jacy faceci was pociągają?

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
virtualia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: virtualia » 19 sty 2009, 21:51

Misia28 ma troche racji. Pare osob pojechalo po kulturystach rowno. Podobnie jak ona zdziwilam sie, ze wlasnie na tym forum sa osoby tak nietolerancyjne. gdzie jak gdzie ale tutaj powinno szanowac sie wizerunek innych osob i malo eleganckie komentarze zostawic dla siebie. Zapewne zadna z tych osob nigdy nie byla na silowni i osobiscie takich ludzi nie zna. Ot stereotyp duze miesnie maly mozg....

Znam kilka osob "ostro " trenujacych,sama interesuje sie fitnessem i zapewniam ze nie jest to sport dla glupich czy tez osob o slomianym zapale. trzeba lat wyrzeczen, diet treningow by cos osiagnac. Kulturystyka to sposob na zycie. Trening nie konczy sie z momentem opuszczenia silowni. Trzeba miec rozlegla wiedze na temiat odzywiania, suplementacji, anatomii ludzkiego ciala. Kulturysta jest sie 24h na dobe! osobiscie podziwiam i szanuje osoby uprawiajace kulturystyke.
operacja 28 stycznia 2009 dr Kolasinski -biust anatomiczne Allergan 410 FX 360g+ uszy juz po :)

Masia28
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Masia28 » 19 sty 2009, 21:54

szpaczek pisze:Bo masz pretensje ze na "TAKIM FORUM" piszemy stereotypami.A swoja droga to co oznacza w takim razie "akurat na takim forum"
Bo wiele stereotypów dotyczy właśnie operacji plastycznych stąd szukałam tutaj wyrozumiałości, tylko o to mi chodziło:)) ale wywołałam burzę:)
Samanthii pisze: niestety, trudno odroznic jednych od drugich ... :?
i tu się muszę absolutnie nie zgodzić :-D Zapraszam do mnie na siłownię to pokaże Ci różnicę, jest diametralna, pomiędzy jednymi a drugimi w wyglądzie również. Poważnie zapraszam.
11.05.2009 powiĂŞkszanie piersi dr. BrzuchaĂąski

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 19 sty 2009, 21:55

Anielicanrw, dziekuje za wyczerpujacy post bo ja jak zwykle lakonicznie tylko potrafilam , chodzilo mi jednak o to samo , pisalysmy jednoczesnie (mi znowu wiesza sie forum , na dodatek zgubilam polskie znaki :cry: )
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 19 sty 2009, 22:00

virtualia pisze:szalu dostaje jak sie takich ludzi wrzuca do jednego wora nazywa koksami i durniami.....wrrrr
a ja szalu dostaje jak ktos nie doczyta co pisza inni tylko sobie dopowiada
Masia28 pisze:do takich wyników jak Masza czy inni mogą dojść tylko nieliczni,
nikt nie neguje jego wynikow, gratulowac mu tylko mozna zapalu i wytrwalosci...

ja osobiscie znalam kilku "pakerow" ,ktorych swiat naprawde konczyl sie na silowni, brali jakies sterydy zeby mase miec a po silowni cpali co popadlo, laski wyrywali i traktowali jak "zabawki"....
jednak nie wrzucam nikogo do "wora" ale niesmak po takich osilkach mi pozostal i tyle.
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
virtualia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: virtualia » 19 sty 2009, 22:04

Anielicanrw pisze:J
Druga kwestia tej calej dyskusji byl temat jacy nas panowie pociagaja.... i kazda z nas ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania....
.

tak :?: tylko dlaczego pozniej musialam czytac

-virtualia ty chyba zartujesz
- dla mnie sa obrzydliwi
-budzi we mnie wstret itp????

nie bylo mi milo.. :(
operacja 28 stycznia 2009 dr Kolasinski -biust anatomiczne Allergan 410 FX 360g+ uszy juz po :)

Masia28
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Masia28 » 19 sty 2009, 22:09

virtualia, wszystko przez to, że nie mamy upodobań "poprawnych politycznie" :-D

Awatar użytkownika
virtualia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: virtualia » 19 sty 2009, 22:15

Masia28, dokładnie ja juz sie na ten temat nie wypowiadam :(

obrazily mi Masze :evil: a tego nie wybacze :?

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 19 sty 2009, 22:23

virtualia pisze:-virtualia ty chyba zartujesz
- dla mnie sa obrzydliwi
-budzi we mnie wstret itp????

nie bylo mi milo..
Ja tego nie pisalam i nie mnie za to odpowiadac!
virtualia pisze:obrazily mi Masze a tego nie wybacze
??? :o

Ja tylko dziewczyny proponuje wrocmy do tematu,bo nas moderatorki ochrzania za zasmiecanie tematu...zawsze mozemy temacik stworzyc ;)

Masia28
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Masia28 » 19 sty 2009, 22:27

Samanthii, chodzi o jakość mięśnia, definicję i rzeźbę, to są główne kryteria oceny na zawodach kulturystycznych. Nie spotkałam się z tym aby jakiś bandyta z siłowni, jak ktoś jeszcze wspomniał ćpający, miał tej jakości mięsień taki poziom odtłuszczenia jak prezentowany uprzednio kulturysta, to musiałby być fenomen na skale światową.

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 19 sty 2009, 22:30

A mi podaba sie Jas Fasola :badgrin: Co prawda nie ma miesni ani rozumu ale zawsze wprawia mnie w dobry humor :-D
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”