Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 24 lip 2008, 00:41

wlasnie czytam. JEstes kochana. odpisze Ci jutro bo lece spac. Wlasnie skonczylam robic obiad na jutro i tak dochodzilam komputer kuchnia i sie zmeczylam i padam :-D
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 24 lip 2008, 00:44

Londyjka, spokojnej nocki zycze. buziaczki
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 24 lip 2008, 08:30

a kiedy przeprowadzka i gdzie dokladnie tym razem?
piatek i sobota przenosimy sie.
jutro jade po klucze do agencji.
ajajaj wlasnie mi sie przypomnialo ze czekam na paski z ebay...
kurde przysla zapewne tutaj :roll: no nic. bede musiala tu zostawic wiadomosc wlascicielowi zeby dal mi znac jak cos przyjdzie.
takze jestem ostatnie dwa dni na necie bo w nowym lokum niewiem kiedy zaloza :cry:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 26 lip 2008, 00:50

a co tu tak cicho :-(
emigrantki gdzie sie podziewacie...
wide ze bez Sam to nam watek usycha :lol:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 26 lip 2008, 01:31

a co tu tak cicho :-(
emigrantki gdzie sie podziewacie...
wyemigrowalysmy wlasnie do innych zajec hihih

ja cos dzis popisze bo od jutra niema interenetu ;-(
no wiec napisze wam ze dzis mialam jakas akcje w samochodzie..jechalam i nagle jakby mi rece zdretwialy i niemoglam tego opanowac no i przez to ze sytuacja mnie zaskoczyla wjehcalabym na goscia bo wogole przestalam myslec co robie tylko w glowie mialam co ma z tymi rekoma...
dziwna sprawa bo nigdy tak nie mialam....
wystraszylam sie bo normalnie nigdy nie zdarza mi sie nie myslec a tutaj prosze..totalnie zapomnialam ze jestem na drodze i spowodowalabym wypadek ta swoja glupota...

no ale wkoncu dotarlam cala do domu.
niewiem czy to od kawy dzis bo dretwieje mi jakos cale cialko..hm....
oby do jutra przeszlo.
pozdrawiam dziewczyny i do uslyszenia wkrotce...papapapapapa
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 26 lip 2008, 07:34

cukiereczekPL, Mam nadzieje, ze nic Ci nie jest, A moze tak sie przejelas kolejna przeprowadzka, ze masz takie dziwne nerwo-ataki? Proponuje ogranicz teraz kawke i moze wiecej odpoczywaj. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia. ;-)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 26 lip 2008, 09:59

czesc dziewuszki!Bardzo mnie zaintrygowala wypowiedz,ze w Irlandii zabraniono mowic po polsku w miejscach publicznych. Moge sie dowiedziec z kad to zrodlo? Dla mnie to niedorzeczne i nie moze byc prawda bo jest nas np.tu w Dublinie ze masakra i przeciez nie zabronia mi jak jestem z chlopakiem w jakiejs knajpce rozmawiac po polsku.Chore.
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 26 lip 2008, 10:08

czesc dziewuszki!Bardzo mnie zaintrygowala wypowiedz,ze
glupi pomysl!

Ja mieszkajac kilka lat w Niemczech prywatnie rozmawiam zazwyczaj tylko po polsku...
Ale dl amnei oczywista rzecza jest rozmowa po niemiecku jesli jestem w pracy lub w towarzystwie jest ktos kto polskiego nie rozumie!
Mysle ze ten przepis czy jak go nazwac:nakaz odnosi sie do pracy...a media rozdmuchaly go i przeinaczyly...

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 26 lip 2008, 10:13

Dziewczyny nie bierzcie tego tak do siebie. Mowili o tym w TV ale jak mowilam czy to prawda nie wiem :-?
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 26 lip 2008, 22:07

Witam

Zakaz mowienia po polsku w miejscach publicznych bylby rasizmem, nikt nie ma prawa zabraniac nam kontaktow w naszym ojczystym jezyku, nawet w pracy nie powinno byc czegos takiego, jesli komukolwiek przeszkadza to, ze polak mowi po polsku do kolegi niech go nie zatrudnia, To jakas kpina jest, przeciez to normalne ze ze swoimi rozmawia sie we wlasnym jezyku. Wiec moze niech hindusom zabronia mowic po hindusku!!! Jak dla mnie to jakas wielka niedorzecznosc jest. A jesli komus tak bardzo zalezy aby nas zawsze rozumiec to niech sie polskiego nauczy, haha

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”