Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
annie752 śliiiczna ta Twoja kicia taka cudnie puuszyyysta.. :)) gosienka skoro wysypka nie znika .. to pewnie jednak alergia . No ale myślę, że bez lekarza się nie obejdzie..
wizyte mam dopiero w poniedziałek,niestety nawet prywatnie sie czeka,narazie podaje im calcium i zyrtek,fakt ze wiele rzeczy pojawiło sie nowych w domu razem ze swinka,dwa płyny do kapieli ktorych wczesniej nidgy nie miałą,nowy płyn do płukania prania ale ten stosuje od zawsze.Sama nie wiem co ich uczula.
gosienka, swinki morskie naleza do najbardziej uczulajacych zwierzat, po nich sa koty. jednak poczekaj na wizyte u lekarza, my raczej chyba nic tu nie pomorzemy
To dołanczam do waszego grona - dzis w somku powitalismy swinke morską Córcia (prawie 6-cio latka) szczęśliwa na maxa Świnka - dziewczynka - narazie lekko speszona, ale śliczniutka, za jakiś czas wstawię fotki
23.02.07 -
Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova