Virriel powiem Ci,ze farbuje włoski tylko szamponami koloryzującymi firmy Wella Touch-są dostępne w salonach fryzjerskich i hurtowniach.Jedno opakowanie starcza mi na conajmniej dwa razy jak miałam tycio krótsze to nawet na trzy razy.
Zawsze byłam wierna kolorowi 4/77 -kolor przecudny,podobny do tego ale cieplejszy i więcej blasku dawał włosom-mam go na zdjęciu w feel free (nie na tym co się odwracam tylko tam gdzie mi się trochę włoski skręciły).
Teraz używałam z serii naturalnej ale nie pamiętam koloru,jak otwierasz palete to mam tak taki pionowy rządek brązów naturalnych (od ciemniejszego do jasnego) i do nie najciemniejszy tylko ten drugi :mrgreen: poznasz po kolorku.
Shandapanda ja zaczęłam tak,że raz z koleżanką pojechałam na dość "lipną" sesję ale mimo wszystko wystawiłam zdjęcia na portalach modelek,dostawałam różne propozycje-czasem fajne czasem okropne i oburzające,które nawet sesji nie dotyczyły.
Starałam się jeździć na ciekawe sesje-nie raz w plenerze las,setki komarów itp
ale troszkę doświadczenia nabrałam,bo wcześniej nawet uśmiech do obiektywu czy jak to mówi
Katarzynaograbisz "rozchylanie ust" to była dla mnie rzecz nie wykonalna.
Z biegiem czasu były coraz leprze zdjęcia,doswiadczenie itp....no i trafiło się forum,
Mara na sesji próbnej starałam się a że była miła atmosfera to było mi łatwiem no i udało się!!

myśle,że można by było nawet porobić zdjęcia w bikini i moze wysłać fotografowi na maila?
19.02.2008r. Dr.Niemkiewicz-375cc HP pod mięsień