Wróżka

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
wunala
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Re: Wróżka

Post autor: wunala » 25 lip 2009, 15:33

Próbowałam sobie rozkładać tarota z internetu, którego tutaj podałaś, ale jak zaczęłam się zgłębiać w znaczenie kart to niestety już było ich zbyt wiele i nie wiedziałam, które wybrać.
Najwidoczniej nie mam predyspozycji.
16.08.2011r. - nos - Dr Łątkowski

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 25 lip 2009, 17:38

ja tez ukladałam tego terota z onetu i 2 razy o to samo pytanie wyszły zupelnie nsprzeczne rzeczy :roll:
Nie odk³adaj zycia na póŸniej!!!!
dr BrzuchaĂąski - juÂż po! applaus
http://ticker.7910.org/an1cCAcNw360010M ... anV6IA.gif

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 25 lip 2009, 17:55

ladykate pisze:ja tez ukladałam tego terota z onetu i 2 razy o to samo pytanie wyszły zupelnie nsprzeczne rzeczy :roll:
No a po co DWA razy pytalas o to samo jak za pierwszym razem ci odpowiedzial? :-o wiadomo ze nie wyjda ci juz te same karty bo tarot odpowiedział.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
katrin123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: katrin123 » 25 lip 2009, 18:07

Ja go robilam 3 razy i za kazdym razem wychodzilo mi podobnie :-o oczywiscie rozne karty byly, tylko niektore sie powtarzaly :-)

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 25 lip 2009, 20:30

robiłam 2 razy ale nie tego samego dnia, robilam wczoraj i dzisiaj z ciekawosci czy wyjdzie to samo, bo mi sie wydawalo ze jak mowi prawde to powinno wyjsc to samo....... ale moize mi sie tylko wydawalo

jezeli jest tak ze odpowiedzial za 1 razem to bardzo mnie to cieszy bo pytalam o milosc i za pierwszym razem wyszło nie pamietam jkie karty ale cos w stylu zebym sie nie obawiala i zdecydowala na powazny krok itp i ze spokojny opanowany mezczyzna spod znaku raka (bylo ze spokojny itd i ze ta karta odpowiada znakowi zodiaku rak) jest dla mnie ...... bylam w szoku bo mj narzeczony jest spod znaku raka i mamy slub zaplanowany....a ja im blizej to mam czasami watpliwosci

drugim razem czyli dzisiaj wychodzilo cos w stylu ze moze oznaczac koniec waznego etapu w zyciu np rozstanie, ze straty bolesne ale to tez poczatek czegos nowego i chociaz ciezko moze byc to i takwyjkdzie dla mnie lepiej......

Sabrina a dlaczego nie mozna pytac o to samo 2 razy?

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 26 lip 2009, 01:09

Ladykate, tarot czasem bardziej odzwierciedla Twoje emocje, niz np Twojego partnera. Co jest logiczne, poniewaz Ty tak samo ksztaltujesz zwiazek i masz wplyw na to, czy bedzie on kontynuowany, czy dojdzie - wlasnie do konca. Kiedy w przyplywie emocji zadajesz pytanie, to otrzymasz odzwierciedlenie Twojej duszy, bo to akurat wtedy dominuje.
A ja przed wlasnym slubem wlasnie "na chlodno" zapytalam tarota trzy razy o to samo: uczucia mojego faceta do mnie. Trzy razy wyszlo to samo: kocha, kocha, kocha :bravo
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 lip 2009, 09:46

ladykate pisze:
Sabrina a dlaczego nie mozna pytac o to samo 2 razy?
hmmm no dla mnie to jest nielogiczne. Zadajesz pytanie...tarot odpowiada,ale ty jestes niezadowolona z odpowiedzi bo albo nie zrozumialas,albo karty nie odpowiadzialy TAK JAK BYC CHCIALA i meczysz go az uzyskasz odpowiec która ciebie usatysfakcjonuje.
NO TO GO NAGINASZ DO SWOICH OCZEKIWIAN
Wrózka nie rozklada dwa razy. ONA ZNA SIE na interpretacji, nawet najglupszsza naszym zdaniem karte potrafi zinterpretowac i rozklada tylko raz.
Czasem pytasz o uczucia,a wychodza same monety. Internetowy tarot ma tylko taka interpretacje ale prawdziwy ma jeszcze z trzy inne.
Gdy zapytasz o prace i wyjda monety no to jest jasne i klarowne...praca pieniadze albo je dostaniesz,albo wywalą cie z pracy,albo utna premie,albo dostaniesz premie....,jak zapytasz o rodzine i wyjda monety,no to jeszcze tez niby jasne,bo albo rodzina dostanie pieniadz,albo je straci,albo pozyczy...zlaeży co tam wyszlo.
Jak pytasz o milosc a wyjda monety [czytasz w internetowym tarocie tylko jedna interpretacje a tam pisza tylko o finansach] to jak nie znasz innych znaczenien to nie zrozumiesz ze karta MONET w uczuciach będzie oznaczała ze np...pojawi sie facet Z PINIEDZMI,albo w W PRACY [czyli tez cos zwiazanego z pieniedzmi] poznasz kogos,albo ze za tą milośc bedziesz musiała slono "ZAPLACIC" bo facet okaże sie draniem ...itp :-)

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 26 lip 2009, 10:59

rozumiem, w sumie za pierwszym razem wyszło tak jakbym sobie tego zyczyła, i nawet wyszło ze karta reprezentuje ten sam znak zodiaku co jego.......
ja i tak traktuje to jak zabawe, ale iskierka sie zapalila w mojej główce moze by sie udac do prawdziwej wrozki ;) strasznie ciekawa jestem co by mi wywrózyła.......ale troche sie boje, ze za bardzo zasugeruje sie tym co mi powie tzn ze bede tak robic nieswiadomie zeby to sie spełniło no bo i tak ma tak byc jak wywyrózy, chodzi o to ze moze miec ona wlyw na uksztaltowanie mojej przyszlosci a niekoniecznie dobry wpływ............

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 26 lip 2009, 11:47

możecie podać mi tą stronkę z tarotem :-)
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 lip 2009, 12:26

http://tarot.onet.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; :-D

ODPOWIEDZ