Zycie zaczyna sie po 40-tce.Tak ja cz.3

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 26 maja 2009, 10:35

ullrike, bedę :-)
Pracę kończę o 15,30. Samochód najlepiej zaparkować na parkingu któregoś centrum handlowego. W miarę w centrum są dwa: Galeria Krakowska - przy dworcu PKP, parking na górze, nad płyta dworca. Oraz Galeria Kazimierz, na Grzegórzkach, nas Wislą - tu byłoby fajniej, bo od razu na Bulwary Wislane sie wychodzi. Od której strony jedziesz? sama czy z kimś kto trochę zna Kraków?
To jak Sabrina, spotykamy sie we trzy? :-)
pewnie jeszcze nie wszystkie siniaki po botoxie zejdą to zabaczycie Muflona poobijanego :- babina a Ty nie będziesz w Krakowie? urwij się, spoatkamy sie wszystkie :-D

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 26 maja 2009, 11:20

Mmmmmmm ...... a One znowu beda kawkowac w Krakowie...... Kochane,wiem ,że zazdrość brzydka jest,ale znowu Wam zazdroszczę..... ;) Pozdrawiam PDT_Love_13 :p

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 26 maja 2009, 12:14

Możemy sie wtargać na wzgórze wawelskie i pokazać Uli jak okolica z góry wygląda. A potem kanoniczą (musi zobaczyć) do Rynku. I z powrotem przez jakąś kazimierską knajpę

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 maja 2009, 13:38

Dziewczyny spotykamy sie tylko o której i gdzie?Ale super,że jeszcze babina dołączy 8-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 26 maja 2009, 14:04

Sluchajcie, ja jade z kolega poznanym w sanatorium ;) ,podwozi mnie on blizej domu az do Wloclawka, i z malzenstwem z Warszawy tez poznanym w sanatorium,,Po drodze chcemy zachaczyc o Krakow.
Urwac mi sie im bedzie troche glupio ,jednym slowem nie wypada.Tak wiec kawa w wylacznie naszym babskim gronie tym razem nie dojdzie do skutku .Wielka szkoda.
Sabrina o modlitwach za udany lift tez z nimi nie moze byc mowy:)Lifting to temat tabu,tajemnica
Krakowie to my wszyscy bylismy kilkanascie lat temu ,podejrzewam ze bedziemy z lekka miotac sie i bladzic.Kolega Warszawiak ma GPS ,mowisz Muflon ustawic go na Galerie Kazimierz na Grzegorzkach?Ta trasa bardzo mi sie podoba ,sprobuje pomysl sprzedac znajomym.

My bedziemy jechac z Muszyny od Krynicy czyli.Wyjazd po obiedzie ,tak mysle ze ze dwie godziny droga zajmie kolo 16 pewnie bedziemy w Krakowie.
A Wy dziewczyny umawiajcie sie moze jakos na chwile do Was po drodze wpadne czy jak??
Podam Wam moze numer telefonu na priv to cos ustalimy.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 26 maja 2009, 14:08

no to teraz ja wam zazdrosze
kiedys jezdzilam do krakowa lazilam ogladaalam zwiedzalam a on 27 lat nie moge sie wybrac wiem wstyd
ciatgle sobie obiecuje ze moze w wakacje na weekend bo w dzien to przecierz nic nie zdarze zobaczyc a na pewno sie zmienilo ze ho ho
a poza tym zazdrosze tego skladu ekipy

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 maja 2009, 14:14

ullrike, nie świruj!!! to może chociaz na chwile nawet z tymi znajomymi. wypijemy w Rynku wspólna kawe i ty sobie polecisz zwedzać a my [mulfon,babina] dpijemy kawusie,zjemy po ciastku i tez sie pożegnamy.Zaraz przy rynku jest Plac Świętego Ducha. Jest tam płatny parking i tam możecia sie zatrzymać. My byśmy tez tam były,a stamtąd jest 3 min na nogach do Rynku,i Sukiennic. Powiedz znajomym ze chcesz sie spotkac z nami,a najwyzej nie bedziemy sie oglądały bo i tak nie ma gdzie.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 26 maja 2009, 14:26

No nie zagladac sobie ze uszy to nie ma mowy:) ale wlasnie spotkac sie gdzies w knajpeczce to mysle ze jest jak najbardziej do przeprowadzania .Dlatego mysle Wy sie umawiajcie jak Wam pasuje ja jakos sie w wkomponuje.Zeby wlasnie na chwile zajrzec ,byloby mi bardzo milo

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 26 maja 2009, 14:57

Odpisałam Uli na prive'a, ale nie czytałam Waszych postów. jest tak:
proponuje wam 9czyli Uli z towarzystwem) zostawić auto przy Galerii kazimierz. Czyli na parkingu galerii. Pchać sie do centrum nie ma po co bo do placu św. Ducha może byc tłok w tych godzinach. I płatne (samiutkie centrum). Rynek każdy widział. Ale CO widzieliście na Kazimierzu? możemy spacerem nad Wisłą, przez Kazimierz i pod Wawel/ do Rynku. Albo pod galeria kazimierz-Uli napisałam, że najlepiej wewnatrz przy Empiku albo w jakiej knajpie na Kazimierzu. Może być w Kolorach. Albo wręcz na Żydzie o 16,00 (znaczy na placu Żydowskim lub Nowym).
Dokładne miejsce - na prv, żeby nas jakie wścipskie a ciekawskie dziennikareczki nie wyczaiły :-0

Ula, jak jedziecie od Krynicy to pewnie bedziecie wjeżdżać do Krakowa od strony Wieliczki (mozna inaczej, ale tak jest najprościej). Kierować się ulicami: Wielicką, Na Zjeździe (tu most przez Wislę). Na moście w prawo i po ok.100 metrach jest rzeczona galeria.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 26 maja 2009, 17:58

muflon2121, ja Krakowa nie znam i nawet nie wiem o czym piszesz? Nie mam pojęcia gdzie jest Żyd i Kazimierz. Ja o 18 tej musze być w Małym Rynku ,więc najlepiej by mi było tam sie spotkac,zobaczyc jak Ullrike i Babina wygląda pogadac chwile i ja bede uciakała.
Ula i jej towarzystwo nastawine jest na szybkie zwiedzanie,to nie sugerujcie sie mną,to najwyżej wy sie spotkacie i gdzies pójdziecie. w całym Krakowie sa zakay wjazdów,mozna tylko z jakimis kartami A,B jakies strefy,wiec ja wiem jak dojechac do Pl. Ducha.Parkuje zawsze auto i latam jak gdzies potrzebuje doleciec. Zzobaczymy co Ullrike odpisze?

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”