Moderator: Zespół I
a moim zdaniem samotnosc w sieci, caly coelho to okrutne gnioty ociekajace grafomania, zawlaszcza w powiescidlach coelho.Lubka pisze:'Samotnosc w sieci" J.L. Wisniewski, "Zahir" P. Coelho, a obecnie jestem w trakcie czytania "11 minut" rowniez Coelho![]()
w drodze do mnie sa: Kwiat Pustyni, Alchemik, Brida, Zwyciezca jest sam, Dlaczego mezczyzni kochaja zołzy i Krysztalowy Aniol-nie moge sie doczekac
niebieska pisze:a moim zdaniem samotnosc w sieci, caly coelho to okrutne gnioty ociekajace grafomania, zawlaszcza w powiescidlach coelho.Lubka pisze:'Samotnosc w sieci" J.L. Wisniewski, "Zahir" P. Coelho, a obecnie jestem w trakcie czytania "11 minut" rowniez Coelho![]()
w drodze do mnie sa: Kwiat Pustyni, Alchemik, Brida, Zwyciezca jest sam, Dlaczego mezczyzni kochaja zołzy i Krysztalowy Aniol-nie moge sie doczekac
marny pisarzyna, ktorego nigdzie nie doceniono tylko w polsce, tak samo zreszta jak i lubiany u nas wharton.
podobnie horrory nad rozlewiskiem, mozna tym kogos usmiercic, umrze z nudow, albo ze smiechu, ze komus czasu nie szkoda na takie powiescidla.
sorki, wiem, ze sie nie dyskutuje o gustach, ale nie moglam sie powstrzymac.
jest masa, po prostu wielka ilosc dobrych ksiazek ktore nie krzycza z okladek: najlepsza powiesc roku wedlug sprzataczki z uniwersytetu harvarda, ale przechodza one bez echa.
szkoda.