jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 29 gru 2005, 22:45

dzieki marunia, ja juz pije dzis od poludnia i do 01.01.2006 albo do 2.01 nie zamierzam juz trzezwiec...

Kiedys mi na gg cos o facetach powiedzialas i w moim przypadku to chyba prawda :( :( :( :(
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 29 gru 2005, 22:46

jezeli bylo to cos madrego to na pewno nie bylam ja :D
teraz bede sie glowic co ja ci takiego powiedzialam.... :roll:
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 30 gru 2005, 11:45

przykro mi bardzo Angeliko..
cycuchy od Kubasika - grudzień'05 :)
wypełnienie doliny łez - w trakcie :)

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 30 gru 2005, 12:04

Angelika
jak masz doła i ochotę na whisky zapraszam do mnie, w przyszłym tygodniu wracam do Krakowa to się odezwę, mam wolną chatę, a moje dzieciaki grzeczne, więc można poszaleć! już ja Ci tego doła z główy wykurzę, nowe cycki ma i jeszcze marudzi, głowa do góry! :D

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 30 gru 2005, 16:39

turek.mg pisze:Angelika
jak masz doła i ochotę na whisky zapraszam do mnie, w przyszłym tygodniu wracam do Krakowa to się odezwę, mam wolną chatę, a moje dzieciaki grzeczne, więc można poszaleć! już ja Ci tego doła z główy wykurzę, nowe cycki ma i jeszcze marudzi, głowa do góry! :D
kurcze z mila checia :D dzis mam znowu powtorke z wczorajszego dnia...zlosliwe odlaczanie internetu wysluchiwanie jakim sie jest mlotkiem jak to mi pomaga a od kilku dni to ja musze robic wszysko przy synku lacznie z podnoszeniem bo nikt tego nie zrobi..boje sie o zelki czy im nic nie bedzie...jeszcze to chorobsko mnie tak oslabilo....
no tak..ja narzekam a dzieci w Somalii maja gorzej...
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 30 gru 2005, 18:23

angelika główka do góry,moge..... zatańczyć dla ciebie :D

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /gif02.gif

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 30 gru 2005, 18:41

no Paula ty mnie zawsze umiesz rozbroic :lol:
juz mi sie humor poprawil...ach sila alkoholu jest straszna :roll:

dzis wzielam porzadniacki pierwszy prysznic..dosc mialam wannowania do polowy z omijaniem cycolow...humorek sie poprawil..ach jak przyjemnie patrzec w dol i widziec te sterczace cuda :D turek miala racje..takie cyce a ja sie bzdurami przejmuje...za tydzien nie bede o tym pamietac :roll:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 07 sty 2006, 00:41

nio :) to powinnaś już zapomnieć http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /super.gif
Kiedy wracasz do Krk??
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Aneta1981
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Aneta1981 » 07 sty 2006, 00:47

A mi jest smutno, bo komu w takiej sytuacji by nie było... i jak ma sobie humor poprawić? Która godzina a ja nadal nie spię? Jestem naprawdę smutna...
350 cc HP Skupin - Teraz C/D

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 07 sty 2006, 02:45

A ja dzisiaj zaszalałam. Pisałam o sobie w wielu wątkach, bo wcześniej nie mogłam :( . Mam problem innego rodzaju i też mi z tym źle jak cholera. Mój luby ma swoją firmę, a ja w niej się zatrudniłam, żeby mu pomóc. Niedawno odkryłam, że nie mam żadnych świadczeń, on nie chce podpisać ze mną umowy, nie płaci mi, wciąż stawia nowe warunki, zmienia zdanie co do płacy, a przecież mieliśmy coś stworzyć razem. Przecież się kochamy :cry: . Dlaczego on mi to robi, czemu myśli, że jestem jego niewolnicą? Mam ochotę to rzucić, ale nie mam pieniędzy, żeby otworzyć własną firmę. On wie, że jak odejdę, będzie mu baaardzo ciężko. Czemu więc traktuje mnie jak pachołka? Nie wiem, co mam robić. Tak mi źle. Nie mam pomysłu na życie, myśli samobójcze plączą mi się po głowie(pan dyrektor przyciąga i odwzajemnia uwagę pracownic)...Wciąż obietnice bez pokrycia i nie wiem, co dalej. Może to głupie ale mam z tym naprawdę duży problem. Właśnie teraz mieliśmy porozmawiać, a on poszedł z psem na spacer. Zobaczył u mnie piwo i stwierdził, że nie będzie gadał z alkoholiczką :shock: . Nie wiem, co robić, jest mi bardzo źle...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”