Co byście pomyśleli??

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 27 wrz 2005, 16:59

Samanthii nareszcie jesteś :D My się chyba porozumiewamy telepatycznie czy jakoś tak :P :wink: A tak a propos ile płacisz u Migdala za przedłużenie???????Jestem strasznie ciekawa, bo wiem, że to najdroższy fryzjer u nas w mieście :) Ponoć robi fryzury gwiazd w Polsce :)
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 27 wrz 2005, 17:17

farbuje sie u niego co miesiac i zdziera za odrosty i pare pasemek 260,280zl... Za 40-sto cm.pasemka nowych wlosow zaplace 1980zl, licze 2000zl... :roll:
Tak, Migdal pracuje z "Moim Stylem" ale nie wszyscy sa zadowoleni po wyjsciu z jego salonu... :?
Sorrki za zasmiecanie temamtu...! :oops: :)

Kurde mam juz tipsy,teraz wlosy-zaraz dziewczyny na forum okrzykna mnie jakas barbie czy sztuczna wampirzyca... :? (ale jestem zlosliwa... :lol: -przed okresem... ...ale to w innym watku... :wink: )

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 27 wrz 2005, 17:24

O kurczę :shock: 280 za odrosty :shock: Samanthii o mało z krzesła nie spadłam. Ale widać jesteś zadowolona skoro cały czas chodzisz do niego :) Nie martw się :wink: mogę zaręczyć na forum, że zaliczasz się do tych zadbanych, ładnych - normalnych kobitek, z którymi jest o czym rozmawiać mimo tipsów i dopinanych włosów :D :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 27 wrz 2005, 17:33

Ahhhh :oops: , no co Ty....... 8p

Ja juz nic nie wspomne,jak wglada Gracja(ludzie !!!!!!!) :wink: - a co bedzie po operacji... ...strach sie bac!!! :shock: :D

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 27 wrz 2005, 18:09

moim zdaniem kazdy ubiera sie i dba o siebie tak, jak ma na to ochote. Ja nie uwazam dziewczyn z tipsami i przedluzonymi wlosami lub slikonem tu i ówdzie za jakies inne lub "lalkowate". Wszystko musi miec swoje granice. Nie liczy sie to co na glowie, lecz to , co w glowie.....

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 27 wrz 2005, 18:29

Hihihihihi Samanthii kochana jesteś kissss
Sorki za prywaty :oops: :) Już się stąd wynoszę :P

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 27 wrz 2005, 18:40

gina111 pisze:moim zdaniem kazdy ubiera sie i dba o siebie tak, jak ma na to ochote. Ja nie uwazam dziewczyn z tipsami i przedluzonymi wlosami lub slikonem tu i ówdzie za jakies inne lub "lalkowate". Wszystko musi miec swoje granice. Nie liczy sie to co na glowie, lecz to , co w glowie.....
dobrze gada! dolac jej!
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 27 wrz 2005, 18:58

Oczywiście!!!
A że każdemu podoba się co innego to też dobrze... Tylko trzeba umiec tolerować i akceptować tą inność. Nudno byłoby gdybyśmy wszystkie wyglądały tak samo.. :D

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 27 wrz 2005, 21:34

do autorki - (wydaje mi sie, ze troche odbieglyscie od tematu :P ale rzeczywiscie, fajnie sie rozwinal). Co do tematu - moj gust jest po prostu taki, ze jesli wkladamy jakas sexy bluzke, w ktorej nasze piersi wygladaja ponetnie i bosko - nie musimy jeszcze wciskac sie w mini, a w jakas inna spodnice, ,,ze smakiem" - stylowa i ciut dluzsza plus kozaki i to wyglada super. I na odwrot - jesli wrzucamy mini to zakladamy bardziej stonowana, fajna bluzke. Nie chce nikogo urazic ale taki styl jaki opisalas kojarzy mi sie z latwa panna - taka facet przelecialby ,, na raz" :oops:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 27 wrz 2005, 22:14

Znaczy.... Co za duzo ,to niezdrowo...??? :lol:
zgadzam sie -i jeszcze cos... ...a moze niektore odwazne lale poto sie wlasnie tak ubieraja..??? :? Zeby zwracac na siebie uwage i zeby wszystkie inne laski byly choc odrobine zazdrosne... :roll: Facet zawsze spojrzy na taka-zwlaszcza gdy wyglada zbyt wyzywajaco :evil: ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”