Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 18 lip 2005, 12:46

Hmm... ja nie muszę mieć 5 gwiadkowego hotelu. Byleby robaków nie było i była toaleta ;)
Dużo jeździlam do tzw "all inclusive" i... nie wiem, to bycie w jakimś kraju i jednocześnie nie bycie, bo nie widzi się jak ten kraj naprawdę wygląda.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 18 lip 2005, 14:53

no o jak jesteś w enklawie to nie masz za bardzo ochoty wychodzić z luksusu i gdzies szukać szczęścia..... czasem jest to dobre czasem złe... zalezy kto co lubi
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

hania
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: hania » 18 lip 2005, 14:55

jeśli chodzi o Egipt to mogę z powodzeniem polecić hotel Menaville w Safadze...jakieś 50 km od Hurgady, 5*, nowy, czyściutki, zadbany kompleks hotelowy bezopśrednio nad morzem....z pokoików wychodzi się prosto na plażę, przemiła atmosfera, brak tłumów jak to w Hurgadzie, przepiękna plaża, ośrodek SPA....rewelacyjne błotko :lol: no i rafa!w tym roku jadę z moim Synkiem!

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 18 lip 2005, 17:09

ja zjezdzilam Polske i tu naprawde jest fajnie, uwielbiam podrożowac, wrazenie zrobil na mnie Rzym, pld Francja, Hiszpania, fajnie jest tez w Szwajcarii, Sztokholm nieczego sobie ale ludzie jacys wielcy i blond za bardzo 8) ale chyba najbardziej podobalo mi sie w Canadzie, bylam w Ontario, ale za rok chce sie wybrac na sama północ i zobaczyc jak żyja eskimosy no i....Zorza Polarna to moje marzenie :!: :!: mialam jechac do taty do Canady w tym roku na wakacje no ale nosek hihi cos za cos :D za rok pojade z nowym nosem do eskimosów i sie bede z nimi całowac noskami :D :D :D
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 18 lip 2005, 23:43

no widze,ze tu same swiatowe panie na tym naszym forum.....

Ja lubie morze nasze Baltyckie i male belgijskie miasteczka-tam jest jakis taki fajny klimat... mile wspominam pobyt w Belgii......

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 23 lip 2005, 22:09

Ok. W tym roku mialam niemaly problemik z wyborem miejsca-zmienilam plany w ostatniej chwili... ...tak wiec moj urlop zaczelam od Francji... ... a juz za tydzien mam zaplanowana Krete- byl ktos juz na Krecie??? Szczerze piszac :( ,to nie o tym marzylam... ...ale-zobaczymy jak bedzie(?!) :? Na koniec(poczatek wrzesnia)wpadam znowu do Wloch!!! :D

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 28 lip 2005, 15:59

A tutaj zamieszczam zdjecia mojego ulubionego miejsca na swiecie-moglabym tam nawet zamieszkac... :roll: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20078.jpg

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 28 lip 2005, 16:07

A jak ktos do Egiptu... ...to tylko tam...! :lol: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20051.jpg

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 28 lip 2005, 16:13

Samanti zdradz nam cóż to za metropolia.....
ja mam swój raj.... i daże do niego i pragne go z calych sił.... może nawet za tydzień tam będe.... :roll:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 28 lip 2005, 16:56

Gaga,to Singapur-oczywiscie !!!!!!

A dokad sie znowu wybierasz????? Gdzie jest twoje ulubione miejsce na Ziemi...???

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”