Nałóg - papierosy..

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 06 lut 2006, 12:33

Juz nie pale dokladnie 7 miesiecy :D
Poza tym, ze grono wokol mnie to osoby palace :roll: , to i tak jest swietnie :lol:
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 06 lut 2006, 12:40

A ja nie palę już 3 lata- i wcale mnie nie ciągnie , powiem wiecej śmierdzi mi dym z papierosa i przeszkadza nieprzyjemny zapach z ust u osób które palę.,

..............I ja kiedyś jarałam jak smok :lol:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 06 lut 2006, 13:56

Zazdrosze wam bardzo.Strasznie mnie to mobilizuje jak was czytam ze sie udalo.Tylko ze moje chlopiszcze kochane tez pali i tez rzuca (kazalam mu) razem ze mna.No i boje sie ze ktores z nas nie wytrzyma a wtedy drugie tez nie , a 2 gto strasznie boje sie przytyc.Jak to bylo u was z tyciem??? jedine potttt jedine

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 06 lut 2006, 14:19

Oj ja przytyłam 11 kilo :cry: i to był najgorszy ból :cry:
No ale dałam rady jakos nawet powiem ci i kazdy mi to mówi ,ze jak paliłam byłam chuda - nawe za i brzydko wyglądałam - teraz jestem jaka jestem - ciągle bym sie odchudzała( jakos nie wychodzi) ale facetom sie podobam- wiec chyba jest ok :wink:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 06 lut 2006, 14:31

Tego sie wlasnie boje, bo ja teraz jestem taka ok, a gdybym przytyla nawet 6kg to bylaby tagedia.Nawet w ciazy przytylam tylko 4kg-w pierwszej i 6kg-w drugiej.Najgorsze ze moja asystentka pali wiec mnie jutro w pracy trafi.

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 06 lut 2006, 14:38

Dasz radę ja zrobiłam na złośc wszystkim wszyscy zamiast mnie wspierac mówili- nie dasz rady Kaska! a ja im pokaza łam ze dam, moi znajomi tez palili jak ja dałam rade to ty tez dasz. :twisted:

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 06 lut 2006, 14:54

ja nie pale od 3 lat, zdarza mi sie co prawda siegnac po papierosa na imprezie ale tylko wtedy jak zbyt mocno sie spruje ;)
co do tycia to nie zauwazylam zebym po odstawieniu miala wieksze sklonnosci do obzerania sie czy cos w tym rodzaju, najwazniejsze to zajac sie czyms :roll:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 06 lut 2006, 14:57

Merlinka pisze: co do tycia to nie zauwazylam zebym po odstawieniu miala wieksze sklonnosci do obzerania sie czy cos w tym rodzaju, najwazniejsze to zajac sie czyms :roll:
U mnie juz widze ze bedzie problem bo przez ostatnie 2 dni zjadlam tyle ile normalnie nawet w tydzien nbie wcisne.Na dodatek nie bede mogla pic alk bo cale vrzucanie szlag trafi.

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 06 lut 2006, 15:06

Tak to właśnie jest ja pozerałam słonecznik kilogramami, pomogło mi to :twisted:

Awatar użytkownika
Aga23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aga23 » 06 lut 2006, 15:30

Dla mnie brak papierosa przed operacją był męką. Nie wiedziałam co z sobą zrobić, byłam bardzo rozdrażniona. Po op oczywiście wszystko mnie bolało i nawet nie myślałam o tym, aby zapalić. Dziś miją 6 dzień od zabiegu. Czuję się zdecydowanie lepiej i zaczynam nabierać ochoty na papieroska. Obiecałam sobie że do zdjęcia szwów nie będę palić. Właściwie nie powinnam przez 14 dni po op. Myślałam też o tym ,że może uda mi się rzucić palenie. Nie wiem czy starczy mi silnej woli. Boję się że przytyję :cry:
Ju¿ po!:)
1 luty- powiêkszenie piersi u dr Stañczyka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”