szczęście przez łzy :)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 10 sie 2006, 00:05

Jak odpoczniesz, daj znać. Pojedziemy na ciacha do Londynu :lol:

A tak poważnie - samemu jest z reguły super. Nikt nie marudzi, że znowu to forum :lol:
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 10 sie 2006, 00:31

GAGA pisze:ja już tylko wierze w siłe pieniądza :wink:
W siłę Pudziana, GAGA, w siłę Pudziana! Takie łydy to kapitał.
A w ogóle to coś Ty się taka wierząca zrobiła, co? Nie za wcześnie to? Jeśli pan Wilde ( w profilowych słowach ) miał rację, to się nam GAGA przedwcześnie zestarzała. Yeah right...GAGA, wynocha z tej kategorii wiekowo-mentalnej, wstęp tylko z Geriavitem, ew. Centrum Silver..
A co to za odjazdy od siebie z Misiem urządzacie? Nie odjeżdzajcie za daleko, bo długo trzeba będzie wracać...
Jedno do drugiego wróci zanim powiesz "placek z jagodami". :wink: Może nie aż tak szybko, ale szybko.
Trafiła taka kosa na taki kamień, że choćby się mieli pokaleczyć, to sobie siebie nie odpuszczą.
GAGA, wierzę w powroty, nie zawiedź. I za nic w świecie nie daj satysfakcji...koliberkowi. :wink: :wink:

P.S. Wiatr we włosach? Zamknij okno, GAGA, przeciąg robisz. :)
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 10 sie 2006, 08:17

Eddieve pisze:Jedno do drugiego wróci zanim powiesz "placek z jagodami". :wink: Może nie aż tak szybko, ale szybko.
Trafiła taka kosa na taki kamień, że choćby się mieli pokaleczyć, to sobie siebie nie odpuszczą.
Eddie to oniec absolutny, są rzeczy których wybaczyć się nie da :cry: i nie chce tu brudów wyciagac bo to nie ma sensu, niech sobie idzie w swoją strone. i żaden placek z jagodami mnie nie zatrzyma.
a co do okaleczeń to też już ich dość, tak jak już dość porozbijanych samochodów ze złości..... uwierz było już wszystko..... bo gaga nerwowa jest :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
megan75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: megan75 » 10 sie 2006, 08:57

To aż tak było ze samochody porozbijane to jest właśnie prawdziwa miłosć ale owszem pewnych rzeczy nie da sie wybaczyć
Magdalena

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 10 sie 2006, 09:32

megan75 pisze:To aż tak było ze samochody porozbijane to jest właśnie prawdziwa miłosć ale owszem pewnych rzeczy nie da sie wybaczyć
masz racje megan..jak mi facet raz z epitetem wyjedzie to mo mowie bye bye..bo wiem ze jak raz mu latwo przyszlo to i drugi sie nie zawacha.chocbym nie wiem jak kochala......
a tak luzik.... :wink: i spokojna glowka...
Gaga odpocznie teraz..troszke z bolem ale odpocznie :)
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 10 sie 2006, 10:00

ulala to sie porobiło. Ale Gaga ma racje, dziewczyno poużywaj teraz wolności bo bycie przez jakis czas samemu jest boskie.
Ja jestem po 5 letnim związku ktory jak wiadomo rozpadł sie ponad miesiac temu, troche bylam sama a teraz świat jest znowu dla mnie różowy.
My baby jestesmy twarde sztuki, nasza psychika jest nie do zdarcia, zawsze i wszedzie damy sobie rade!
a kto jak kto ale Gaga szybko sie otrzepie ze smutku i ruszy dalej pełną parą. :D Trzymaj sie nie daj sie :!: 8)
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 14 sie 2006, 01:00

dziś wróciłam do domku po kilku wyprawach.... byłam zmęczona wiec wpakowałam się w dresik i kimnęlam sie chwile... wstałam taka zaspana i poszłam zrobić sobie herbatke..... i wiecie co ocknęłam się jak juz 2 herbaty były na stole, z cytrynką i jedną łyżeczką cukru..... :oops: troche mi sie przykro zrobiło....... :roll: głupie to uczucie- takiej ciszy w domu i tego, że nikt tej ciszy nie przerwie..... :?
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 14 sie 2006, 15:27

GAGUNIA!!! ty sie tam nie rozczulaj..bo podam laseczkom Twoj telefon i Cie tam zafonkujemy :wink: bedziesz pragnąć ciszy :wink:

a tak serio jeszcze troszke...4 lata to jednak szmat czasu....ciezko znow przywyknac do bycia samemu...
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 14 sie 2006, 22:20

GAGA....dasz rade, jesteś twarda..!!najgorzej jest na początku, a potem juz poprostu buduje sie nowe życie bez niego przy boku...mój maz z którym sie rozwodzę, po 3 miesiącach od mojej wyprowadzki od niego powiedział mi ostatnio taki tekst :" Gdyby nie ja skonczyłabyś w rynsztoku..." oczywiscie poprzedzone to było wielkim narzekaniem na swój los i mówieniem o tym jaka to ja jestem okrutna.. faceci maja w sobie wiele agresji i jadu jak coś nie idzie po ich myśli...potem żałują swoich słów...ale jak wiadomo słowa bolą najmocniej ..... nasza rola w tym taka , żeby im pokazać że bez nich też moze być pięknie....piękniej :wink: :wink: :wink: trzymam kciuki wielkie za Ciebie :wink:

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 14 sie 2006, 22:59

ruta25, mój były mąż powiedział podobnie jak się rozstawaliśmi, tylko była to pogóżka że "bez niego to skończe w rynsztoku". tylko że minęło 5 lat i okazało się ze mam świetnie poukładane życie, a on właśnie kończy w rynsztoku...

GAGA ja po rozstaniu z moim byłym mężem (5 lat małżeństwa + 2 przed ślubem) zbierałam się jakieś pół roku- był to okres wyjęty mi z życiorysu, totalna załamka, deprecha, zamnęłam się w sobie, nie chciałam nikogo widzieć ani rozmawiać, straciłam dużo wtedy na wyglądzie, ale w końcu odbiłam się i poskładałam na kawałkia teraz... teraz żyję dużo lepszym życiem i cieszę się że tak się stało. więc powodzenia ci życzę i szybkiego powrotu do formy, wiem jakie to trudne i na wszystko potrzeba czasu. pozdrowiokna.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”