laski jak tam weekend?????bo u mnie minie w pracy

ale co tam ktos musi pracowac nawet i w weekend
co do dylematow typu zostac na emigracjii czy wrocic do kraju- to mysle ze wiekszosc z nas mieszkajacych gdzies daleko od domu ,od czasu do czasu nachodza mysli a moze by wrocic...ale jak pomysle ze mialabym zaczynac wszystko od nowa to mi sie odechciewa...
mieszkalam 5 lat w Holandii .potem po tych 5ciu latach wrocilam na chwile do Polski ...wytrzymalam 4 miesiace i wyjechalam znowu,przerazilam sie okropnie trudnego i stresujacego jak dla mnie zycia w Polsce ...z praca problem w moim miescie -chyba ze jako sprzedawczyni lub cos w tym stylu,o czyms ambitnym mozna pomarzyc....wyplaty marne a ceny wysokie...poprostu nie widzialam tam dla siebie przyszlosci,wiec musialam wyjechac....
szczesciarzami sa dla mnie ci ktorzy zyja szczesliwie w naszym kraju!moge im tylko pozazdroscic...ale nie mam co narzekac mam dobrze platna prace godne zycie wiec przynajmniej narazie sie nie wybieram do Polski ale co bedzie w przyszlosci to nie wiem
pozdrowionka

•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)