czarnulki brunetki...cz.1.

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 12 lip 2005, 22:54

wlasnie chcialam wrzucic Kochanowska, ale w takim razie nie bede zabierac Tobie Mila chleba :) ,,zajme" sie wiec inna, calkiem ladna, meksykanska twarzyczka: http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... ayek-3.jpg http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... ayek-4.jpg

Gość

Post autor: Gość » 12 lip 2005, 22:55

Nicole

zabierz mi chleb.......prosze.......i wrzuc Kochanowska , bo ja nie moge..... :lol:

ach....i słodką Salmę wrzuciłaś ....jak fajnie..... :wink:

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 12 lip 2005, 22:56

uwielbiam Salmę!

Mila nie rycz

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 12 lip 2005, 23:03

Ta Edyta wszedzie tam gola, ja nie wiem czy mozna takie zdjecia wstawiac :?: w ogole te zdjecia to nie zdjecia tylko prawie rysunki ;]]

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 12 lip 2005, 23:41

M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Gość

Post autor: Gość » 12 lip 2005, 23:46

Gaga

dziekuje Ci ..... :) jestes niezastapiona :o .....tam jest wiecej fajnych lalek .....mi niestety nie dziala cos w kompie....i nie bede mogla zaszalec w tym temacie do odwolania....... :cry:

a ta Edyta ma na serio swój taki nosek ....bez zadnych korekt....? :roll:

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 12 lip 2005, 23:49

ja wiem czy taki maly? Mi sie wydaje spory, taki w sam raz, czy to trzeba od razu Pamela Anderson byc? Jak przegladalam zdjecia, to wlasnie mi sie cycek spory i robiony wydawal :o a oto Bellucci
http://www.kamilo.net/forum/images/uplo ... llucci.jpg

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 12 lip 2005, 23:51

gaga kogo ty masz w awatarku?

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 12 lip 2005, 23:55

W awarku mam boginie Petre Nemcove.
a co do Edyty to nos jest jej na pewno ale cycek jest powiększany komputerowo, więc i nos może został trącony photoshopem. tego nie wiem. ale to ładna dziewczyna i na żywo więc nie ma co się czepiać. Mila chcesz kogoś wrzucić to dawaj pomoge.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Gość

Post autor: Gość » 13 lip 2005, 00:01

Gaga

mialam tam pare propozycji.....musze zerknac na brunetki.....a mozesz wrzucic np; Adriane Lime, Almudene Fernandez....i inne :wink:

kurcze, ja wolalabym miec taki nos , jak ma Edyta....szkoda,ze prostego profilu nie mam....a...tam .... :roll:

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”