Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 05 lis 2008, 03:07

piszemy do siebie po 15 smsow dziennie, on dzwoni kilka razy i w sumie zawsze jakos 20-45 minut dziennie rozmawiamy przez telefon. ja napisalam 7 tekstow, on mi ciagle cos dedykuje.
sexu niet, ale mnie ciagnie i jego ciagnie.

faceta, z ktorym sie przespalam w celu pozbycia sie zakazanego ze lba, potraktowalam tak instrumentalnie, za az mi glupio. w dodatku nie pomoglo.

ale jakos tak mi sie zaczyna ukladac emocjonalnie jakby zblizal sie koniec wakacji w odleglym kraju i z wakacyjnym kochankiem nalazaloby sie pomalu zegnac. to chyba dobrze, nie wiem.

ewelina, moim zdaniem:
albo go czyms wystraszylas
albo poznal inna
albo czeka na sygnal z twojej strony
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 05 lis 2008, 15:58

groupi zadzwonil rano (moje rano to do 12 w poludnie) jak jeszcze spalam i zapytal czy moze wpasc, bo jest u mnie pod domem.
trafil na jasna satynowa koszulke i szlafroczek i potargana chmure wlosow ... .... otworzylam mu drzwi ze szczoteczka do zebow i piana na pysku . . .

on w t-shircie mojej kapeli, lechce, nie powiem :-)

przyniosl wino, ale jeszcze nie zdazyl go otworzyc jak juz wyladowalismy na stole, eghhh . . . lubie moja kuchnie coraz bardziej. . . .

w przerwie otworzylismy winko i przenieslismy sie w bardziej cywilizowane warunki.
najbardziej mnie kreci jego zaslepienie chyba . . .

no i co? po - powiedzialam, ze to koniec turnusu kochanie, pozegnalny sex.
wymogl na mnie obietnice ze nie bede odpisywac na jego smsy ani sama pisac.
po pozegnalnych przytulankach i dramatycznym pozegnaniu wrocil sie jeszcze po kluczyki do samochodu hahaaha. wiec drugie pozegnanie bylo juz smieszne i na luzie :-)

no i od teraz ma byc cisza w eterze . . . prywatna cisza, bo sluzbowo nie da rady

za chwile graja koncert u mnie w klubie no i obiecalam dac swoja plyte . . . i wogole od czasu do czasu bedziemy sie spotykac, bo siedzimy w tej samej scenie.

ciekawa jestem czy sie uda. ale mam dobre przeczucia. taka fajnosc mi zostala jak narazie bezrozterkowa. i przekonanie o zakonczeniu. oby tak zostalo.

wlasnie wchrzaniam przyniesiona mi drozdzowke z jablkami i popijam przyniesiona maslanka truskawkowa :-) reszta jutro haha

zaraz musze leciec obejrzec swiezo wydrukowane bilety na koncert ktory robie, opieprzyc goscia od druku plakatow i kolejno do 2 klubow dopilnowac spraw.

udalo mi sie zakonczyc?

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 05 lis 2008, 22:25

Nie. Takich zakończeń może być jeszcze kilka :|
31.05.2007 400cc okrÂągÂłe wysoki profil dr ÂŁÂątkowski.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 06 lis 2008, 00:01

tez tak mysle!!!!oj nie jedno zakonczenie bedzie....ja bym pewnie nic nie konczyla na Twoim miejscu,no chyba ze wyrzuty sumienia Cie tak mecza...

ewawawa, tez mi sie wydaje,ze wystraszylam chlopa i zrazilam do siebie.sygnal dalam ja,mial sie odezwac i tyle:? :? :?
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 07 lis 2008, 00:47

poprzednia noc spedzilam na terapii u kolegi, ktory zawsze na mnie lecial/i mi sie podobal - fajnie fajnie, cieplo sie poprzytulalismy i mega fajny masaz .. bez sexu jako takiego, ale wlasciwie tylko dlatego ze zabraklo ogumienia (moja decyzja)... :-)

dzis zakazanego kapela grala koncert u mnie w klubie .... mamma mia! jak ja to dobrze znioslam! hallellujah dla kobiecej sily!
bo on to znosi mega zle - z jednej strony fajnie, z drugiej troche mi go zal.
fakt ze ja mialam duzo wiecej do skoordynowania tonight niz on i zaje****ie sie udalo!

WOMEN POWER! YEAH! 8-) 8-) 8-)

rock'n'roll! ale fajnie :-)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 07 lis 2008, 11:46

ale dzis juz sie obudzilam rozteskniona, bo mi sie cholera snil.
ale przeciez nie moge ciagle meczyc kolegi od masazu.
kurcze, jaka hustawka . . .

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 07 lis 2008, 13:07

ewawawa, jeszcze troszkę pocierpisz. Wiesz, że on nie da za wygraną i będzie Cię meczył. A Ty mu ulegniesz.
Dobrze,że ja takie huśtawki mam już za sobą :roll:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jestem wyjÂątkowo cierpliwa pod jednym warunkiem, Âże w koĂącu wyjdzie na moje :)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 08 lis 2008, 12:05

sarenka, a Ty mialas podobna sytuacje? jak z tego wyszlas?
wlasne decyzje nie maja tu nic to rzeczy?
czasem mam wrazenie, ze mam rozdwojenie jazni - dr jekyll i mr hyde normalnie :?

Awatar użytkownika
sarenka28
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sarenka28 » 08 lis 2008, 18:41

Miałam bardzo podobnie. Faceta poznałam w pracy, był i nadal jest moim klientem. Znaliśmy się jakiś czas zanim doszło do czegokolwiek. Żadne z nas tego nie planowało, po prostu stało się. Ja byłam wolna, szukałam luźnego związku, bez zobowiązań. Zaczęło się niewinnie, było super, tak jak u Ciebie. Byłam nim mocno zauroczona. Po kilku miesiącach postanowiłam to zakończyć. Nie chciałam już się ukrywać, nie chciałam żeby jego żona dowiedziała się o nas i żeby cierpiała. Wiem, że gdyby cokolwiek wyszło na jaw, to ON umyłby ręce od wszystkiego. Nawet nie wiesz jaki miał żal do mnie, że nie chce się z nim spotykać. Grał moimi emocjami. Uległam jeszcze dwa razy, aż powiedziałam dosyć. Znów były żale i pretensje, obraził się na mnie. Dopiero po jakimś czasie nasze relacje zaczęły się układać. Znów jesteśmy na stopie koleżeńskiej. Prawie za każdym razem jak przychodzi do mnie zaczyna się rozmowa z podtekstem. Ma taki błysk w oczach, że aż mi się gorąco robi, wyłącza mi się myślenie. Wracają wspomnienia.... :roll: Dalej nas ciągnie do siebie, ale ja już nie mogę mu ulec, choć czasami chciałabym :oops:
Musisz być stanowcza, znajdź sobie coś zastępczego. Wiem, że to trudne, ale tak będzie lepiej dla Ciebie. Pomyśl o żonie. Chyba nie chciałabyś być w jej sytuacji.
To nie ostatni facet w Twoim życiu, z którym będziesz miała cudowny seks, więc głowa do góry 8-)

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 11 lis 2008, 02:01

sarenka! buzia, bardzo Ci dziekuje! bardzo bardzo!

wrocilam wlasnie z wlasnego koncertu w wyszkowie

do diabla z facetami, niech zyje publicznosc! :-)

ale basista innego zespolu , wow! jaki fajniutki, graja u nas w klubie za kilka dni, ciekawe czy zajety :-) :-) :-)

ehehe :badgrin:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”