Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 15 wrz 2006, 20:23

A ja mam ochotę jeszcze przed uczelnią i operacją wyjechać i się wybyczyć, ochłonąć od tego wszystkiego, OBOJĘTNIE GDZIE byle tanio :!: :!: :!:
Ale zastanawiam się nad Bułgarią, greckimi wyspami lub Hiszpanią (pod każdą postacią)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 16 wrz 2006, 09:49

ela.. :) ..dziekuje za zaproszenie.. bise ...chetnie bym przyjechala ..ale co by bylo jakby sie dwie baby z jeslinno zimowa deprecha spotkaly.. :blurp: :-)) ...ja ostatnio chodze z taka mina ..ze jak sie przypadkiem zobacze czasem w lustrze to sama siebie sie boje.. :8-0: 8-X :lool: ...u mnie niby swiecie slonce , ale czuje sie zmiane w powietrzu i to na mnie wplywa strasznie deprymujaco.. :roll:

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 16 wrz 2006, 18:18

blondi 222 pisze:ela.. :) ..dziekuje za zaproszenie.. bise ...chetnie bym przyjechala ..ale co by bylo jakby sie dwie baby z jeslinno zimowa deprecha spotkaly.. :blurp: :-)) ...ja ostatnio chodze z taka mina ..ze jak sie przypadkiem zobacze czasem w lustrze to sama siebie sie boje.. :8-0: 8-X :lool: ...u mnie niby swiecie slonce , ale czuje sie zmiane w powietrzu i to na mnie wplywa strasznie deprymujaco.. :roll:
Szwecja tez jest raczej chodnym krajem...wkoncu jestesmy na tym samym rowniku geograficznym :wink:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 16 wrz 2006, 19:41

Ela chyba mialas na mysli ROWNOLEZNIK,bo od 4 klasy podstawowki wiem,ze rownik jest jeden.

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 16 wrz 2006, 23:22

maxi pisze:Ela chyba mialas na mysli ROWNOLEZNIK,bo od 4 klasy podstawowki wiem,ze rownik jest jeden.

racja maxi mialam na mysli rownoleznik bbrawa
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 wrz 2006, 11:03

elajustyna pisze:Sam ty czarownico mialas mi cos odpisac a tu nic [smilie=to funny.gif]
Elcia -sorki- nie bylo mnie w domku a jak juz wpadlam ,to na chwil pare :wink: ... ...ale dzisiaj sie na bank odezwe... 8) :lol: :wink:

tymczasem - potrzebuje troche info o Naszych polskich gorach !!!
Prosze o rady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/help.gif
Gdzie jest najpiekniej - dobre miejsca - mile hoteliki , swietne jedzenie ...
...tak na pare dni... 8)
(zadne SPA ani takie tam...)

No i gdzie mozna a gdzie nie -z malutkim pieskiem... :oops: :wink:
planowany wyjazd -poczatek pazdziernika...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 978huh.gifhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 978huh.gifhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 978huh.gif

(Dominicana- ja tez chce ! :lol: :lol: :wink: )

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 18 wrz 2006, 11:14

Sam, ja byłam w Olczy, jakies 2,5km od centrum Zakopanego, mi sie bardzo podobalo, ale zaznaczam ze nie naleze do osób ktore muszą miec 5 i pól gwiazdki :wink:
mielismy wynajeta kwatere prywatna w domu u górali, zreszta tam tego pełno, warunki bardzo przyzwoite, doba 30zł od osoby :wink: łazienka w pokoju i pełen luz. Widoczek z okna na góry, ladny ogród mieli takze wieczorkiem sobie z misiakiem siedzielismy przylampce winka na tarasie :wink:

z samego rana...no moze nie takiego samego 8) ruszalismy na szlaki, potem zachaczalismy o jakies knajpki i w domku lądowalismy koło 20 :wink:
ale jak preferujesz np hotel to w centrum Zakopanego widzialam dwa fajne, jeden to Grand Hotel, chyba mial 4 gwiazdki ale wygladał bardzo ładnie i jeszcze jeden ale nazwy nie pamietam :roll:

ja szczerze mówiac wole prywatne kwatery bo górale buduja sobie pełno domów specjalnie dla turystów i jest tam bardzo spokojnie, nikt Ci nie zawadza, zupelnie jakbys sama tam była :wink:

fajne sa tez Bieszczady ale to juz troche dzicz, wilki jakies itd, zalezy co kto lubi :wink:
My z Misiakiem planujemy na wiosne jak sie cieplej zrobi jechac w góry na Rafting po Dunajcu, teraz juz chcielismy ale za późno sie o tym dowiedzielismy :?
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 wrz 2006, 12:13

Dzieki Domi, zaraz zerkne na mape... 8)

no, ja tez bym chciala chyba jakas kwatere -planuje cos po cichu dla meza :oops: ... ...a on jeszcze goralow nie widzial !!! :lol: :wink:

Chcialabym pojechac tam, gdzie jest typowo polski klimat (i gdzie jest dosyc na poziomie - znaczy dobre jedzonko , dosc czyste pokoje i lazienki ) Luksusu byc nie musi -bo to ma byc wycieczka bardziej dla meza :lol: a on zachwyca sie czyms innym niz ja ... :wink:

- moj maz jest Szwajcarem i kocha gory ,wiec ja nie chcialabym sie powstydzic za Nasze miejsca w Polsce i gorki ... ...dlatego jestem ostrozna i zanim cos wybiore -prosze o Wasze opinie... 8)

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 18 wrz 2006, 12:16

Byc moze jutro w nocy bede jechac do Zakopanego na wakacje. Bardzo sie ciesze.
Planuje pojechac z Michalem i wedrowac szlakami od schroniska do schroniska :D
Uwielbiamy tak spedzac czas a nie leniuchowac i mamy postanowienie kladziemy sie spac o 20 a wstajemy o 5 i ruszamy w droge :wink:

Teraz tylko czekam z niecierpliwoscia na decyzje o Michala urlopie i bede sie pakowac :D

Tez wstawie foteczki jak wyjazd dojdzie do skutku.

Dominikanko z ciekawoscia patrzylam na twoje fotki i czytalam posty :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 18 wrz 2006, 12:29

ja bym bardziej chciala pozwiedzac- zachwycic czyms meza - czyms polskim .... (oprocz dziewczynek nono ) :lol: :wink:

Domi... ...jakie wilki w Bieszczadach :shock: !!! - mozna je live zobaczyc ???

w zimie ,jedziemy zawsze na narty - albo do Zermattu albo do Vecorin (tam mamy tez nasz maly domek ,poniewaz to jest mniejsza miejscowosc -i spokojniesza od Zermattu) 8) -( byc moze ,ktos juz z Was tam byl ... :wink:)
...wtedy mamy conajmniej dwa tyg. wolnego - teraz zaledwie pare dni... :(

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”