Życie zaczyna się po czterdziestce.Tak ja

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 sie 2008, 21:54

Wariactwo z sokami zaczęła moja córka. Też wyleczyła się z kataru siennego {drugi rok ma spokój}. Mąż jak zobaczył zmiany w jej wyglądzie , kupił mi DWIE. W sumie mam 4, bo wcześniej kupił Philipsa takiego pyrtka, o mniejszym otworze niż zabytkowy Zelmer. Robie tez jemu. Najbardziej polecane są z marchewki 3/4 i 1/4 burak. Sobie dodaję jabłko, bo mi bardziej smakuje.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 26 sie 2008, 22:36

Olka! Ty to wyedukowana jesteś! Młodsza głowa. A słyszałyście o ssaniu oleju?

Kwiatuszek*
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: Kwiatuszek* » 26 sie 2008, 22:45

O tak, ssac aż się zrobi całkowicie biały i wypluć tak to leciało?

Awatar użytkownika
olka39
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: olka39 » 27 sie 2008, 07:45

Sabrina na tej stronie gdzie podalam link ta sokowirowka kosztuje 297 zl + 16 zl dostawa, wrzuc w google ten sklep z linka i powinnas ja znalezc :!:
Ja w tej chwili na pewno nie dam rady nigdzie wyjezdzac bo zaczal mi sie goracy okres w pracy :( ale musze napisac do Asi nawet jej nie odpisalam ostatnio :(
babina7 hahahha , nie slyszalam ale brzmi conajmniej dziwnie :badgrin:
Dr Kasprzyk 6.08.2008 juz po :) i swiat stal sie piekniejszy :)
Mc Ghan 410 FX 410 gr

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 27 sie 2008, 09:11

No to na soki mnie namówiłyście! Tez mam katar sienny i alergie wziewna.Soki lubie a ,ze jeszcze Babina znalazła patent na odpadki to juz całkiem mi sie podoba.
Ile tych soków trzeba dziennie wypijać?

Olka ,myslę ,że zawsze jak umiera ktos bliski mocno teskinimy i pragniemy wiedzieć ,czy jest mu dobrze. Rozumiem ,że chodzi o dusze,które nie moga tego spokoju zaznać?

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 27 sie 2008, 09:20

Sabrina , ale ten Twój ślubny to sknerus. :evil: Ty musisz cos z tym zrobić! Mój tez nie jest sklonny do "babskich" wydatków(niby taki oszczędny),ale jak go długo pourabiam ,to idzie cos załatwic.W pewnych sprawach stawiam jednak sprawy jasno i prawie na ostrzu noza (ja tez nie pracuje zawodowo i nie zarabiam).No kurcze! Ale w końcu my tez jednak pracujemy i to bardzo ciężko!!! Jakby mieli opłacić sprzątaczkę ,praczke i kogo tam jeszcze ,to niech sobie policzą!!! Często ,jednak ,tak jak Ty składam sobie pieniądze,powiedzmy na moje "fanaberie" i nie mówię na co wydaję ,żeby go w oczy nie kłuło. :evil:

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 sie 2008, 10:12

Powiedz mu, że sokowirówka jest dla całej rodziny! Jak zacznie pić sok z marchewki, to po tygodniu bedzie lekko opalony. Mój nie lubi słońca i jest pracocholikiem a jak ma spotkania, to wszyscy mówią " o! pan już po urlopie- taki opalony!". Czytałam, że to zabarwienie zchodzi, ale u mnie trzyma się cały czas. I tak chce! Mój jest sknerus inaczej. Kupił 3 sokówki, ale nie może przeżyć, że wykupiłam internet za 120 zł. Miałam za 45 ale było tak wolne, że można było oszaleć.

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 27 sie 2008, 10:17

Zgadza się! Faceci tak mają! Jak mój cos kupi,co okaże się nie trafione,to nie ma problemu! Pójdzie i kupi następne.Ale ostatnio zaczął wypominać mi ile to przegadałam przez telefon. I to w moje imieniny mi to wypomniał!!!! Mówię mu:hej! dzisiaj ,to juz bys sie mógł powstrzymać! To się wyłączył :-D i zrobiło mu sie głupio! Chociaz tyle!

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 27 sie 2008, 10:22

Z tymi olejami, to dziwna sprawa. O ile pamiętam, to też pozbywamy się toksyn ale też "wychodzą" choroby,które dopiero mają się rozwinąć. SSałam chyba tydzień {z początku myślałam, że zwymiotuję!} i któregoś dnia, przy kąpieli wymacałam w piersi guza na 3cm. Wiem, że tak duży to już marne szanse na przeżycie..... Już pogrzeb zaplanowałam. Zrobiłam badania i okazało się ,że to był włókniak ,który mógł zezłośliwieć! Co ja przeżyłam przez dwa tygodnie!Od tego czasu boję się ssania {a może to mnie uratowało?}. Mam taki uraz psychiczny, że od roku boję się dotknąć dłonią piersi.

miraabel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: miraabel » 27 sie 2008, 10:57

No,nie dziwię Ci się...Swoje przeszłaś...To jest taki straszny lęk,który aż paraliżuje...
Trzeba ,jednak myśleć pozytywnie i wierzyć,że już nic takiego więcej Cię nie spotka.
Życzę Ci tego ze szczerego serca PDT_Love_07

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”