Sylwia2505 w CKM-ie sierpień 2008

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 16 lip 2008, 20:19

jak sie w ogole dostac do takiego ckm'u? rozumiem,ze trzeba byc ladnym,zgrabnym itd..(u mnie wszystkiego brak :mrgreen: ) ale co poza tym?
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 16 lip 2008, 21:15

Sylwuś- sesja pierwsza klasa ;-)
Moją uwagę zwrócił śliczny kolor twoich włosów. Zdradź co to za farba. No i nosek masz cudny ;-)
Gratulacje :-D

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 16 lip 2008, 22:27

Sylwia gratuluje :-D
naprawdę super wyszłaś na tych fotkach :-D
a koleżankom pewnie żal tyłek sciska z zazdrości zwlaszcza jak ich faceci widzieli tą sesję :lol:
Nie odk³adaj zycia na póŸniej!!!!
dr BrzuchaĂąski - juÂż po! applaus
http://ticker.7910.org/an1cCAcNw360010M ... anV6IA.gif

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 16 lip 2008, 23:49

Sylwia piekne foteczki, sliczna z Ciebie kobietka, zgrabna, ladna, no w koncu w CKM jestes, gratuluje...
A znajomych olej, zal im dupska sciska!!!
Ciesz sie swoim sukcesem!!!!
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 16 lip 2008, 23:59

... swietna sesja, sylwia ... :mrgreen:

...piekna z ciebie kobieta :!:

Awatar użytkownika
Sylwia2505
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Sylwia2505 » 17 lip 2008, 09:09

Virriel powiem Ci,ze farbuje włoski tylko szamponami koloryzującymi firmy Wella Touch-są dostępne w salonach fryzjerskich i hurtowniach.Jedno opakowanie starcza mi na conajmniej dwa razy jak miałam tycio krótsze to nawet na trzy razy.
Zawsze byłam wierna kolorowi 4/77 -kolor przecudny,podobny do tego ale cieplejszy i więcej blasku dawał włosom-mam go na zdjęciu w feel free (nie na tym co się odwracam tylko tam gdzie mi się trochę włoski skręciły).
Teraz używałam z serii naturalnej ale nie pamiętam koloru,jak otwierasz palete to mam tak taki pionowy rządek brązów naturalnych (od ciemniejszego do jasnego) i do nie najciemniejszy tylko ten drugi :mrgreen: poznasz po kolorku.
Shandapanda ja zaczęłam tak,że raz z koleżanką pojechałam na dość "lipną" sesję ale mimo wszystko wystawiłam zdjęcia na portalach modelek,dostawałam różne propozycje-czasem fajne czasem okropne i oburzające,które nawet sesji nie dotyczyły.
Starałam się jeździć na ciekawe sesje-nie raz w plenerze las,setki komarów itp :shock:
ale troszkę doświadczenia nabrałam,bo wcześniej nawet uśmiech do obiektywu czy jak to mówi Katarzynaograbisz "rozchylanie ust" to była dla mnie rzecz nie wykonalna.
Z biegiem czasu były coraz leprze zdjęcia,doswiadczenie itp....no i trafiło się forum,Mara na sesji próbnej starałam się a że była miła atmosfera to było mi łatwiem no i udało się!! :-D myśle,że można by było nawet porobić zdjęcia w bikini i moze wysłać fotografowi na maila?
19.02.2008r. Dr.Niemkiewicz-375cc HP pod mięsień

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 17 lip 2008, 12:03

Jak wiadomo, zazdrosc to nasza narodowa cecha , i aby innym wiodlo sie gorzej od nas. Coz przykre, ale prawdziwe. Mysle, ze nie masz sie czym przejmowac, tylko cieszyc swoim szczęściem Sylwia :-D . Oglądnęłam filmik i na nim wygladsz o 100 razy lepiej niz na tych zdjeciach z totalna obrobka :shock: . Nie wiem po oni to robia tylko pobrzydzaja dziewczyny na zdjeciach , ale tak jak napisalas nie masz na to wplywu.

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 17 lip 2008, 12:12

Sylwia2505, zdjecia super !! gratuluje!!!
a kasiaograbisz powinna probowac w roznych miejscach a napewno ja zobaczymy najakiejs okladce bo jest booskkaaaa

;-) sylwia, nie martw sie o zazdrosne dziewuszyny,to chyab tylko komnplement dla ciebei ze tak swietnei wypadalas na sesji :lol:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 17 lip 2008, 13:04

Sylwia2505 nie przejmuj sie kolezankami....pseudo!
Zazdrosci i jeszcze raz zazdrosc!!!
Dla mnie pierwsza klasa i przede wszystkim ciesze sie podwojnie bo jestes "nasza niemkiewiczowska"!
Tak ludziom niedojrzalym i niedowartosciowanym ciezko sie cieszyc z czyis sukcesow,ale Ty brnij dalej w to co Ci przyznaje swietnie wychodzi!

Awatar użytkownika
ladykate
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: ladykate » 17 lip 2008, 13:41

wogóle co do tej zazdrości to jest okropne :!:
to forum jest niestety jedynym miejscem jakie znam gdzie można uslyszeć komplement od innej dziewczyny i gdzie nikt nie prawi złośliwych uwag,
szkoda że nie mam koło siebie takich nie zawistnych ludzi :roll:
Nie odk³adaj zycia na póŸniej!!!!
dr BrzuchaĂąski - juÂż po! applaus
http://ticker.7910.org/an1cCAcNw360010M ... anV6IA.gif

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”