A gdzie robiła Doda? cz.I

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 30 kwie 2006, 09:55

clouver widziałam wczoraj dode w galerii kazimierz w jef's-ie,siedziałam przy stoliku obok niej.miała miękki biustonosz i sweterek z dużym dekoltem.ma naprawde NORMALNE piersi !naturalnie wyglądające i jak bym nie wiedziała, to bym nie podejżewała,że robiła.
nawet miętosiła sobie cycki :wink: więc ma luźne mięciutkie.biorąc pod uwagę jej wyjściówke ma max.350cc poważnie i nie jest wysoka,ok.165 i szczupła-poważnie.w telewizji wygląda na taką klockowatą a w realu nie.
dostrzegłam za to dwa rozstępy na jej piersiach :wink: takie małe ...

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 30 kwie 2006, 11:32

paula, ty nasza skarbnico wiedzy... tak myslalam, ze ma 350. poprostu do zdjec sie wypina, ma odpowiednie stroje i swiatlo.
Próżność to mój ulubiony grzech...

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 30 kwie 2006, 11:35

A ja się jej nie przygladałam..bardziej patrzyłam na jej ciuchy...koszmar. teraz wiem dlaczego nazywaja ja "królowa kiczu". dla mnie nie jest kims waznym dlatego powiedziałam cześc i poszłam sobie....
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
Clouver
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Clouver » 30 kwie 2006, 17:21

paula pisze:clouver widziałam wczoraj dode w galerii kazimierz w jef's-ie,siedziałam przy stoliku obok niej.miała miękki biustonosz i sweterek z dużym dekoltem.ma naprawde NORMALNE piersi !naturalnie wyglądające i jak bym nie wiedziała, to bym nie podejżewała,że robiła.
nawet miętosiła sobie cycki :wink: więc ma luźne mięciutkie.biorąc pod uwagę jej wyjściówke ma max.350cc poważnie i nie jest wysoka,ok.165 i szczupła-poważnie.w telewizji wygląda na taką klockowatą a w realu nie.
dostrzegłam za to dwa rozstępy na jej piersiach :wink: takie małe ...
Moim skromnym zdaniem też uważam, że Doda ma nie więcej niż 400cc.
Zobacz Paula jak to co widziałaś ma się do tych bzdur o 4 kilogramowym biuście!!! Według mnie to podejrzewałabym o to raczej Ewę Sonet.

Paula, skoro widziałaś ją wczoraj to czy używa ona jakiejś kuli do chodzenia czy już doszła do siebie po tej operacji kręgosłupa?
I am a sexbomb producer!

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 30 kwie 2006, 19:50

Pineska, a była ona wówczas o kulach???
A jak była ubrana skoro mówisz, że kiczowato??
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 01 maja 2006, 09:24

żadnych kul nie miała :roll: biegała po jef'sie do kelnerek,bo kupiła sobie swój makaron i szpinak i prosiła żeby jej przyrządzić 8)
a ubrana była normalnie :wink: miała ładny różowy sweterek z angory z dużym dekoltek,jeansy od dolce&gabana i kowbojki.

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 03 maja 2006, 13:56

czyli zdrowa- to dobrze :wink:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Awatar użytkownika
lena83
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lena83 » 20 maja 2006, 17:27

byłam wczoraj na konciercie Dody, szczerze mówiąc to tylko po to żeby przyjżec się na żywo jej cyckom i kurcze one wcale nie są wielkie, w TV wyglądają na bomby a na żywo wyglądają po prostu na wieksze C moze małle D, stałam blisko niej i się przyjżalam. Jednak TV kłamie :wink: Na koncercie akurat miała zwyklą czarną, obcisłą bluzeczke bez dekoltu i jej piersi wyglądaly na wkładki maksymalnie 350, tak na moje nie wprawione oko :oops: :lol:
21/12/2005 Skupin <okrÂągÂłe, 325cc pod miĂŞsieĂą>

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 20 maja 2006, 19:19

toż gadam to od roku ... :? :wink:

Awatar użytkownika
Calimero
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Calimero » 20 maja 2006, 21:11