Wychodzę za mąż cz.II

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

bianka15
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: bianka15 » 24 kwie 2009, 13:56

oczywiscie ze najpierw sale i kosciol ! Musicie uzgodnic date zaklepac sale na ten termin zaraz potem do kosciola czym wczesniej pojdziecie do kosciola tym lepiej bo bedziecie mogli sobie wybrac godzine jaka chcecie!ja nie mialam wyboru ze tak powiem bo chcielismy slub tak o 17ej 16 ej a tu lipa wiadomo najlepsze godziny znikaja szybko i zostala nam 15 :( jak dla mnie za wczesnie, malo czasu do przygotowan )z rana bede musiala latac za fryzura i make up'em a potem taki dlugi dzien jeszcze , boje sie o makijaz bo z moja cera to juz do kosciola pewnie wejde swiecaca no i czy wloski tyle wytrzymaja bo zabawa do 5 rano?!
11.01.2010 - nos chrzestny dr. Łątkowski....

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 24 kwie 2009, 14:33

z kościołem to chyba aż takiego problemu mieć nie będę bo jak nie ten to inny, w pobliżu swojego mieszkania mam 5 kościołów więc coś na pewno znajdę ;)

czyli orkiestra mówicie, a jak szukałyście orkiestry? no bo nie wiadomo na co się trafi, moja koleżanka co teraz ma ślub w maju mówiła, że chyba z 10 orkiestr przesłuchali i masakra :doubt:

a właśnie właśnie :-) jaki budżet przeznaczacie na wesele (a ile faktycznie przeznaczycie ;) ) i ile gości zapraszacie :?:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

bianka15
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: bianka15 » 24 kwie 2009, 15:06

GosiaczEq ja mam slub w mojej parafii w moim miescie tam gdzie mialam chrzest komunie i bierzmowanie!Jezeli planujecie slub w 2010 to chyba faktycznie nie ma sie co stresowac, my mielismy niezle problemy z cala organizacja ale to bym was tu zanudzila opisywaniem wszystkiego tak pokrotce to zaczelismy planowac wszystko w sierpniu wydawaloby sie ze tyle czasu niektorzy znajomi sie wrecz smiali ze za bardzo panikujemy i ze mamy wyluzowac bo do czerwca jeszcze prawie rok!Jak sie okazalo juz na samym poczatku przy wyborze sali ze nie mamy duzego wyboru bo sale sa juz pozajmowane znalezlismy raptem jeden hotel ktory mial akurat jeden termin na lato 2009 wlasnie na czerwiec wiec wzielismy bez zastanowienia!Potem jak juz pisalam wyzej z kosciolem jedna godzina dostepna w tym dniu 15!Najgorzej chyba bylo z orkiestra mozna ksiazke napisac o tym jak my, cala rodzina i znajomi byli zaangazowani w poszukiwaniu dla nas zespolu,okazalo sie wszystkie zespoly z mojego miasta i te w poblizu juz byly niedostepne i zapisywaly na 2010 rok a zdarzyly sie i takie zespoly(te najlepsze i najdrozsze)ze juz do wrzesnia2010 nie mialy miejsc!
My zrezygnowani ,zestresowani co tu robic moze dj?juz zaczelismy poszukiwania a tu telefon od jednego zespolu ze termin im sie zwolnil i czy dalej jestesmy zainteresowani, bez zastanowienia wzielismy , choc cena nie mala ale zespol z glowy!
Potem fotograf tez nie bylo latwo!
To tak w skrocie!
Takze dziewczyny moze moj post bedzie dla was jakas wskazowka i przestroga, ze nie ma co myslec ze jeszcze tyle czasu czym predzej tym wiekszy wybor i mnie stresu i problemow!
11.01.2010 - nos chrzestny dr. Łątkowski....

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 24 kwie 2009, 21:14

qurcze a ja jeszcze nie mam nic... ciągle myślę, że muszę zacząć coś załatwiać, ale jakoś ciągle się to odwleka... qurcze... a czas ucieka...
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 24 kwie 2009, 21:18

nefertari, a Ty kiedy będziesz ślubować :?:
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 24 kwie 2009, 21:18

nefertari, ale jak to?:) Przecież termin już masz 8-)
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 24 kwie 2009, 21:24

a tak :) to już coś :) mam ustalony termin na sierpień 2010 :) pierwszy krok za mną... to może teraz zacznę się rozglądać za fotografem? Ile płacicie za studio + sesja?

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 24 kwie 2009, 21:26

nefertari, ja jeszcze nie mam:P zależy mi na dobrych zdjeciach, pewnie już nie znajde nic dobrego :-D :-D no ale może przeszukam cały internet i coś wpadnie :-D
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 24 kwie 2009, 21:28

Dziewczyny więcej optymizmu ;)
Można znaleźć dobrego fotografa :-)
Ja mam nadzieję się zmieścić w 1000zł. Ale ja biorę tylko foty w kościele, przed kościołem i sesję w plenerze. Na weselu nie chcę fotografa. :-D
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 24 kwie 2009, 21:38

ja chcę fotografa z pomysłami :) i chcę tylko studio + plener

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”