Fantazje erotyczne kobiet

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Fantazje erotyczne kobiet

Post autor: gosienka » 07 sty 2010, 18:04

nie lubie pytac lub byc pytanym czy było mi dobrze,to tak jakby nie do konca byc pewnym jak nam było czy tej drugiej połowie.

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 07 sty 2010, 18:11

A My dzięki temu wiemy, co lubimy, czego nie, co nam się podoba, a co średnio. Owszem obserwacje też są ważne, ale rozmowy nigdy za mało ;)
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 08 sty 2010, 08:50

Aguuu chodzi mi o to ze w trakcie czuje jak jest i jesli cos mi nie odpowiada,np pozycja zaraz wymyslam cos innego,poprostu nie lubie sie meczyc i udawac ze jest dobrze gdy nie jest.

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 09 sty 2010, 13:59

a ja też się nie męczę ;) Po prostu np. od tyłu mam inne doznania niż od przodu,
od przodu inne niż na jeźdźca - co nie oznacza, że w którejś z tych pozycji się męczę. Po prostu mam inne doznania, i o tym mówię.
Czemu rozmowę na ten temat kobiety traktują, jak jakiś problem? I czemu jak jest rozmowa to od razu sugestia, że mamy jakiś problem? Może za jakiś X lat, moje doznania w danej pozycji się zmienią, i chce o tym rozmawiać, żeby o tym wiedział (działa to również w drugą stronę).
A wzdychać och i ach, to mogę w każdej pozycji bo w każdej (ja - mówię tylko za siebie) odnoszę przyjemność, i jest mi dobrze. Tylko są to właśnie różne doznania. Nie wiem czemu od razu kojarzy się rozmowa z problemem! No bez jaj, nie ogarniam.
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 09 sty 2010, 22:57

ja tez lubie sie pytac jak bylo w danej pozycji ;) ostatnio odkrylismy nowa, na stojaca, jestesmy przodem do siebie, ale ja nie zarzucam nigdzie nog tylko stoje objema na ziemi i mam je zlaczone.. na poczatku nie bylam pewna, bo wydawała mi sie byc dziwna.. ale moj mezczyzna byl zachwycony doznaniami ;)
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 09 sty 2010, 23:47

No dzieki dziewczyny za odzew.
Macie racje z ta szczera rozmowa. Moze sprobuje JESZCZE raz.

A z tym pytaniem: "jak ci bylo?" to juz komicy niemieccy standardowo sie z tego smieja...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 09 sty 2010, 23:49

ujj, wydaje się byc fajna, ale w moim przypadku by chybo nie przeszło, bo jestem troszkę niższa niż moja druga połowa :doubt:
No chyba, że założyłabym kozaczki :p

Ale ...głupie pytanie mam... :oops: :oops:
Nie macie w takiej pozycji problemów, że "sprzet" wypada czy coś :p :p :roll:

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 10 sty 2010, 01:57

hoana pisze:ja tez lubie sie pytac jak bylo w danej pozycji ;) ostatnio odkrylismy nowa, na stojaca, jestesmy przodem do siebie, ale ja nie zarzucam nigdzie nog tylko stoje objema na ziemi i mam je zlaczone.. na poczatku nie bylam pewna, bo wydawała mi sie byc dziwna.. ale moj mezczyzna byl zachwycony doznaniami ;)
hehe no ciekawie tez:)
ja tez mam swoja pozycje i ciekawi mnie czy ktokolwiek taka procz mnie;) nie wiem wydaje mi sie jakby ja ja wymyslila hehe choc pewnie nie tylko ja taka ''madra'' bylam na swiecie;)

wiem czego wymyslilam /nakierowalam sex na ta pozycje- z powodu wlasnych doznan kiedy to sie jeszcze bawilam sama ze soba :roll: ;)
leze na brzuchu na lozku nogi zlaczone wyprostowane noi on lezy na mnie brzuchem ,interes z poczatku wypadal dosc czesto ale im czesciej tym coraz lepiej bylo
ja jestem wtedy najblizej dojscia ,a tz mowi ze to najlpesza pozycja ze wszystkich jego ze czuje mnie tam baaardzo,mimo ze do najlatwiejszych nie nalezy

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 10 sty 2010, 10:57

haha, obie pozyje są fajne :-D
trzeba wypróbować, nie ma to tamto :p

Awatar użytkownika
hoana
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: hoana » 10 sty 2010, 17:20

Aguuu kozaczki jak najbardziej, facetom to sie podoba ;)
jaaa ja tez probowalam te pozycje, jak i rowniez przodem do siebie i oboje z wyprostowanymi nogami.
27 kwiecieĂą 2009 - dr Kubasik - 325hp ES /juz po!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”