Wychodze za maz cz.I

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 18 wrz 2006, 20:46

tragedi nie bedzie jak nie sprzedam bo marzy mi sie zeby moja Zuzia w niej poszla do slubu :D .juz jak ja kupilam to sie okazalo ze moja mam miala bardzo podobna,cala z koronki tyle ze bez rozciecia na nodze.no z malymi szczegolami ale koronka zawsze bedzie na czasie a fason?no coz typowa hiszpanka :lol:

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 19 wrz 2006, 09:01

szpaczku - co do bukietu, to czekałam z odpowiedzią od wczoraj. Uważam podobnie jak gra, ten bukiet do twojej sukini za bardzo mi nie pasuje. Suknia jest bardzo strojna w klosz, więc raczej drobny bukiecik w łapki. Wiązanka, którą nam tu przedstawiłaś raczej pasuje do długich, obcisłych sukienek a"la syrenka. Chociaż te słoneczniki i tak wydają mi się za wielkie.

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 19 wrz 2006, 09:10

pola28 pisze:tragedi nie bedzie jak nie sprzedam bo marzy mi sie zeby moja Zuzia w niej poszla do slubu :D .juz jak ja kupilam to sie okazalo ze moja mam miala bardzo podobna,cala z koronki tyle ze bez rozciecia na nodze.no z malymi szczegolami ale koronka zawsze bedzie na czasie a fason?no coz typowa hiszpanka :lol:
Pola ile dałas za tą sukienkę?? i jaki to rozmiar????
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 19 wrz 2006, 09:29

ja dalam 3800 ale normalnie kosztuje okolo 4200.dostalam spory rabat bo z Sopotu jechalam po nia do Bialegostoku:)
ciezko okresli jej rozm bo miala byc niby 36 ale jakja zmierzylam to mi spdala,wiec oryginalny wypada na duze 36 a mialam ja dopasowana choc jest mozliwosc wrozenia do wyjsciowego rozmiaru.podam ci moje wymiary na ktore byla przerabiana
biust-okolo 83
talia-okolo 64
biodra-okolo 91
do tych wymiarow mozna spokojnie dodac po jakies 4 cm po spruciu
jak wiecej pytan to pisz na priva

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 wrz 2006, 10:14

Angelika :lover: :lover: :lover:
czyzby jakis planik ... ? :lool:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 19 wrz 2006, 10:17

Samanthii pisze:Angelika :lover: :lover: :lover:
czyzby jakis planik ... ? :lool:
SAm ja?? no cos ty.... :siffle: poza tym ja bym musiala ja jeszcze zwezac :) 2 cm w cycach i duuuzo w biodrach..i pewnie jak parówka bym wyglądała :)
ale jest taaaka śliczna...pomarzyc można... bbuja
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 29 wrz 2006, 13:31

Jak juz pisalam kiedys ,w boze narodzenie wychodze za maz i wlasnie z tego powodu mam wiele dylematow,po pierwsze chcialabym byc lekko brazowa a na solarium nie bardzo bym chciala isc bo mi piegi na twarzy wyskocza,wiec chcialabym skorzystac z kabiny natryskowej ale nie wiem czy nie pobrudzi mi sie suknia od tego samoopalania.Druga sprawa to kompletnie nie wiem jak sie pomalowac bo bede musiala to robic sama poniewaz w boze narodzenie nikomu sie nie chce ,suknie bede miala ecru wlosy mam czarne brewy i rzesy tez, calkiem bladaq nie jestem,oczy mam zielone,zwykle nie uzywam cieni tylko tusz podklad i czarna kredke,czasem brazowy cien,no ale brazowy chyba nie bedzie pasowal raczej.wiem,ze makijaz nie powinien byc ostry ale jak tu sie pomalowac zeby cokolwiek bylo widac ,chcialabym troszke inaczej wygladac w tym dniu,moze ktoras dziewczyna podalaby mi swoj adres email ja bym przeslala zdjecie mojej buzki i wkleilaby bo ja nie umiem za cholere formatu zmniejszyc.Wtedy po wklejeniu zdjecia,moze jakies ekspertki poradzily by co by tu z moja buzka zrobic,moge tez wkleic suknie.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 wrz 2006, 15:01

Margo -choc na priva :) :wink:

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 29 wrz 2006, 19:24

margo wyslij mi fotke,postaram sie cos doradzic(jestem po wizazu i charakteryzacji).dobrze jakbys juz wiedziala jaka masz suknie i bukiet.daj mi jaknajwiecej szczegulow

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 29 wrz 2006, 20:44

Pola to może ja też Ci wyśle fotke i doradzisz mi jak sie malować i jaka fryzura i kolor mi najlepiej pasują :)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”