Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 28 sie 2008, 15:08

Była naprawdę piękna do ostatnich dni. Jak szłyśmy przez miast, to co chwilę mnie ktos zaczepiał i zachwycał się.Nic nie zniszcyła w domu. jak była szczeniaczkiem, to tylko raz wyniosła babcine okulary do ogrodu {oj, było szukania} i raz jej sztuczną szczękę!! Ale była delikatna i nie uszkodziła.Wszystko rozumiała chociaż była chowana bezstresowo. Miała królewskie życie jak widac na zdjęciu...Ona na lezaku , a pani u jej stóp...Tylko mi żal, że pozwoliłam jej dwa dni tak cierpieć.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 28 sie 2008, 15:42

K wiatuszku, dzięki za miłe słowa. Te moje włosy sa bardzo marne! Mi widać skórę między nimi! Zawsze miałam cienki i drutowate ,a teraz jeszcze bardziej się przerzedziły .By je optycznie pogrubić ,po myciu nakładam "piankę nadającą objętość" Jak ta pianka każdy włosek oblepi, to wydaje się, że są dwa razy grubsze.Mogę się założyć ,że gdybyśmy zrobiły
konkurs na najcieńszy kucyk ,to bym wygrała ze wszystkimi forumwiczkami.
Rozdział o oddychaniu też jest ciekawy, ale nie stosowałam. Czasem też łącze czego nie wolno,ale teraz jem bardziej zdrowo.Po oczyszczeniu bardzo mi się zmieniły smaki. Nigdy nie lubiłam oliwek i szpinaku, a teraz jak mnie głód dopada ,to pierwsze łapię za oliwkę. Szpinak kupuję na worki i jemy z serem. Zastanawiam się jak jest z pierogami? Czy z mięsem są dobrze trawione ,czy nie? Tak dla ciekawości, bo i tak je czasem robiię,bo lubimy. Dziewczyny, żyję 50 lat i pierwszy raz jadłam pierogi z malinami.To dopiero jest pycha! I ten zapach!!!!Trzeba tylko do każdego pierożka dodać trochę cukru. Jest sezon na malinki, będę robić hurt i do zamrażalnika...

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 28 sie 2008, 17:48

Babina!
Bardzo mi przykro z powodu Twojego pieska...
Zwierzaczki są takie mądre,że kiedy nadchodzi ich czas ,to czlowiek przeżywa ,jakby tracił kogos z rodziny...
Między innymi dlatego nie chce mieć psa. Wyłabym z bólu,jak diabli...

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 28 sie 2008, 22:14

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... CF0474.JPG Jak psi temat to ja też musze sie pochwalić swoja sunią . To jest Kama ma 9 lat i wazy 35 kg. Jest gruba jak jej Pani. ;) Odnosnie oliwek to uwielbiam , ale szpinaku tak dobrze przyrzadzac nie potrafie, jem tylko ja i kupuje gotowy ten z firmy "Frosta" ale oczywiscie wolałabym zrobić sama, może sprobuję kiedyś.

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 28 sie 2008, 22:39

Śliczne te wasze psiny :-)
na razie nie mam, bo nie mam czasu wychodzić . Ale może na emeryturze?

Awatar użytkownika
anima60
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anima60 » 28 sie 2008, 23:45

I ja miałam kiedyś psa - przez trzynaście lat był z nami i kiedy odchodził, spędziłam z nim jego ostatnią noc. Usnął po po prostu, bo miał chore serce ze starości.
Śni mi się często.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 29 sie 2008, 00:14

moja też miała taki biały zaciek na mordce. Zawsze mówiłam, że się jej śmietana wylała... Twoja jest ciemniejsza.Ale ślicznota.

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 sie 2008, 09:39

No fajne te nasze pieski,ale jak kiedys moje odejdą na tamta strone,to nie chce juz żadnych psów. strasznie sie lenią i problem jak trzeba gdzies na dłużej wyjechać.
Kwiatuszkukiedy ty masz lift?
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
lianka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: lianka » 29 sie 2008, 10:34

Sabrina :roll: nie mow że nie widzisz kiedy Kwiatuszek ma lift ;)

Ja na razie nie moge sobie wyobrazic ze cos moim stanie sie, siersc mnie nie przeraza, cos za cos... sprzatac trzeba tak i tak, jak wyjezdzam zawsze mi sie chce płakac, że ich zostawiam. W drzwiach wejsciowych mam drzwiczki wachadlowe dla psow wychodza i wchodza kiedy chca, jedzenia, deserów i picia zawsze maja bardzo duzo, wiedza ze nie braknie im, jak mnie nie ma to albo syn jest w domu albo sąsiadka w kazdej chwili jest pomocna.
2006 -2008 r. Dr BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 sie 2008, 10:55

No własnie zapomniałam,czy to wrzesień czy pazdziernik ;) Ja mam taką pamięć,ze nic nie mogę zapamiętać. Rejestruje w głowie tylko to co jest mi naprawdę do życia potrzebne,a i z tym mam problemy. Do sklepu bez kartki nie wychodzę,jak jade do miasta to mam na kartce zapisane co po kolei mam załatwić. Czasem ła pie sie na tym,że jade samochodem,wiem,że mam skręcić w lewo,żeby dojechac do celu,ale zapominiałam co było celem haha. Staje na poboczu i sie zastanawiam po co ja wtym kierunku jade i co było moim celem.
Strasznie jestem roztrzepana i roztargniona :roll: ale bardziej ode mnie roztrzepany jest mój szwagier. Pojechał kiedys z zona samochodem do miasta. Ona poszła załatwiac swoje sprawy,a on swoje. Pozałatwiał co miał pozałatwiać i pojechał do domu. Przyjeżdza do domu,a tesciowa pyta a gdzie Kasia?
No a szwagier....-o kur.... została w miescie.
Zaznaczam,ze do miasta mamy 30 km haha.
Kiedyś pojechał z bratankiem [dzieckiem 10 letnim] na msze,po mszy wsiadł do auta i wrócił bez dziecka do domu :badgrin:
Ze mna jeszcze nie jest tak zle.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”