Allegro, Buyvip ...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

moniczka22
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: moniczka22 » 15 lut 2007, 15:40

zamowilam dwie minispodniczki plisowanki i nic.a co najgorsze facet mial same pozytywne opinie.wyslalam mu 5 maili z zapytaniem ile mam mu wplacic na konto wraz z oplata za przesylke zagraniczna i nie odpowiedzial na zaden.dobrze,ze nie wplacilam mu od razu pieniazkow :roll:

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 15 lut 2007, 15:47

a ten co mnie oszukal wystawil kolejna rzecz, mysle ze tez z zamiarem przekretu i jak mu napisalam ze do kazdego licytujacego bede pisac ze jest zlodziejem to w koncu dzis odpisal mi ze ma to w d.....e
dXXXk, podniosl mi tylko cisnienie
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
28.11.2006r.Skupin 350HP,moje nowe oblicze
------30.03 ---- subcision --------------

Awatar użytkownika
nikolka85
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolka85 » 28 mar 2007, 11:07

ja jestem strasznym maniakiem alegro gdy sie nie opanowuje potrafie wydac 5 tys miesiecznie a potem placze ze nie mam pieniedzy!!!!szok wciaga jak narkotyk!!!

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 28 mar 2007, 18:20

nikolka85 pisze:gdy sie nie opanowuje potrafie wydac 5 tys miesiecznie a potem placze ze nie mam pieniedzy!!!!
[smilie=to funny.gif]

;)

Awatar użytkownika
Dorta
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Dorta » 28 mar 2007, 22:07

jezu-5 tys miesięcznie na ciuchy??? co za rozpusta!!
:badgrin:
ps. sorry-jak firmówki to kilka sztuk i koniec, ale z allegro to tony tego chyba Ci zwożą

Awatar użytkownika
nikolka85
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolka85 » 29 mar 2007, 09:41

Dorta, ale ja nawet kupuje takie rzeczy jak kombinezon na motor jakies buty a to juz jest 4 tys i tyle:) mam jakies tam wydatki np ostatnio kupilam torbe podrozna i zaplacilam 1700 zl zawsze jakies perfumy dla mnie i dla rodziny posciel:) firanki kupilam za 1200 zl zajebiste:) jakis telefonik:) kupie a potem narzekam bo olowa ubran nie pasuje a buty sa za male lup za duze!!! ostatnio chcialam nawetw samo srzedawanie sie pobawic nakupowalam ubran w hurtowni za 6 tys i nawet tego nie sprzedalam na allegro tylko uscilam po taniosci (szok!!:) )ps zawsze cos sie znajdzie zeby kupic na allegro a nie w sklepie

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 29 mar 2007, 10:03

nikolka85 pisze:ja jestem strasznym maniakiem alegro gdy sie nie opanowuje potrafie wydac 5 tys miesiecznie a potem placze ze nie mam pieniedzy!!!!szok wciaga jak narkotyk!!!
Ja dlatego mam dosyć allegro, z powodu podobnego jak wyżej, zostawiam tam fortune i mam problemy żeby się opanowac :evil:
Może nie wydaje 5 tys tam, ale ostatnio około 1 tys złotych na miesiąc, głównie szmaty. a potem czesto zapominam że jej mam bo nie sa mi potrzebne, tak sie obkupiłam ostatnio, ze muszę dokupic szafę typu bielizniarka bo się nie mieszczę w dotychczasowej oh(w1

Allegro uzaleznia, i to dosyc silne. :P

Awatar użytkownika
nikolka85
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolka85 » 29 mar 2007, 10:11

Madzilka1, to jest katastrofa!!! ale jak zlikwiduja to bedzie jeszcze gorsza!!!! ja tez juz nie mam gdzie tego pakowac dlatego wiekszosc ubran wysylam mamie mamy podobne budowy ciala wiec ma ze mnie pozytek:) czasami jest 1 tys czasmi 2 tys a czasami jest 5...to jest w zaleznoci ile moj mezulek przeleje mi na konto:)

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 30 mar 2007, 21:47

nikolka85- jak nie masz co z tym robić zawsze możesz oddać do Caritasu ;)
Nie wyobrażam sobie wydać tyle pieniędzy na ciuchy i inne duperele w ciągu jednego miesiąca (tzn. nie mam tu na myśli rzeczy markowych), chyba jestem zbyt praktyczna, ale w sumie to mi z tym dobrze ;) Węża w kieszeni też nie mam- może po prostu nie mam aż takich potrzeb "ubraniowych", wole kupić coś większego niż tysiąc szmatek ;)
Poza tym myślę, że trochę trudniej wydaje się pieniądze na które samemu trzeba zapracować ;)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 30 mar 2007, 22:05

virriel - apetyt rosnie w miare jedzenia. tak samo jest z zakupami.
virriel pisze: Poza tym myślę, że trochę trudniej wydaje się pieniądze na które samemu trzeba zapracować ;)
Ok, ale nikolka pisze ze kase przelewa jej maz, jesli przelewa i nie ma nic przeciwko jej zakupom to co tu sie czepiac. Po za tym to wylacznie ich sprawa.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”