Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
ola banderola pisze:lil sexy na bank w PL są jeszcze wyprzedaże U mnie w DE są byłam w szoku jaka taniocha wszystkie buty w Zarze były za 19 euro
nie doluj Ola
wlasnie sobie upatrzylam buty w Zarze z dzetami ale fajne sa, tak mi sie wydaje
zazdroszcze takich wyprzedazy. U mnie nic nie ma. Jakas lipa sama. Nic tylko sie przeprowadzic
dzis taka piekna niedziela a ja siedze caly czas w domu i sprawdzam co chwile czy nie ma wynikow z egzaminu juz. Mialam egzamin mozna powiedziec z "mojego" przedmiotu i nie wiem czy zalicze. Obciach na maxa
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski 21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :) czas na usta...
No Vodia to zapraszam do DE na zakupy a co do egzaminu to się nie stresuj, chociaż pamiętam jak sama się zawsze stresowałam,ale w sumie to chyba tylko na pierwszym roku bo później to już człowiek zmienił podejście do wielu spraw i zmądrzał
ola dzięki za info. U nas już się powoli kończą, byłam dzisiaj na małych zakupkach i już nawet okulary przeciwsłoneczne kupiłam, a wyprzedaży malutko. Za 2 tygodnie będę w Berlinie i może też do Włoch zajrzę i mam zamiar upolować coś fajnego.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD
Ależ nie ma za co O lil sexy do Włoch, ale Ci zazdroszczę
Ja po okulary wybieram się w tygodniu, bo teraz kosztują dużo mniej np. Prada, Gucci można już kupić za 80 euro , a w sezonie od 250 euro w górę więc nie można przepuścić okazji ja i tak szukam klasycznych okularów, więc prawdopodobnie nie będzie problemu...chociaż kto, to wie
witam wszystkie dziewczynki :) Aguuu dobrze że już wiesz... ale o Indianach to sama nie słyszałam ola Wszystkiego Naj Naj Najlepszego
co do zakupów to sama chętnie bym się wybrała do DE bo w H&M są fajne buciki które strasznie wpadły mi w oko , chciałam zamówić przez int. ale mam obawy , bo jeszcze nie doszły mi jedne a teraz musiałabym czekać na drugie Vodia super są jedne i drugie
pozdrowienia z Zakopanego
6.11.2008 dr.Szczyt pow.PIERSI anatomy pod mięsień McGhan 335ml i 370ml MAŁE
-----------------------------------------------------------
23.09.2009 dr.Szczyt NOS (całkowita korekta)