Rzecz w tym,ze ja nie chce wydać 1500 zł na sukienke, ktorą ubiore raz. Pokazuje co mam, czyli te jedną starą, ktora kurcze przez przypadek chyba jeszcze nie wyrzuciłam. Ja tez bym wybrałabym stonowaną własnie w tym kolorze w ktorym wstawiłaś.Po ładną suknie najlepiej jechać moze do Warszawy, Gdańska mieć 5000 tysiakow dobrac buty, torebke i dodatki i miec z glowy. Ja nie mam tej kasy i niestety nie kupie takiej drogiej sukienki.
Ta krotka sukienka jest z czarnej koronki, jakos tak na zdjeciu nie wyglada tak jak w realu. W rzeczywistosci jest bardziej czarna. Ja uwazam,ze ona mnie odmladza i nadaje lekkosci mojej ciezkawej sylwetce, tuszuje ciezki tyłek. Ale wcale nie powiedziałam,ze w niej pojdę.
Zgadzam sie, ze ta czarno zlota jest przeladowana i dlatego miałam takie dylemematy,ze bede wygladała jak stara pudernica lub lampucera jak by zwal tak zwał.
Proszę o dalsze komentarze, jeszcze wstawie aktualnie z bolerkiem. Ja w biodrach nie jestem taka szeroka 100 cm barbardziej ciut niżej jak sie konczy pupa 104 cm oraz ciezkawe nogi. Talia raczej jest moim atutem, troche za duzo sadła na plecach / przeklęństwo starych kobiet/.
Dziekuje za komentarze, prosze o dalsze.

śmiało jestem gotowa .