Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 23 mar 2009, 22:38

Laseczki tylko ja naprawde mocno sie napilam :oops: najgorsze ,ze Pani domu przez caly wieczor jednego drineczka saczyla :roll: a jej maz na rowni z nami dawal 8-) dzieciaki do polnocy biegaly po domu, pozniej zaczely sie tance i prawie dyskoteka :badgrin: Wszystko byloby ok tylko ta nowa kolezanka cos malo pijaca :|

Misia Ja tez o cyckach sie wygadalam :oops: na szczescie bylam na tyle madra ,ze nie pokazalam ;) Boze, normalnie wstyd do ludzi ze mna :? Na 100% juz sie z nami nie spotkaja :| Najgorsze ,ze jak wypije to gadam jak najeta. Mam przeblyski pamieci ,nawet chwalilam sie ,ze mam kajdankii w sypialni :oops: Matkooo ale mi glupio teraz :roll:
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 23 mar 2009, 22:43

renusia, ale sie ubawilam z tymi kajdankami...rzeczywiscie wyglada na to,ze gadalas jak najeta :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 23 mar 2009, 22:50

sylwiach pisze:misialeczek24, bez zmian...ciezko jest...
:? szkoda....napisz mi na priva moze cos wiecej jak masz ochotke ;) Co do angielskiego to podziwiam ze chodzisz po pracy bo mi by sie nie chcialo....A akcent hiszpanski jest swietny!Mam kolege hiszpana tez mi czasem ciezko zrozumiec ale podoba mi sie jego akcent bardzo ;)
renusia, :badgrin: ale aparatka z ciebie 8-) nie przejmuj sie jak sie bawic to na maxa nic takiego zlego nie zrobilas czy powiedzialas ;) Nadawaly bysmy sie razem na imprezke 8-) Co do pokazywania cyckow...jedna irlandka tak sie u mnie napila ze jak tancowala to co chwila bluzke do gory podnosila :o i mojemu mezowi rozne propozycje skladala :o a on przed nia uciekal :badgrin: potem do mojego kumpla sie dowalila :badgrin: a najlepsze jest to ze w pracy taka niesmiala i cicha :o
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 23 mar 2009, 23:02

ale laski zapodajecie z tymi procentami wredotki jedne,bo ja od prawie 9 miesiecy nie znam smaku drinka,aaaahhhhh teskno mi!!!!!!!!! :oops: moze to glupio zabrzmi ale zazdroszcze tego upicia sie :badgrin: :badgrin:

renusia pisze:nawet chwalilam sie ,ze mam kajdankii w sypialni :oops:
Renata,don't worry! oni pewnie tego nie pamietaja a najpewniej sami maja tylko sie nie chwalili http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... jka/2t.gif
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 23 mar 2009, 23:05

ja juz dziewczynki uciekam powolutku to buziaczki imprezowiczki 8-)
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 23 mar 2009, 23:13

ghostdog, misialeczek24, dzieki serdeczne za zyczonka....

misia fajnie ze twoj maz nie pije...zawsze jest trzezwy kierowca hihihi
mowicie ze po paru glebszych mozna sie wygadac ze sie mialo op hihi
ciekawe jak reaguja ludzie na taka widaomosc?
ja bym zapewne zostala mocno obgadana jakbym sie wygadala komukolwiek :badgrin:
ale ooolaaac to....

dobrze ze sie pobawilyscie troszke.
ja chyba w sobote potancze gdzies.... ;)

dzis u nas wiatrzysko takie ze az strach.
mialam jechac na zakupki ale sobie darowalam :| :|
jeszcze by mi reklamowy wywialo :badgrin:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 23 mar 2009, 23:34

cukiereczekPL, ja tez sie juz nie moge doczekac naszego spotkania, a tak poza tym to widzialam Twoje nowe zdjetko i sliczna laseczka z ciebie, az milo popatrzec.

A no i tak sobie mysle, ze jak nam sie bedzie dobrze gadalo, to nastepnym razem zrobimy sobie wspolny wieczorny wypadzik, we dwie bez zadnych chlopow, hihih
Ciekawe co w nas wstapi jak podrinkujemy. :-D

renusia, A Ty sie nie przejmuj, jak nowa znajoma zerwie z Toba kontakty po tym wieczorze to bedzie oznaczalo, ze i na codzien, bez alkoholu przyjazni by z Tego nie bylo, bo co tu duzo gadac, jak sie kogos lubi to w kazdym stanie i w kazdej "sytuacji" :-)
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 24 mar 2009, 22:45

Londyjka pisze: moze to glupio zabrzmi ale zazdroszcze tego upicia sie
kochana nie ma czego :p zwlaszcza kaca na drugi dzien.... :?
Rene1 pisze:widzialam Twoje nowe zdjetko i sliczna laseczka z ciebie, az milo popatrzec.
ja tez widzialam!Slicznotka z ciebie :o
A co tu tak dzis pusto gdzie sie podziewacie emigrantki?
Ja wlasnie wpierniczylam mega lody z bita smietana :oops: Mialam ogladac film z mezem ale mi sie nie chce jakos :| leniuchuje w lozku bo padnieta strasznie dzis jestem :cry:
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 25 mar 2009, 19:45

Dziewczyny co tam u was???? Cichutko tutaj :(

Londyjka Znalazlam cos co moze przypomni Ci jak to jest sobie podrinkowac ;) http://www.youtube.com/watch?v=I-NUX01XZG8
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 25 mar 2009, 22:07

Dziewczyny co tam u was???? Cichutko tutaj
no wlasnie!Tez sie zastanawiam gdzie sie wszystkie podziewaja :|
(angel

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”