To zboczenie z ogladaniem cudzych zmarszczek mam rowniez
Wlasnie w kolejce do kasy,stoi sie blisko twarza w twarz,wiec oceniam "zuzycie " kobiet czekajacych razem ze mna.
W myslach oceniam ich wiek.
Totalnemu wyprasowaniu mowie NIE,ale te wiszace powieki ,gdryki i zmarszczki wokol ust sa paskudne.
Kwiatek zobaczysz ,nie bedziesz chciala wracac do swoich starych zdjec.
Za to z brzuchem mam dylemat,juz nawet nie chce nic pisac w temacie "plastyka brzucha" zeby tych tam dziewczyn nie wkurzac.
One sie ciesza czekaja jak na zbawienie ,a ja chyba spyle z tej operacji.
Kurcze czemu nie mozna jej zrobic bez blizny.Dla mnie ta blizna zawsze bedzie brzydka widoczna ,paskudna biala czy sina to jest.rozchlastany brzuch .
Powaznie tak mysle ,ze rozebrac sie przed jakism nowym nieznanym facetem ,bede sie wstydzic.
Co lepsze blizna czy troche wiotkiej naturalnej skory?Wiotkiej skory w ubraniu w ogole nie widac.
A po operacji nie dosc ze bedzie wstydliwa blizna to jeszcze nieczuly, moze nierowny brzuch.
Musze to z jakims facetem obcym przedyskutowac...hehe.
Janko moglby jako facet sie na ten temat wypowiedziec, ale nie chce
Jedyny facet na tym forum ,a woli z mlodymi gadac,...na teoretyczne tematy.
A tu jest konkretny problem!
Janko teraz pytam Ciebie, powiedz mi szczerze, co bardziej wolalbys zobaczyc u kobiety z ktora zdarza ci sie no powiedzmy romans.Blizne czy z lekka obwisly brzuszek?
Oczywiscie to takie gadanie co by bylo gdyby bylo,na ale wczuj sie plisss .I mi odpowiedz!