Co studiujecie, gdzie pracujecie, co zamierzacie???

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Majoliwka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Majoliwka » 20 mar 2007, 14:43

Ja skończyłam studia 2 lata temu na wydziale gospodarki i administracji publiczno-prawnej Akademii Ekonomicznej w Krakowie a żeby było śmiesznie to pracuję w Szpitalu na Oddziale Ratunkowym na stanowisku statystyk medyczny co nie ma nic a nic współnego z moim wykształceniem :badgrin: Mam nadzieję że zmienię w niedalekiej przyszłości pracę na bardziej związaną z moją specjalnością, ale narazie pracuję w systemie 12-to godzinnym co mi bardzo odpowiada przy 10-cio miesięcznej córeczce :-D ;) pozdrawiam
02.08.06 Dr Kasprzyk okr±g³e Mentor 375/425- teraz siê zacznie!!!

Awatar użytkownika
Dorta
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Dorta » 20 mar 2007, 19:01

a ja mam tak: drugi mąż, 2 dzieci.
Najpierw byłam pielęgniarką przez 6 lat (po studium med.) na OIOMIE; potem biurwa tzn tak jest do dzisiaj- w kadrach. W międzyczasie skończyłam studia magisterskie(ekonomia). teraz wybieram się (tzn. wysyłają ) mnie na miesięczny kurs. Tak na prawdę to po przyjściu z pracy nie mam ochoty na nic. A muszę zająć się 1rok10miesięczną córcią, postrofować 14 letniego syna. I na resztę to brakuje mi chęci. Tzn mam nadzieję, że jak słońce przygrzeje to chęci mi wrócą bo taka pogoda mnie przygnębia.
oby do wiosny!

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 20 mar 2007, 19:53

ja tez swojego czasu troche pracowalam w kancelarii :? pomagalam Panu Mecenasowi od prawa miedzynar w kwestiach ekonom (czytanie bilansow, wskaznikow i takie nudne rzeczy...)
a pracujesz na wlasny rachunek (duza kancelaria i kazdy pracuje na "wlasna reke") czy jako asystentka :?:
ogolnie ta praca jest ok ale ja znam kilku prawnikow ktorym "cos sie stalo w glowe" :badgrin:
nie wiem czym to idzie :?

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 20 mar 2007, 23:02

kamelia 26 a zdradz mi proszę tamat Twojej mgr? bo jestem bałdzo ciekawa :-D
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 21 mar 2007, 13:39

ja pisalam o perspektywach rozwoju niemieckiej przedsiebiorczosci na terenie Polski.
straszny temat.nie polecam...

Awatar użytkownika
luxure
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: luxure » 28 mar 2007, 19:01

Ja skończyłam studia, mam 27 lat i prawie sześcioletniego synka. Pracuję na pogotowiu....ciepłowniczym :badgrin:
Jak byłam mała najpierw chciałam zostać mamą (czyli pewnie dziś by to nazwano kura domowa) później lekarzem, jeszcze później stewardessą a w końcu wyszło jak wyszło
20.03.2007 dr. Obrocki

Awatar użytkownika
Meggan
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Meggan » 28 mar 2007, 19:17

Ja jestem na technologii żywności i żywieniu człowieka (inż.). Magisterke chce robić z dietetyki. Nie wyobrażam sobie pracować po studiach w innym zawodzie. Nie dopuszczam nawet takiej myśli. Chce robić to, co uwielbiam :)
maj 2006 - uszy - dr. Broma

Awatar użytkownika
salome
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: salome » 11 kwie 2007, 21:28

Ja jestem na 4 roku prawa na dziennych, pracowałam w w kilku firmach,w obsłudze prawnej, i jako asystentka w wielkiej firmie-dzis jestem krok od pisania magisterki,rzuciłam prace i kompletnie nie mam na siebie pomysłu-przyszłość mnie przeraża najbardziej to,że mam gdzieś siedzieć za biurkiem przez tyle godzin dziennie i wykonywac polecenia.Kiedyś marzyłam o pracy w policji jako antyterrorystka albo w ABW ale ludzie którzy juz to robia bardzo mnie zniechecają-przede wszystkim dlatego ,że tam liczą się tylko układy,polityka - dla pracowników nie ma zadnego szacunku a płace są bardzo marne.
Si vis amavi, amo

Awatar użytkownika
Mayka87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Mayka87 » 20 kwie 2007, 16:55

Ja jestem na I roku Administracji, specjalizacje jaką wybiore na II roku to obrót nieruchomościami. Moim marzeniem jest zrobienie jeszcze kursu masazystki :-) od wakacji będę szukac pracy, bo mam zamiar przeniesc sie na studia zaoczne, zeby samej móc sobie oplacic swoja edukacje :-D

Awatar użytkownika
OLIO
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: OLIO » 20 kwie 2007, 22:18

Ja jestem mgr ekonomii i pracuje jako main book-keeper (główna księgowa) w Islandzkiej firmie. Jestem prawa reka właściciela oh(rf1 oh(rf1 oh(rf1

Znalazłam wreszcie prace w której czuje sie dowartościowana, w pozostałych byłam dreczona, szykanowana a mobing był norma

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Snem byÂło zycie...dopoki Ty nie pojawiÂłes sie wtedy w nim....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”