok bedzie laskawszy dla ciebie i trafisz na lepszych konowalow
ale wiesz jest taka zasada ponoc ze jak w cos wierzymy ze nam sie przytrafi albo nie chcemy by nam sie przytrafilo to...nam sie przytrafi na 100%
wydaje mi sie ze mozesz miec ten problem co ja
ja mam tak z nosem , dbam o niego , mam taki strach by w niego nie dostac ....a ciagle dostaje
bylysmy razem z przyjaciolka na spotkaniu towarzyskim , obie jestesmy po korekcie nosa i ona zna moj strach (giggle i....rozmawiam sobie najnormalniej w swiecie z facetem i w jednym momencie on sie do mnie tak obrocil ze trzepnal mnie po nosie ....
kolezanka stwierdzila , ze nie do uwierzenia ze moze sie cos takiego przytrafic
ale mnie sie kurna przytrafia i to w nos (no) , lepiej byloby w brode bo by mi ja powiekszylo troche (smirk choc na jakis czas (happy

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 29 gru 2013, 14:25

dobra strada, jestes akurat w pl, spotkajmy sie i po kolezensku, bezinteresownie przywale
Ci w ta brode. (angel
ja juz sie cieszylam na nowe zabki, niczego nie podejrzewalam, tylko cos mnie zaniepokoilo i zaczelam drazyc.
na lift tez sie cieszylam i nawet jednej mysli nie mialam, ze sie nie uda.

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 29 gru 2013, 16:32

niebieska pisze:.......
to ja mowie, ze niedlugo stuknie mi polwiecze i kiedy mam te zeby sobie sprawic, czy do trumny....
o matko zawialo sredniowieczem (giggle
stradapl pisze:niebieska
wierze ze nowy rok bedzie laskawszy dla ciebie i trafisz na lepszych konowalow
... ale w dalszym ciągu konowałów ci zyczy chyba jej sie w ta brode nalezy (giggle (angel
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 29 gru 2013, 20:21

a dziekuje kolezanki , dziekuje za dobre serce (rofl .......cos mi sie tez od zycia nalezy (rofl

niebieska
fakt - troszke zawalilam (blush ale na obrone swoja mam , ze zycze ci lepszych jak do tej pory (angel
w kazdym razie ty robisz juz postepy bo nie przyjmujesz za oczywiste ze bedzie super i dobrze, i chcesz rozjasnic wszelkie watpliwosci i byc pewna dobrego wyboru lekarza hmmm oby to mialo przelozenie na oczekiwany efekt zabiegu
ale niestety wiemy tu na forum ze i tym dobrym lekarzom zdarzaja sie wpadki czyli mowiac krotko na nas moze trafic i oby nie (whew

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”