Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
a ja juz jestem:)) i o dziwo dziala... he chociaz ten net zaczyna normalnie dzialac ok 1 w nocy :d..
jesli jaka matka taka corka, to ja nie chce miec corki
oj..przyjechalam od razu spiecie z mama.. echh te pokolenia
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)
Dziendoberek!
Gosiaczek, bober z samegpo rana.. niezly poczatek dnia :bravo
Ja juz mam stresa, bo w srode lece do domu na wesele. Problem w tym ze lece sama z synkiem, a ostatni lot byl koszmarem wiec nie wiem jak przezyje te 3 godz w samolocie
Gosiaczku już jutro będzie dobrze a gdzie teraz jesteś, miejscowosć:)
dziewczęta ze śląska, okolic jak u was sytuacja z powodziami i pogodą??? oglądam własnie wiadomości i strasznie mi przykro z tego powodu co tych ludzi spotkało nawet nie ma jak pomóc.........
w mazowieckiej dziurze od rana slysze tylko narzekanie, wiec mi sie odechcialo juz wszystkiego.. dzis robie porzadki:)) bo mam 5 lat kurzu na szafkach:d
nie no smieje:) sie, czasem sprzataalam.. no ale mozna tak powiedziec, ze wrocilam po 5 latach na stare smieci:) wiec odgrzebuje je i tak juz ucieklam na dworek, ale wrocilam booo zaczelam kichac brrr