Jak mija nam dzień? cz.5

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Jak mija nam dzień? cz.5

Post autor: marta2454 » 22 sty 2010, 14:03

Violaa za takie przygody to ja również dziękuję umarła bym jakbym zobaczyła tego pająka
miałam kiedyś historię z takim wielkim robalem jakby żukiem ale jak na żuka to był za duży chyba że w UK to takie kolosy są ,wychodziłam z dziećmi na spacer i zobaczyłam go przed drzwiami jak sobie spacerował tak się zaczęłam drzeć że wszyscy z domu wybiegli bo myśleli że coś się stało któremuś z dzieci ,jak zobaczyli tego robala i mnie to się przez dwa tygodnie ze mnie śmiali
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 22 sty 2010, 14:31

:badgrin: :badgrin: :badgrin: dobre Marta 8-)

Awatar użytkownika
dosia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: dosia » 22 sty 2010, 16:59

dziewczyny uśmiałam się z każdej histori , ale Ola z tą jaszczurką przebiła wszystkie :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 22 sty 2010, 17:51

Ja mieszkam w samym centrum miasta, więc tu się żadne robactwo i inne ohydne stworzenia nie uchowają, ale też kiedyś dobrą akcję miałam. To było ładnych parę lat temu, miałam ok. 15 lat, mama w pracy, wchodzę do kuchni a tam na żaluzjach siedzi jakiś ogromny zielony stwór. Wybiegłam z krzykiem do swojego pokoju, zamknęłam dokładnie drzwi i zadzwoniłam do mojej mamy z płaczem, że w kuchni siedzie coś zielonego i udaje że jest martwe żeby mnie z zaskoczenia zaatakować. Moja mama musiała z pracy przyjechać (nawet wzięła jakiegoś znajomego ze sobą, więc musiałam naprawdę groźnie brzmieć) i pozbyć się tego stwora, żebym w ogóle z pokoju wyszła.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 22 sty 2010, 18:16

enii to może opowiesz jaką miałyście z dosią przygodę co??? pośmiejemy się jeszcze
lil sexy dobrze że mama przyjechała bo byś tak siedziała póki ktoś by się w domku nie zjawił

a u mnie dalej pada :evil: ale za to jutro z mężusiem robimy sobie wypad do knajpki ze znajomymi applaus applaus ,a dzieci zostają z babcią (z moją teściową) ostatni wypad przed op.więc trzeba się zabawić ;)

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 22 sty 2010, 19:26

No dosia teraz to ja się też z tego śmieje, kiedyś opisze tu jak prawie pół plaży się zleciało, bo ja coś w wodzie zobaczyłam :shock: i jak zamiatałam nogami jak struś pędziwiatr z kreskówki :badgrin:

Boże lil sexy, co to był ten zielony stwór w Twojej kuchni ??? No ja bym Ci na pewno nie pomogła :-?

No eniii co to za historia z tą gadziną???

marta2454 to bawcie się dobrze applaus applaus applaus

Ja od 20 oglądam jakiś tam film z męzusiem... :-D

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 22 sty 2010, 20:02

bojku, ale postów nastrugałyście :p
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 22 sty 2010, 20:08

Ola nie dziękuję żeby się wieczór udał ;) ;)
też chcemy z mężusiem coś dzisiaj obejrzeć trzeba tylko jakiś odpowiedni film znaleźć i dzieciaki uspać

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 22 sty 2010, 20:20

No ja czekam aż moje cudo skończy grać, bo już ma 15 min. spóźnienia, no ale konsola to druga chyba miłość ;) więc póki, co lukam na forum :-D

A i wrzucam zdjęcie żebyście zobaczyły Kochane jakie atrakcje na mnie czekają :roll:
upload/1264187960_3af7c5e67d.jpg

No i powiedzcie mi, że ja nie przyciągam tego czegoś :roll:

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 22 sty 2010, 22:13

ola ja też jak zobaczę coś czego się boję to jestem jak struś pędziwiatr, o ile oczywiście jest jakaś droga ucieczki. Dobrze że moja mama mogła przyjechać, bo tylko ona miała klucze. Nie mogłam zadzwonić po kogoś innego, bo musiałabym opuścić swój pokój żeby drzwi otworzyć, a to nie wchodziło w grę.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”