Sesja!!! egzaminy, oceny itd...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 22 sty 2006, 14:54

mi sie też nie chce :( mam 5 egzaminów, full materiałow do czytania a czasu tak mało...i zawsze jest tak samo a to wina tylko mojego niezorganizowania :evil:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 22 sty 2006, 14:56

Ja jestem taka zakochana nieszczęsliwie ze sie na nauce skupic nie moge... :( :( :(
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 22 sty 2006, 15:11

Ja sie wczoraj poklocilam z facetem i sie nie odzywamy do siebie, jutro 2 trudne zaliczenia, we wtorek rachunkowosc :shock: i pewnie poprawka ze statystyki w srode bankowosc a ja siedze jak ta kretynka i mysle tlyko o nim i z tej zlosci nie moge sie na nauce skupic :evil:
21/12/2005 Skupin <okrÂągÂłe, 325cc pod miĂŞsieĂą>

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

łobuz

Post autor: PINESKA » 22 sty 2006, 15:24

lenko moja kochana to tylko facet...uwazaj bo złośc minie a po co ci poprawki...takze nie walcz z nim tylko wez sie za nauke ..ja na niego nakrzycze..." NIE WOLNO DENERWOWAC LENKI I JEJ CYCUSZKÓW ..OSZ TY NIE DOBRY...!!!"
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 22 sty 2006, 15:34

ja mojemu misiowi tez powiedzialam adios amigo bo ja sie ucze :twisted:

ps. tak sie zastanawiam czy tylko ja jestem taka walnięta czy Wy może też ciepricie na te dolegliwość: otóż jak mam sie uczyc to wymyślam sobie zajęcia domowe byleby tylko nie siegać do książek i tak np przed chwilą odkamieniłam ekspers do kawy, czajnik i żelazko :roll: ułorzyłam naczynia z suszarki i tak mysle co by tu jeszcze zrobic a notatki leżą :roll: a najlepsze jest to ze są to takie zajęcia których normalnie nigdy nie robie! jak mi mama mówi ułóz naczynia do szafek to ja na to "no way"! a co dopiero odkamieniąć czajniki i żelazka :roll:
zaraz mimo mrozu -20 pójde myc okna :roll: :lol:

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 22 sty 2006, 15:38

DOMINIKANA ja nmam dokładnie tak samo...hahahahah ale numer . ja robie o wiele mniej normalne rzeczy... albo w druga strone.. jak mam sie uczyc to mi sie zaczyna chciec spac tak mocno mocno i zasypiam albo nie ucze sie bo nie moge się skoncentrowac..nie jestes wyjatkiem jak bys nie miała co robic zapraszam do siebie trzeba pozmywać naczynia...hihi
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 22 sty 2006, 15:45

PINESKA pisze:" NIE WOLNO DENERWOWAC LENKI I JEJ CYCUSZKÓW ..OSZ TY NIE DOBRY...!!!"
Dzieki Pineska :lol:
Dominicana pisze: ps. tak sie zastanawiam czy tylko ja jestem taka walnięta czy Wy może też ciepricie na te dolegliwość: otóż jak mam sie uczyc to wymyślam sobie zajęcia domowe byleby tylko nie siegać do książek i tak np przed chwilą odkamieniłam ekspers do kawy, czajnik i żelazko :roll: ułorzyłam naczynia z suszarki i tak mysle co by tu jeszcze zrobic a notatki leżą :roll:

Ja mam dokladnie to samo :lol: :lol: :lol: nawet najnudniejszy program w tv jest dla mnie taki interesujacykiedy trzeba sie uczyc, ze po prostu nie moge sie ruszyc do ksiazek. Dzisiaj wstalam o 7 rano zeby zdazyc sie nauczyc na jutro i jak do tej pory jeszcze zeszytu nie otworzylam tyyyyyyle mam w domu do zrobienia, wlasnie skonczylam wyczesywac kota :lol:
21/12/2005 Skupin <okrÂągÂłe, 325cc pod miĂŞsieĂą>

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 22 sty 2006, 16:34

hehe wyczesywać kota mówisz :?: :lol: to może ja swojego też wyczesze:) tak wogóle to chyba pojde z psem na spacer, taka piekna pogoda :lol: lubie jak mi tak tyłek marznie na dworzu...lepsze to niz nauka marketingu :lol: 8)

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 22 sty 2006, 16:36

Pineska to ja zaraz wpadne i pozmywam :wink: może Ci czajnik odkamienić :?: jestem specjalistą w odkamienianiu od dzisiaj :lol: :lol: :lol: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... est_na.gif

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 22 sty 2006, 17:42

Hihihihi dziewczynki mam to samo. Zanim się w końcu zabiorę do nauki to najpierw piorę, odkurzam, myję podłogi, ścieram kurze, zmywam naczynia i układam ciuchy w szafie :wink: A dopiero potem zaczynam się uczyć :lol:
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”