jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 07 sty 2006, 04:22

No i to znowu ja. Mój ukochany poszedł sobie nie wiadomo gdzie, a my, z piesem ( amstaf ) czekamy od godziny. Jaki on głupi, wie, że nic nie zrobi sam, a zachowuje się jak król . Nie wiem czy śmiać się czy plakać, Potrafię śnieg sprzedać Eskimosowi, jestem sprzedawcą z zamiłowania. Kocham to. Ale nie mogę nieść, kiedy mi się każe wbijać gwoździe kłębkiem włóczki...

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 07 sty 2006, 09:37

Lilith - teraz nie mam za dużo czasu bo lecę do pracy więc napisze krótko.
Nie ma nic gorszego niż uzależnienie od mężczyzny i jeszcze finansowe. :x
Nie wolno na to pozwolić.
Nigdy nie wiadomo jak Ci sie życie ułoży :?: . Jesli jesteś niezależna finansowo zawsze sobie poradzisz. Jeżeli teraz on nie potrafi Cię docenić to będzie tylko gorzej, no i to zachowanie - wyszedł nie wiadomo gdzie - to jest NIEDOPUSZCZALNE :roll: .
Nie ingeruje w Twój związek, ale radzę powoli albo lepiej szybko poszukać sobie innej pracy. Jeżeli na razie nie możesz sam czegoś założyć, to zatrudnij się gdzieś, na jakiś czas. Bedziesz miała możliwość prxzemyśleć, zdobyć dodatkowe doświadczenie i może Twój facet wreszcie Cię doceni :)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 07 sty 2006, 09:52

Ostatnio tak dobitnie poczulam, jakie niesie skutki zaleznosc finansowa... teraz zanim zgodze sie na rozne akcje to przemysle to 10 razy... :cry: :cry: :cry:

Spotyka mnie straszna afera ze strony bylego narzeczonego... swego czasu ze wzgledu na roznice wieku, on pracowal a ja sie uczylam, wydatki byly dos jednostronnne!! Nigdy nie sadzilam ze kiedys ktos mi to wypomni :cry: :cry: :cry:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 07 sty 2006, 09:53

wicherek pisze: wyszedł nie wiadomo gdzie - to jest NIEDOPUSZCZALNE :roll:
Ja to uwielbiam!! To jak sport ekstremalny, jeździć pol nocy i szukać, albo czekać!! Wtedy czuje ze zyje :roll: :roll: :roll:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 07 sty 2006, 10:15

Lilith musisz być bardzo rozgoryczona, godzina 4 to środek nocy, który potęguje wszystkie złe myśli :( Wiem z doswiadczenia, że jeżeli chodzi o związki to nie należy podpowiadać ani zbyt przesadnie radzić... Powiem Ci tylko, że nic nie zastąpi szczerej rozmowy z mężczyzną, dowiedz się co jest naprawdę ważne dla Ciebie ...a co dla niego. Może się rozmijacie a może po rozmowie ustalicie własną, wspólną drogę i kompromis...
Trzymam kciuki, rozumiem co czujesz bise
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 07 sty 2006, 17:00

MonisiaPP pisze:
wicherek pisze: wyszedł nie wiadomo gdzie - to jest NIEDOPUSZCZALNE :roll:
Ja to uwielbiam!! To jak sport ekstremalny, jeździć pol nocy i szukać, albo czekać!! Wtedy czuje ze zyje :roll: :roll: :roll:
Monisia ja to znam az zbyt dobrze :oops:
Ale z doświadczenia wiem też, że to nie rokuje dobrze na przyszłość :(
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 07 sty 2006, 17:07

Wiem, dziewczyny, że powinnam coś z tym zrobić, ale chyba mózg mi się zawiesił :roll: . Dzięki za ciepłe słowa, ale dziś jest jeszcze gorzej... :cry: .Nie mam żadnego pomysłu, a ten dureń wie, że sobie nie poradzi i sam sobie strzela gola do własnej bramki :evil:

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 07 sty 2006, 17:15

posadź go przed sobą, powiedz, ze tak dalej być nie może i zacznij gadać...jak się zacznie to już później mysli same Ci się nasuwają...a taka szczera rozmowa może poprawić sytuację, a jak nie to chociaż sprawi, ze ta druga osoba spojrzy na problem trochę inaczej, da jej to do myślenia...
naprawdę wg mnie trzeba się przemóc i zagadać...życzę powodzenia

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 07 sty 2006, 22:05

Lilith pisze:, ale chyba mózg mi się zawiesił :roll:
dobre dobre... czasami mam problem jak okreslic moj stan.. teraz wiem!! ;)
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
alina
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: alina » 08 sty 2006, 00:38

O rany !!! Przychodzi mi niestety do głowy , że jesteś w związku toksycznym ! Uciekaj od niego dziewczyno , czym prędzej , tym lepiej , bo zmarnujesz życie. Może go kochasz , może on Ciebie też ( w jakiś pokrętny sposób ) , ale zachowuje się jak psychopata .
Szkoda Twojego życia . Znam to z autopsji niestety i dlatego piszę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”