najgorsze uczucie ,to to ze wszysycy dookola daja mi do zrzumienia ,ze to beznadziejna sprawa ,ze nie ma po co sie pchac w g***, a wiecie co jest dla mnie najtrudniejsze ? ze to byl poza moim facetem facet , ktoremu ufalam -jak mowilismy nieraz byly wspolne imprezy , nawet kiedys spalismy w jednym lozku -w ubraniach, i ja mu zawsze mowilam ,ze kocham Roberta ze traktuje go jak brata i nic z tego nie bedzie , nawet tego wieczoru mu dopieklam ze nie dorownuje robertowi i powtrzalam mu z tego co pamietam ze kocham roberta , dzis przypomnialam sobie ze bardzo plakalam nie wiem dlaczego, rozmawialam z moja przyjaciolka ktora mowi ,ze ja plakalam i mowilam ze chce jechac do domu ...

a potem wsadzono nas w taksowke ... i wielka dziura ,ciezko mi o tym pisac , bo wstydze sie -sama w glowie mam obraz mnie takiej nacpano-nachlanej...

((, nie umiem tak naprawde sobie wytylmaczyc ze to nie ja tylko pigulka,alkohol , przeciez ja nigdy nie pije ,a jak pije wracam do domu , najgorsze jest to ,ze nigdzie nie wychodze, na rzadne impresy ,a jak nawet to maks do 12 -jestem raczej domatorka co widac po obecnosci na forum
Nie pytam Boga dlaczego, Tylko siebie ?
to mnie boli ,ze wtedy zgodzilam sie na tego drinka ,ze nie dalam rady wrocic do domu, obwiniam sie caly czas ze to pewnie moja wina ze za duzo wypilam ,ze nic nie pamietam , ze niechce sobie przypomniec

(( porazka , chciala bym miec to wszystko za soba
Tak kontaktowalam sie z tym centrum , tu w Wro maja oddzial ide do nich w poniedzialek, bo sama nic nie wskuram
wiecie co jest jeszcze najgorsze ? ze ja nawet nie umiem znienawidzic tego faceta ,tulmacze ze moze jemu tez ktos cos wrzucil ,ze moze sie uchlal, ze moze to moja wina bo go sprowokowalam strojem

((((( zalamka totalnaciezko kiedy ktos jeszcze wczoraj byl twoim znajomym ..