ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 22 wrz 2006, 11:55

ja tez czytalam recenzje w gazecie wyborczej i stwierdzam, ze ci ludzie nie powinni ogladac filmow albo miec takiej pracy. tam wlasnie przeczytalam, ze film nudnawy, przydlugi i wogole beznadzieja- najwyrazniej tam ktos oczekiwal thrillero-horrora. a moge sie spytac czego oczekiwalas po filmie tego rezysera? najwyrazniej ludzie go roznie odbieraja, bo ja uwazam, ze film typowy dla niego i naprawde dobry jak na ten typ. co do moralu- wiesz, niestety nie dla wszystkich moze on byc taki oczywisty... jak bylam na tym seansie to bylo dwoch panow typu karkowka, ktorzy po filmie byli ostro wkurzeni bo nie zrozumieli o czym byl... ;)

co do miami vice- no colin wygladal jak pedziu, wogole typowa amerykanska sieczka ale za to zdjecia mistrzostwo.

wczoraj ogladalam plan doskonaly z boskim clivem owenem. oprocz tego, ze od patrzenia na niego mialam dreszcze i gesia skorke to powiem, ze film calkiem calkiem... wielbicielkom cliva polecam, poprostu palce lizac az do lokcia :D
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 22 wrz 2006, 12:26

mara plan doskonaly jest zajebisty :D jak dla mnie boski scenariusz a Clive no cóż to mój idol :lol: tylko szkoda ze a tym filmie caly czas chodzi z maska na twarzy :roll: :wink:
ale ten glosik i akcent...mrrrr :D
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
malgorzata55
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata55 » 22 wrz 2006, 20:11

plan doskonały- dla mnie super-polecam
**29-04 dr £Â±tkowski 300CC okr±g³e ¶redni profil, mia³am B/C wysz³o olbrzymie D + usta korium**

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 23 wrz 2006, 01:15

Mara, biorąc pod uwagę jego wcześniejsze filmy ( Szosty zmysł i Znaki, bo Osady niestety nie widziałam )spodziewalam się filmu przynajmniej tak dobrego. Szósty zmysł jest tu wzorem niedościgłym. Znaki już nie podobały mi się tak bardzo, ale też zrobiły na mnie dobre wrażenie.
Natomiast w Kobiecie czegoś zabrakło... momentami napięcie rośnie, że potem rozładować się w sposob nazbyt oczywisty, zbyt dopowiedziany, nieprzekonujący. Nie pozostawia pola do popisu dla wyobrażni oglądającego i w rezultacie oglądałam go bez większych emocji i zastanowienia. Zwizualizowane komputerowo stworki - zamiast niejasnej tajemnicy- kawa na ławę. Robi się wydumany.
No... może za bardzo się czepiam :roll: :wink:
Myślę, że scenariusz był fajny ale zrobiony za bardzo po hollywodzku. Wiesz tak, żeby zadowolić jak największość ilość oglądających a to w przypadku Shyamalana niemożliwe i tylko mu szkodzi.
Potem właśnie przychodzą takie "karki" o ktorych piszesz :wink: .

Plan doskonały :D super.

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 26 wrz 2006, 21:10

" jackass 2 " niewiem czy jest tutaj ktos kto ogladal jedynke ale dwojka jest chyba jeszcze ostrzejsza!

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 26 wrz 2006, 22:20

ewelina pisze:" jackass 2 " niewiem czy jest tutaj ktos kto ogladal jedynke ale dwojka jest chyba jeszcze ostrzejsza!
Ja uwielbiam Jackass :D
...Chris Pontius czyli Party Boy jest rewelacyjny :lol: :wink: ...ale Steve-O to mój idol... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif :D :wink: ...muszę to zobaczyć... :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Violet
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Violet » 26 wrz 2006, 22:37

Ja tez musze sie wybrac! :D Uwielbiam Johnnego Knoxville'a :lol: :lol: Party Boy tez wymiata! :lol:

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 26 wrz 2006, 22:55

to sie ciesze bo juz myslalam ze dostane kopy za ogladanie takich glupot, poniewaz tutaj przewazaja same inteligentki, nie marnujace czasu na takie glupoty. dziewczyny idzcie ubaw taki ze glowa mala!!! co oni jeszcze nie wymysla, to sa przewariaty, ale ostrzegam jest kilka momentow gdzie przydalaby sie torebka (na wymioty).

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 26 wrz 2006, 23:13

Fakt Marcia, Colin lekko pedziowaty.Ale ,ale wracaja lata 80-te.Wlasnie wczoraj w nocy podczas mizianka przy muzyce z Miami Vice olsnilo mnie,ze Colin ma wyglad typowego "NRD-owca"!Ta fryzura,ten wasik 100% stylizacja na lata 80-te.Moze on jest takim trendsetterem... i faceci beda teraz tak wygladac...Bylam na "You,Me..." troszke mnie rozczarowal,myslalam,ze wiecej sie posmieje.Ale wyszlam z kina w dobrym nastroju.Postawilam obudzidzic swoja"-skosc"

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 27 wrz 2006, 00:31

Tak Maxi...az taka smiechodajna komedia to to nie byla....w niedziele bylam na "Trust The Man" z Davidem Duchownym i reszta..Julianne Moore....bardziej sie uplakalam z tego filmu i tez oczywiscie o dwoch parach...i happy end... :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”