Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 05 lis 2008, 23:09

ja jestem jestem,czytam forum,tylko,ze osttanio mialam tyle na glowie,przeprowadzka na nowy dom i jeszcze jestem chora,mam grype.
Ale w ciagu tego tygodnia urosl mi brzuch,jestem w szoku,tak sie wybil :o i czekam tylko dnia na ruchy dziecka!
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 05 lis 2008, 23:33

Misialeczek- rowniez uwazam,ze powinnysmy gdzies wyskoczyc na kawusie:)

Londyjka- ja rowniez mam na glowie przeprowadzke tj poki co sprawy formalne, ale lada dzien przyjdzie mi sie przenosic..mam taka nadzieje :evil:

Upatrzylismy sliczna kawalerke,zaraz obok naszej (do tutejszych- na Tallaght) ale o 200euro tansza- i zapewne jest cieplejsza niz nasza. Obecnie to marzniemy jak nie wiem co, w goscinnym mamy 9-cio metrowe okno (cala sciana to okno) + rolety...na nic sie zdaje grzanie...kosta jest jak nie wiem..stad pomysl na przeprowadzke. Fakt,apartament piekny,nowoczesny itp ale nie funkcjonalny ze tak powiem :(

W piatek wyslalismy do agencji potrzebne papiery (czego oni teraz nie potrzebuja :? ) i czekamy na odpowiedz...dzisiaj jak gadalam z babka o mowila,ze jutro sie odezwa..ale wiadomo jak to u nich wyglada :evil:

Takze prosze o 3manie kciukow :p
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lis 2008, 23:55

shandapanda, szkoda ze mieszkasz na TALLAGHT bo ja z zupelnie innej strony :? ale wiem ze obie uwielbiamy zakupki wiec kawusia w centrum cie nie ominie ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 06 lis 2008, 08:00

shandapanda pisze:Praca,dom,praca,dom...i tak w kolko. Czasem popadam w taka monotonie,ze nie chce mi sie nawet wymalowac itp... jakos 'zdziadzialam' w tym Dublinie
nic dodac nic ujac jak u mnie...no moze dodam,ze znajomych nie mam w ogole...znam jedna polke z amsterdamu...ale ona to tylko wsypytuje o mojego faceta,o kase itp...a potem jej maz robi ploty na mojego chlopaka w pracy... :( :( :( ..no i tak siedze sobie sama i sie pograzam w depresji..bo nie mam z kim pogadac ......jest ktos moze z forum z amsterdamu i okolic kto chcialby sie ze mna spotkac???? ;)

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 06 lis 2008, 11:42

sam....bede trzymac za ciebie i za fasolke kciuki 8-) 8-) teraz musi sie udac.....

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 06 lis 2008, 11:46

Samanthii, kurcze,bede trzymac kciuki,oszczedzaj sie i donos ta ciaze! 8-)
Dobrze zobilas,ze zawczasu poszlas sie zbadac bo zadnych takich bóli nie mozna lekcewazyc.
My sie przenieslismy na 3 pokojowe mieszkanko,nowo odremontowane nie dalabym rady z miejscem na kawalerce ;) ,sama przeprowadzka wanem zajela nam 2 cale dni,tyle mamy "rzeczy" zebranych przez 3 lata... ;) I jeszcze meble trzeba bylo kupic w ikei bo tu nieumeblowane ale wreszcie czuje sie jak u siebie bo zrobilam sobie tak jak chce! :-) Salon mamy bardzo duzy,az za duzy jak dla mnie,plus balkon- z czego ciesze sie najbardziej(szkoda,ze to parter),wiec z tych wzgledow zimno jest troche w nim i w dodatku kuchnia,ktora wychodzi od salonu nie ma kaloryfera :o musze jeszcze kupic sobie jakis elektryczny grzejnik.
Ale to i tak nic w porownaniu do poprzedniego mieszkania- lodowki gdzie okna i drzwi mia;y centymetrowa przestrzen tak ze wialo jak na polu :doubt: i najsmieszniejsze jest to,ze placilismy za to badziwie tyle samo co tu :roll: takze trzeba uwazac i dobrze poszukac (nam zajelo miesiac szukanie dzien w dzien) bo sa cwaniaki,ktore wcisna ci co chca...
Aha,i jak puszcze wode z kranu to leci goraca tam musialam wlaczyc godzine przed zeby sie nagrzala na kilka litrow :badgrin: Takie male rzeczy a ciesza oh(rf1
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 lis 2008, 12:00

... mimo ze cierpie ,jestem dobrej mysli ... ;)
... musze w koncu cos urodzic !!!!!!!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nerwus.gif

hihi ...

fajnie londyjko , ze ci sie udalo z mieszkankiem ... :p
jak dobrze pojdzie, to my tez zmienimy ... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hii/92.gif
...tak zeby piesek mial swoj pokoik, hehe...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... n_wink.gif

juz tez zerkalam na wieksze mieszkania...ale
dwa dni temu dzwonila moja znajoma, ze zwalnia dom , bo sie rozwodzi sie ze swoim mezem... :o
... kurcze- a ona (oni) mieszkali w pieknym domu z basenem i jakby tak nam sie udalo tam zamieszkac , to bylabym bardzo zadowolona !!! :p
niestety, ona musi znalezc trzy chetne osoby- takie polecenie wlasciciela :evil: ...
...a dom jest super ,wiec chetnych nie bedzie brakowac..................... tymbardziej ,ze my odrazu sie tak nie przeprowadzimy... bo musimy do lutego zostac w naszym mieszkaniu ..............http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... f2c168.gif

...jutro , zaraz po lekarzu - jestem z nia umowiona.......... oh(re1

a dzisiaj Sam moze straszyc !!!!!!!!! :badgrin:
wygladam jak upior .... oczy podkrazone, blada....
...na ustach jakas opryszczka ! :oops: ... i na dodatek od czasu do czasu zgieta w pol !
(z powodu zoladka :oops: ) :evil:
...o ! cos takiego ! (tylko kolor wlosow troche inny.... hehe)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 06f62a.gif

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 06 lis 2008, 14:55

Londyjka pisze:My sie przenieslismy na 3 pokojowe mieszkanko
gratulacje londyjko
napewno usmiech nie schodzi ci z buziuni!!!
hihihi
fajnei tak wszystko swierzutkie nowiutkie ;)
Samanthii pisze: wygladam jak upior .... oczy podkrazone, blada....
to straszymy dzis razem hihihihi
ja od poniedzialku w szlafroczku pomykam...wlosy zapomnialy co to szampon....twarz zapomniala co to krem..... :roll:
a mycie twarzy i ciala polega na wycieraniu sie chustkami mokrymi :|
ale zachcialo mi sie cyckow to teraz bezwlad rak mam przez tydzien hihihi
ale jutro mam juz fryzjera zamowionego,mycie odzywka ....wiec odzyje troche....
Samanthii, dbaj o siebie laleczko 8-)
anne21 pisze:no i tak siedze sobie sama i sie pograzam w depresji..bo nie mam z kim pogadac ......
zapraszam do mnie...posmecimy razem hihihihi
pozdrowionka i trzym sie !
czasami lepiej niemiec kolezanek niz miec takie lafiryndy co obgaduja i wyciagaja jakies newsy o mezu... ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 06 lis 2008, 17:38

cukiereczekPL, robilas juz piersi ??? GRATULACJE http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... jka/12.gif http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... jka/12.gif http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... jka/12.gif
ps u kogo robilas,podaj linka,pochwal sie !
ps nie tylko wy ale ja tez wygladam jak upior, choroba mnie sciela tak,ze moge straszyc

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 lis 2008, 17:57

hihi - szkoda ,ze halloween nie trwa pare tyg.... :badgrin:
(nie musialybysmy sie nawet przebierac....zeby straszyc ...
...bo u mnie to na pewno szok gwarantowany !!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... czacha.gif)

...ja tez przespalam chyba operacje cukiereczka... :oops: sorki !!!
dawaj nam tu skarbie jakiegos linka, foty cyckow ... niewazne co !
pewnie sa boskie.......... ;)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”