Jak mija nam dzień? cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Re: Jak mija nam dzień? cz.3

Post autor: magdoonia » 29 cze 2009, 11:32

goniaj pisze:A ja mam dzis dzień smutny w piatek musialam uśpić mojego kochanego pieska był ze mną 13 lat, nie mam juz łez.
Biedny był chory i nic sie nie dało zrobic--mam tylko nadzieje ze mu ulżyłam a nie skróciłam życie--to strasznie boli cały weekend przepłakałam --nie moge o nim zapomnieć :cry:
Współczuję
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 29 cze 2009, 11:37

magdoonia a kogo mniej wiecej wybierasz??:) ja tylko moge dr Szczyta polecic ;) reszty nie znam
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 29 cze 2009, 11:55

GosiaczEq pisze:magdoonia a kogo mniej wiecej wybierasz??:) ja tylko moge dr Szczyta polecic ;) reszty nie znam
Mam doła totalnego.
Sporo zdjęć się naoglądałam i już sama nie wiem kogo wybrać.
Zauważyłam, że każdy z lekarzy ma jakiś tam swój styl.
Każdy ma mniej lub bardziej udane zabiegi. Różnice w cenach są znaczne i zauważyłam, że niekoniecznie ten lekarz co jest drogi lub rozreklamowany musi być najlepszy.
Mam mętlik w głowie.
Rozważam Stepniewskiego, jest stosunkowo tani, jeśli nie najtańszy, a noski robi bardzo sexi, musiałbym mu tylko zaznaczyć, że nie chcę noska prosiaczkowatego bo zauważyłam, że ma do tego skłonność.
Wójcicki robi troszkę podobnie do Stępniewskiego, ale tak sobie liczę, że jak nic wydałabym ok 9tyś wliczając noclegi, dojazdy itd
Łątek robi proste i jest bardziej zachowawczy (cenowo pewnie zbliżony do Wójcickiego

No cóż. Dylemat mam jak jasna ch....... :-?

Awatar użytkownika
nina23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nina23 » 29 cze 2009, 12:00

Hello dziewczeta :)
Kurcze nie bylo mnie wczoraj na rozowym caly dzien i juz 4 strony do nadrobienia.
Kasiaczek powodzenia!! Dasz rade 8-)
U mnie slonko i chmury, ale najwazniejsze ze nie pada, no jeszcze 3 dni i lecimy do babci :-D
Czwartek, piatek kosmetyczka, fryzjer i zakupy. Sobota, niedziela wesele (szkoda ze bez mojego chlopa) No a w poniedzialek powrot na zielona wyspe.

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 29 cze 2009, 12:40

hehe jejku a ja czyscilam wczoraj ten moj komp i tak wyczyscilam, ze nie chcial sie wlaczyc :-) uff dobrze, ze mam duza praktyke, z psuciem komputerow, wiec niektore rzeczy juz sama umiem naprawić :roll: . Ale normalnie zawsze jak dotkne kompa to popsuje :-D jeszcze nie mialam takiego, ktory nie bylby rozkrecany do entej :-) przewaznie moje wlosy mi wyciagaja :bravo

Magdoonia ja to calkowitej korekty to bym sie tak bala, ze nie wiem :shock: bo cycki jak cycki, wklada sie standardowy implant, ale z noskiem to trzeba sie juz nameczyc, a potem wcale nie musi byc idealnie :doubt: wiec sie nei dziwie, ze masz dylemat! Ale bedzie dobrze ;)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 29 cze 2009, 14:20

hej !!!
nie było mnie tu od wczoraj a tu proszę jak naprodukowane 4 stronki .
Wczoraj mielismy z dziewczynkami wypad za miasto z dala od wszystkiego ,dziś u mnie piękna pogoda a ja od rana latam po sklepach tera zpiore i gotuję obiadek o boshe już nie moge latam jak nakrecony samochodzik w dodatku nakupiłam tyle prezentów że tera znie wiem jak ja sie z tym zabiorę
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: magdoonia » 29 cze 2009, 14:21

GosiaczEq pisze: Magdoonia ja to calkowitej korekty to bym sie tak bala, ze nie wiem :shock: bo cycki jak cycki, wklada sie standardowy implant, ale z noskiem to trzeba sie juz nameczyc, a potem wcale nie musi byc idealnie :doubt: wiec sie nei dziwie, ze masz dylemat! Ale bedzie dobrze ;)
No ja myślę.
Chciałabym się już na kogoś zdecydować.
Na początku myślałam o Wójcickim, potem Stępniewskim a teraz to zastanawiam się nad Łątkiem.
Łątkowski robi chyba lepiej część chrzęstną, no a u mnie to trzeba będzie nad tym popracować. Łątek też chyba robi takie bardziej proste, tak wynika z moich obserwacji.
Kurde no już sama nie wiem arf

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 29 cze 2009, 16:34

magdoonia napisz lub zadzwon do nich. Samo wrazenie jakie wywiera lekarz na pacjencie tez jest wazne.

Gosiaczku nosa nie ma sie co bac :p . Ten przynajmniej nie boli, a powiklania moga byc i tu i tu :p
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 29 cze 2009, 16:43

znalazłam chwilkę żeby posiedzieć na rózowym ,pogoniłam męża z rachunkami ,bez gadania pojechał zapłacić nie miał innego wyjścia lepiej jechac niż słuchac moich narzekań hihi
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 29 cze 2009, 16:44

obroniona applaus applaus applaus
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

Zablokowany