Kim Kardashian

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anettaka
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Re: Kim Kardashian

Post autor: anettaka » 01 kwie 2017, 08:01

zastanawiam się właśnie o co tu chodzi z mamuśkami
dlaczego urodzenie dziecka potrafi zrobić nagle z kobiety mamuśkę?
a może nią była zawsze tylko łapiąc faceta jeszcze się starała

pytam gdzie seksapil?
jak słyszę wieczne wymówki w stylu : ,,bo jakbyś miała małe dziecko to byś wiedziała,,
to mówię , mam dziecko ! karmiłam je piersią na każde jego chcenie przez kilka lat! dzień i w noc
a jak było wożone przeze mnie w wózku to w 80% moje spacery wyglądały tak :

najpierw lustro, garderoba - dla mnie - szykowanie się , makijaż, włosy - podstawa podstaw
buty na obcasie, sukienka, lub fajne dżinsy
dziecko do wózka i wyjście na spacer

zero wymówek
przed urodzeniem wiele miesięcy spędziłam w szpitalu
tam - ZERO WYMÓWEK
podłączona do aparatury na twarzy każdego dnia miałam własnoręcznie robione maseczki
- nogi ogolone , zero wymówek , zero!

KIm - ma sztab ludzi, którzy dbają o jej wygląd, styl, ma sztab opiekunek do siebie i dzieci
nie wiemy jakby to wyglądało gdyby nie była córką Kris i wychowana by była na biednym przedmieściu
to nie sztuka mieć mlny dolców na koncie, sztuką jest być aktywną , zadbaną i przez to emanować
zdrowiem , radością życia i być seksi dla otoczenia będąc normalną mieszkanką tej ziemi

kobiety mają migreny, ja jeśli je mam to nigdy nie wtedy gdy wchodzę do łóżka
szczęśliwa:)
11.03.2013 powiększanie piersi - dr Daniel Furmanek, implanty 425Ml mentor okrągłe( wyjściówka była DD/E)
22.04.2015 powiększanie ust

Awatar użytkownika
kobietazpasja
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kobietazpasja » 01 kwie 2017, 12:16

matka Kim bardziej mi sie podoba jesli chodzi o urode niz ona sama,zreszta uwazam,ze Pietrasinka jest ladniejsza;-)_,figura Kim kobieca to akurat na plus nie jestem fanka szkieletow,ale dupsko mocno przesadzone i program jak to napisala alicja -gniot. Natalia hot avatar;-)
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 01 kwie 2017, 13:55

Kazdy przypadek jest inny i ja na przyklad czasu nie mialabym zeby godzinami siedziec przy lusterku. Moj synek byl bardzo "zywiolowy" nikt z nim nawet na 15 minut nie chcial zostac. Wbiegal pod samochod, sciagal szklanki z wrzatkiem wszystko do buzi wkladal popychal dzieci. Setki razy slyszalam od wkurzonych rodzicow, ze: jak sie ma takie dziecko to trzeba albo w domu z nim siedziec albo nawet okiem nie mrugac tylko patrzec non stop!! Latalam po lekarzach sprawdzalam sluch, bo moze mnie nie slyszy. i setki rzeczy tak mi lekarze kazali. Po przedszkolu codziennie musialam zostsc i wysluchiwac i tez chcialabym wtedy lezec i pachniec tylko nie bylo jak!! I z seksapilem w szpilkach latac po parku.

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 01 kwie 2017, 14:05

Sorry, ale dla mnie mamuśka biegająca w szpilkach za wózkiem lub po piaskownicy wyglada śmiesznie a nie seksownie. O wiele bardziej hot jest dla mnie mama z wózkiem do joggingu i sportowym stroju. Bycie matką nie tłumaczy zaniedbania, ale nie można twierdzić, ze seksowna jest tylko kobieta w pełnym makijażu i w butach na obcasie.
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 01 kwie 2017, 14:30

A propo migren. Moja ciocia jak ja ma to 3 dni lezy w zaciemnionym pokoju. Twarz ma az sina z bolu i powieka jej opada. Silne leki bierze i by miala czas na charce w takim stanie. Migrena to u wiekszosci choroba a nie wymowka czy lekki bol glowy.

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 01 kwie 2017, 15:10

Kobieta z pasja dzieki (heart Jsia ale mozna zawsze zalozyc jakies adidasy, tenisowki, cos na koturnie jeansy zrobic makeup i tez sie jest sexi
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 01 kwie 2017, 17:43

No przecież to właśnie napisałam, bez makijażu tez można (angel

Awatar użytkownika
anettaka
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: anettaka » 01 kwie 2017, 19:23

wszystko można zależnie od tego co siedzi w psychice i przyzwyczajeniach
zaczyna się od tenisówek a kończy na ,, wałkach ,, na głowie
mówiąc o migrenie mam na myśli przenośnię a nie jednostkę chorobową
mamuśka w stroju do joggingu? chyba, że w drodze na bieg po parku

wymówki są lekiem na wszystko ale niestety nie leczą ale pogrążają
mi się udało to i sądzę, że nie jestem jedyna, ale nie w większości

z ciekawostek psychologicznych
czy wiecie , że to jak jesteś ubrana. y wpływa na to jak rozmawiasz np. z klientem, kontrahentem?
wyobraź sobie, że przyszedłeś do biura w papciach, trampkach, laczkach , t shert i dresie
zadzwoń wynegocjować temat za mln dolców
i przeprowadź taką rozmowę w szpilkach , garniturze, z makijażem
ciuch zmienia twoją postawę już na wstępie tej gry gdy klapniesz na fotelu przy biurku
efekt domina wpływa na całą twoja podświadomość

dlatego Kim zarabia te mln i kojarzona jest z pięknem bez względu na liczbę posiadanych dzieci i przebytych połogów
za to ją cenię i to bardzo

sprawdziłam ,, hu is pietrasińska,, heheh no nie, sorry, jak tę panią można w ogóle do Kim porównywać
bez żartów
szczęśliwa:)
11.03.2013 powiększanie piersi - dr Daniel Furmanek, implanty 425Ml mentor okrągłe( wyjściówka była DD/E)
22.04.2015 powiększanie ust

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 01 kwie 2017, 19:58

O to właśnie chodzi, ze strój powinien być dostosowany do okazji, jak idę pobiegać czy pocwiczyc, zakładam adidasy i strój sportowy (co nie oznacza wyciągniętego dresu) i nie robię makijażu, bo nie idę się na treningu lansować, z dzieckiem w parku tez nie biegam w szpilkach. Co innego praca czy randka. A jak widzę kobietę, która nawet na spacer z psem czy z dzieckiem do piaskownicy musi wyjść w pełnym makijażu i szpilkach , to jej współczuję, bo to dla mnie oznacza, ze ma problem ze sobą, a nie że o siebie dba. Kobieta świadoma siebie i swojej wartości nie musi niczego nikomu udowadniać i szukać potwierdzenia swojej atrakcyjności w oczach przechodniów.

ada34
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ada34 » 01 kwie 2017, 20:19

jsia w samo sedno!
Ja fanka szkieletow rowniez nie jestem ale Kim dla mnie zadnym wzorcem nie jest.Komplenie nie moj typ figury.
Pietrasinka natomiast-piekna kobieta... dla mnie bez porownania.I dodam, ze porownalam ich zdjecia dopiero przed chwila, na codzien nie jestem osoba zainteresowana zyciem i wygladem celebrytow.Pierwsze wrazenie zdecydowanie na niekorzysc dla Kim.
18.11.2016 - dr Broma Silimed Maximum 445HI
02.02.2017 - dr Broma poprawka Polytech Meme 610cc
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=480" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”