dzisiejsze związki

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

tygrysica26
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: sex po długim byciu razem

Post autor: tygrysica26 » 11 maja 2010, 13:22

dokładnie Londyjko jest tak jak mówisz, ja potrzebuję nowych bodźców, a jemu..no cóż..wystarczy krótki film 10 minutowy i już (tym bardziej po operacji) widzi we mnie gwiazdę porolka...jednak wydaje mi się, że człowiek nie ma natury monogamicznej...a kobiety skłonne są szybciej zdradzić niż facet. Jak myślicie z czego to wynika?
01/2010-anatomiczne pod mięsień Mentor 345cc
BOSKIE

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 11 maja 2010, 19:09

Mysle,ze to facet jednak jest bardziej sklonny do zdrady (devil (bo zdrada to juz osobny dzial niz nuda z partnerka!)
a to z tego powodu,ze dla nich (mozna by sie wydawac) nie ma nic wazniejszego niz seks,mysla o tym non stop i trudno im sie powstrzymac przed roznymi okazjami,szczegolnie wyglodnialemu, ktory ma potrzebe udowodnic przed sobą swoja meskosc (angel (choc faceci majac udane zycie seksualne rowniez zdradzaja z roznych pobudek,choc ich parnerka ich bardzo pociaga, to moze chca sie wyprobowac z innymi,nie wiem...)
Kobiety raczej bardziej przemysla zanim zdradzą (tak sadze! (mdr ) bo dla nich wiaze sie to nie tylko z jednym skokiem w bok, ale wszystko przewroci sie wtedy do gory nogami, a i nierzadko nasz "skok" moze skonczyc sie z naszej strony plomienną (heart wiec ze strachu trwaja te kobiety w rutynowych zwiazkach bo boja sie cokolwiek zmieniac. I moim zdaniem jesli chodiz tylko o sypialnie a uczucie jest to lepiej poprawic swoje konakty z mężem gdy nie jest jeszcze za pozno (makeup
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

tygrysica26
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: tygrysica26 » 11 maja 2010, 19:59

jeżeli mam już być szczera, to ja lubię sex na lekkim gazie..na dużym to film pt rób ze mną co chcesz i ile możesz..tylko nie zawsze mam z tego ostateczną satysfakcję, a na lekkim rauszu ..to mniejsze szaleństwo ale większa satysfakcja.

Co do uczuć, masz rację...kobiety są kochliwe...i szybko popadają w zauroczenia ;)
BOSKIE

semper
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: semper » 11 maja 2010, 21:28

tak czytam co piszecie dziewczyny i czuję sie w pewnych chwilach jakbym sama to napisala. Nie mam jeszcze dzieci, w zwiazku jestem prawie 4 lata i musze Wam przyznac, ze na sex ochote mam bardzo rzadko niestety. Kiedyś, na poczatku bylo oczywiscie cudownie, ale teraz sytuacja zupelnie się zmieniła. Nie mam pojęcia co by było gdybym urodziła dziecko,miala stała prace, musiala gotowaC obiady i mialabym mase innych obowiązków. Wtedy to już chyba kochalibysmy się raz na kilka m-cy, dlatego rozumiem niektore tu dziewczyny....Wiem, ze moj facet nie jest zadowolony z seksu tak jak kiedys, ale nie zdradza mnie, wiem to, chociaz jesli z nim nadal bede, to nie dam sobie reki obciąc, ze za jakies 5 lat tego nie zrobi jesli sytuacja się nie zmieni. Dziwne i skomplikowane to zycie, a z drugiej strony takie proste...czasem nie warto sie zadreczac i winić bo to do niczego nie doprowadzi
CKN - 22 listopada 2010 - dr Łątkowski - jak na razie-ZADOWOLONA!

tygrysica26
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: tygrysica26 » 11 maja 2010, 21:35

widzisz semper każda kobieta tak chyba ma..więc pisanie , ze jest się parę lat z facetem i ma się udany sex itp jest do czasu. Nie oszukujmy się, zę zawsze będzie szelko - anielsko bo to bzdura, przychodzi porażka dnia codziennego, problemy ,, obowiązki..a polska mentalność jest taka, że na kobiecie spoczywa cały dom i ogródek też.... na forum przeczytałam kawał..adekwatny do Nas :
Wieś. Wczesny ranek. Kobieta zbudziła się, posprzątała w domu, wydoiła
krowę, wygnała na pastwisko, zbudziła dzieci, nakarmiła, naostrzyła kosę,
poszła na łąkę, nakosiła trawy, przyszła do domu, narąbała drew,
przygotowała obiad, nakarmiła dzieci, poszła w pole, kosiła do zmierzchu,
przyprowadziła krowę, wydoiła, przygotowała kolację, nakarmiła dzieci,
wykąpała, położyła spać, sama się wykąpała, chwyciła kromkę chleba ze
stołu, przekąsiła i w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku, położyła się
spać. Nagle zrywa się z krzykiem:
- Boże!!! Mąż jeszcze niewybzykany (nod
BOSKIE

Awatar użytkownika
kasia990kasia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: kasia990kasia » 11 maja 2010, 21:40

Mi osobiście się wydaje,że jeżeli facet nie dostaje takiego seksu od swojej kobiety to ją zdradza, przepraszam ale taka jest moja opinia. Napewno facet nie przestaje kochać swojej kobiety ale dla nich seks jest ważny. Ja nigdy nie zdradziłabym swojego partnera bo miałabym straszne wyrzuty sumienia,jestem z moim chłopakiem dopiero 4 lata ale widzę obok siebie w łóżku i życiu tylko jego.
19.03.2010 powiększenie piersi ES VHP- 400 cc- Dr.Żukowska
15 Luty 2011 - Nosek i broda // Dr. Stępniewski
24 Sierpień 2012- poprawka nosa // Dr. Stępniewski ( niezadowolona !!! )
Wrzesień 2014 - koretka powiek + tłuszcz pod oczy // Dr Łoń
09.02 - poprawka powiek // Dr Łoń
28.03 - trzeci raz będę robiła nos (oby ostatni) - Dr Jadczak

tygrysica26
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: tygrysica26 » 11 maja 2010, 21:48

Kasiu..oby tak było zawsze..ale zobaczysz , że życie to nie bajka..jest przerąbane krótko mówiąc. Mój mąż to to takie ciacho pod 40-tka..fajny , jary itp..cóż..no fajny, mój i co ..jak byłam w Twoim wieku, wierz mi tak samo mówiła...zakochana na zabój, jedyny, ten i żaden inny. Fakt..z nim mam najwięcej satysfakcji w sexie, jest najlepszym kochankiem jakiego kiedykolwiek miałam, nie wstydzę się go, nie mam żadnych zahamowań..ale co z tego..kiedy po całym dniu zapierd.....jesteś tak zmęczona że ci się ręką nie chce ruszać, a co dopiero dupą(wybaczcie wulgaryzm)(mam 1 dziecko, 1 męża i 1 chora babcie, do tego pracę i działalność męża na głowie ...nic dodać nic ująć)
BOSKIE

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 11 maja 2010, 22:03

Wcale sie nie dziwie, zeby miec udany seks trzeba sie kompletnie wylaczyc. I babcie, i dziecko, i myslec tylko o tym, ze teraz jestes napalona na swojego faceta i tylko jego chcesz.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 11 maja 2010, 22:54

Kasiu ja tu Cie bron boze nie strasze, ale jak zamieszkasz ze swoi facetem, pojawia sie codzienne domowe obowiazki, dojda spiecia na tle takich glupot jak : dlaczego nie pozmywales, jak cie prosilam?? idz poloz malego spac bo ja mam jeszcze to czy tamto do zrobienia a nie a on nie daj boze zagrymasi itp, itd-takie spotykanie sie od czasu do czasu to zupelnie inna bajka niz wspolne mieszkanie, wspolna codziennosc, finanse itp. Takie rzeczy tez maja wplyw mysle na to, jak jest w lozku. Ja nie twierdze, ze jak sie zamieszka z facetem, to od razu nie wiadomo jakie klotnie, ale czasem tak bywa, ze sie powkorzacie na siebie a kobieta wtedy raczej nie mysli o sexie jak jest nadosana a facetowi nic nie przeszkadza, zeby sie posexic. Ja przyznam szczerze, ze czesto lapie sie na tym, ze w trakcie zdarza mi sie pomyslec o czyms z pracy, albo ze kurcze pranie mialam wstawic....domyslam sie, ze Ty Kasiu poki co mieszkasz z rodziacami, pracujesz na swoje wydatki i nie masz pewnie wiekszych problemow jak uzbierac kase na cycuchy itp-i tu bez urazy, bo nie uwazam, ze to jakeis blache sprawy, ale jak dojdzie ci prowadzenie domu na glowe, to dopiero zobaczysz jaka to szkola przetrwania (wait . Takze nigdy nie mow nigdy, bo moze i u Ciebie tez to sie z czasem zmieni.
I ja nie uwazam, ze jezeli facet nie bzyka codziennie to jzu bedzie zdradzal-owszem, dla facetow to jest wazne, ale niektorzy maja tez inne priorytety. A co z facetami, ktorzy nie sa w zwiazkach?? przeciez nie chodza codziennie do burdelu, chociaz tez im sie chce 100razy na dzien, prawda??? Poza tym wbrew pozorom nie kazdy facet ceni sobie sex jako czysty sport sam w sobie-zarowno moj obecny jak i moj byly, obu znam od lat i mam wspolnych znajomych z obu srodowisk i wiem, ze ani jeden, ani drugi nigdy nie zabawial sie z przypadkowymi panienkami-nawet mimo dluzszego okresu bycia singlem.
A kobiety i zdrada...hmmm...mysle, ze kobiety sa bardziej sklonne do zdrady, ale psychicznej...byc moze znudzone monotonia latwiej oddaja sie emocjom zwiazanym z poznawaniem, odkrywaniem, flirtowaniem-takie fajne poczatki jak to zawsze bywa...ale nie kazda ma tyle odwagi, by posunac sie o krok dalej w obawie przed utrata tego, co ma na rzecz czegos, co moze byc tylko chwilowe, ulotne itp. tak mi sie wydaje...
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

tygrysica26
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: tygrysica26 » 11 maja 2010, 22:57

Lubka...jesteś genialna..samo sedno
BOSKIE

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”