Moderator: Zespół I
kita ja podobny plik wideo znalazlam juz po powrocie byego i tysiacach obietnic...wywalilam go...niestety byla medoa wlasnie klin klinem...i wzelam co los podrzucil... sonczylo sie ze i tak znow estem sama...kita pisze:Dlatego daje sobie na wstrzymanie jesli chodzi o facetow bo niestety mam tendecje do metody tymczasowej i maloskutecznej czyli "klina klinem".... a jesli sie jakis nieszczesnik nawinie to bedzie mial pecha jak cholera....puszcze go bez skarpetek... :twisted:
Dlatego Michitko nie bede sie probowala z nikim wiazac zeby nie bylo nawrotow bo wiem jak to boli te druga osobe z kt jestes....mnie wlasnie moj byly tak zalatwil az mnie zatkalo z wrazenia a trafilam przez przypadek na ten plik video.... widzialam wszytsko ze szczegolami... z wrazenia o malo sie nie udusilam jak to ogladalam... jego dawna milosc/ byla z zamierzchlych czasow i to kilka tygodni temu sie wszytsko wydarzylo kiedy mielismy byc na powaznie....no comment...
michitka dziewczyny maja racje..czas czas i czas...Michitka pisze:Dzięki Eve. Ja myslałam, że mnie się to udało, ale jednak jeszcze myślę i też nie śpię po nocach. Czasem mnie się wydaje, że nigdy mi to nie przejdze. Wiadomo na jednym świat się nie kończy, ale chyba jeszcze trochę czasu potrzebuję. Choć z tym potrafię też być szczęśliwa, wiadomo już na inny sposób, sama już jestem inna
ja tez moge???? ja to wogole juz mam dola giganta..moge sie w nim zakopac....mara pisze:monia, wpadnij na łyskacza. zawsze pomaga w takich sytuacjach.