Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: babina7 » 11 paź 2012, 11:52

ja bym tak ginekolożce nie wierzyła. Dużo jest matek , które koło pięćdziesiątki myślały, że sa po menopauzie, a to były początki ciąży. Od HTZ sie odchodzi. Podejrzewają, że to one spowodowały tak teraz częste zawały i wylewy u kobiet, które dawniej dotykały tylko mężczyzn po 50.
Ja jak miałam 20 lat, to sie martwiłam , że na sylwestra w 2000 bede taka stara (giggle , teraz jak ktoś mówi, że cos będzie w 2022 , to się cieszę, że będę jeszcze młoda , bo zaledwie 65 lat (giggle .Tak mi się zmieniło.
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 11 paź 2012, 12:10

nie znam takich matek ktore urodzily po 50 siatce.
To przypadki tak rzadkie jak i ci co w totolotka milion wygrali.
znam natomiast jedna ktora majac 48 lat urodzila , ale nachodzila sie do lekarzy nastymulowala no i sie w koncu udalo sie jej zajsc i utrzymac.

To troche kicha Sabrina ze tak czujesz,no ale nic na to nie poradzisz ze tak masz i nikt ciebie nie przekona ze tak nie jest.
Zawsze mysle ze wszytsko co najlepsze to mnie czeka w przyszlosci ,ze teraz to ot tak sobie w miare zyje ,ale prawdziwe zycie hoho to jeszcze przedemna .No i raczej tak bedzie,
Jesli chodzi o horoskopy i wiare no prosze jest potwierdzenie i dla Ulli dobra wiadomosc co horoskop mowi na temat imienia Urszula

" Urszule długo pozostają młode. Szczyt swoich możliwości osiągają gdzieś koło pięćdziesiątki, a i w późniejszym wieku nie mają zamiaru wchodzić w role przeciętnej babci. Kobiety o tym imieniu całe swoje życie spędzają na wysokich obrotach!"
haha jak dobrze byc Urszula ! (muscle

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 11 paź 2012, 12:28

Jakś ciotka mojego taty urodzila dzieciaka prawie kolo 60 tki!!!! A jej mame złapali na bzykaniu z mezem oczywiscie i dziadki byli po 80 tce!!! Jak mi to tato kiedys powiedziła to postanowiłam ze sprale wyjme po 70 tce (giggle
Odnosnie planów,ta ja mam plany i to ogromne i powoli zaczyna sie wszytko układać,zaluje tylko ze dopiero teraz a nie jak mialm 30 lat,no ale wierze ze wszytko ma swój czas.
Cos mam dzis kiepski dzien i jakos nic mi sie nie che .Zastanawiam sie nad siłownią wrrrr (thinking ale juz wczoraj nie byłam.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 11 paź 2012, 12:35

Ja osobiscie znam dwie, ale koleżanka,koleżanki, koleżanki, to z 6 bym naliczyła. Nawet jak pół roku nie miałam okresu, to jeszcze sie bałam (giggle
zadowolona

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 11 paź 2012, 18:07

Babinki,Sabrinki,Ja mam swoje domy starcow i moze nie uwiezycie.Ale te staruchy po 80-ce grzdza sie po katach,jak kroliki.Wszedzie w kuchni na stole,przy sniadaniu,przy obiedzie.Grzebia sobie w gaciach,przy wszystkich mieszkancach.Jest im wszystko obojetne,czy ktos widzi,czy nie.Ostatnio byla sytuacja,jak dziadek z babcia sie bzykali a obok stal stary doktorek i wylil sobie konia.Na koniec poszedl sie stegowac do zlewu.Jednym slowem ujac,dom starcow to burdel.Normalnie szok co ci staruchy wyprawiaja!
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 11 paź 2012, 20:05

No, ale co im żałować. Mają trochę przyjemności i tyle (happy Przecież po 80tce to już się jest zwykle niepełnosprawnym umysłowo, a wiadomo że niepełnosprawni nie mają zahamowań. Ja tam bym się nie gorszyła na ich widok

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 11 paź 2012, 21:08

anima60,Ja sie tez nie dziwie.Ale sa inni starzy ludzie,ktorzy sie bulwersuja,bo maja jeszcze troche rozumu.W moich domach starcow,sa ludzie po 60-tce i po 80-tce.I mi to wisi kolo (mooning ,co niektorzy robia.Ja jem sniadanie i obiad u siebie w domu a tych ludzi obrzydza,rypanie na stole albo grzebanie w gaciach,jak wszyscy jedza posilek!
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 11 paź 2012, 21:32

powies im kartke: zakaz rypania w czasie szamania.
w sumie to dosc pocieszajace.
jest szansa, ze znajdzie sie jakis chetny dziadek, kiedy przyjdzie na mnie czas.
myslalam, ze tacy starsi panowie to juz nic albo prawie nic.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 11 paź 2012, 23:02

niebieska wrzuć jeszcze raz te swoje zdj, niech po podziwiam bo tylko czytam że jesteś wylaszczona a pare dni mnie nie bylo i tylko czytanie mi zostało bo zdjęcia wstawiacie i usuwacie zanim człowiek zdązy cokolwiek..
anima butki czerwone zajebiste i nie zgadzam sie ze kurewskie, kurewskie to miala pryty women do pol uda a nie twoje cudne....chetnie sama bym sobie takie sprawiła ale nietrafiłam na nie,
co do chorób to nie zgadzam się z urlike, ze starość objawia sie chorobami, na starość jest starość, zużycie materiału ot i co
a choroby nawet cięzkie dopadają nawet dzieci
co do wieku każdy wiek jest fajny i tylko od nas zależy jak na niego patrzymy, ja sie nie przejmuje tym, że mam 49 lat wielkie mi halo, a potem bedzie 50 i 55 i co ztego, ważniejsze to żeby mieć siły cieszyć się zyciem, czerpać ile sie da i być zdrowym
fajnie tu czasami zajrzeć, dowiedzieć sie o nowych trendach modowych, o dietach i ćwiczeniach i punktach odniesienia do zycia,
kimm a ginekolog nie robil ci usg i nie stwierdzał jakie masz endometrium, po tym badaniu wiadomo czy przekwitanie się zaczęło czy nie....ja osobiście znam babeczke któa zaszła w wieku 54 lata i ma córcie
dziewczyny może poszulkacie jakie swetry bedą modne na zime?

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 12 paź 2012, 08:09

niebieska pisze:powies im kartke: zakaz rypania w czasie szamania.
w sumie to dosc pocieszajace.
jest szansa, ze znajdzie sie jakis chetny dziadek, kiedy przyjdzie na mnie czas.
myslalam, ze tacy starsi panowie to juz nic albo prawie nic.
To sie mylilas,zycie rypanskie zaczyna sie dopiero po 75-80-tce.Sa chorzy przewaznie na skleroze,zapominaja mezow,zony,nawet jesli nadal sa razem.I wala zony,mezow innych mieszkancow z domu starcow (giggle Takie,jawne chodzenie na boki (nod (giggle
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”