Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 03 lip 2008, 22:41

wiecie co tylko ze to boli... bo to jedyni ludzie ktorych tu znalismy z pl...i oni okazali sie tymi najgorszymi!!!!ja czasem boje sie doslownie ze nie wytrzymam i cos glupiego zrobie :-?
a ludzie z pracy sa w szoku!!!nie moga uwierzyc w ta cala sytuacja i to dzieki nim jakos funkcjonuje w pracy...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 03 lip 2008, 23:01

Misia a ona zakochana wiec jak sie jej cos powie to pyszczec zaczyna... :-?
Osobiscie przez takie cos nie mam ochoty z nim gadac. A tak doglebnie odwalilo mu gdy wyjechal i zaczal wiecej zarabiac.

A wiecie najbardziej mnie wkurza to gdy sie komus zalatwia prace i sciaga za granice i nawet dziekuje sie nie uslyszy :evil:
Mialam taka kolezanke... pomoglam jej pozalatwiac, zaangazowalam znajomych z UK a ona nic...
nawet jak jej zaproszenie na nk wyslalam to nie przyjela... :-? udaje ze mnie nie zna tak jakby ...
ludzie nie potrafia byc wdzieczni...

tak samo w Twoim przypadku Misia. Pomoglas, zalatwilas i co z tego masz... ?
Lepiej trzymac na dystans z niektorymi znajomymi.
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 03 lip 2008, 23:11

Vodia pisze:tak samo w Twoim przypadku Misia. Pomoglas, zalatwilas i co z tego masz... ?
u nas akurat bylo odwrotnie ;-) mis przyjechal do niego i tak do dzis tu jestesmy :lol: :lol: :lol:
ale my nic im nie zrobilismy to oni nam :-? samych przykrosci nastwarzali...staram sie nie przejmowac ale jak !!!jak prawie codziennie ktores z nich mnie wnerwi :evil:
masakra normalnie!!!
sorki za te zale z mojej strony...ale cos mnie tak dopadlo ....
wczoraj wy sie dolowalyscie...a mnie dzis dopadlo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 04 lip 2008, 09:19

a to zle zrozumialam :oops:

fakt faktem,ze ludzie sie zawistni i to jest okropne :-|
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 04 lip 2008, 09:57

Vodia pisze: I on jak czasem siedzi sobie w pokoju i troche slucha co ja mowie i pokazuje jej przez kamere i widzi ze to cos lepszego to zawsze wtedy w weekend zabiera ja na zakupy po to zeby miala cos lepsego niz ja... :-?
...
przynajmniej siostra skorzysta z jego glupiego podejscia... :-D
chyba ze jest tak ze jak sie rozlaczacie to ona mu sie zali ze ty masz lepiej i on wtedy ja pociesza tym ze kupi jej cos lepszego??? :roll:

piszesz tez ze zalatwilas komus prace itp i nawet dziekuej nie uslyszalas..to chyba standard tu chyba...
my tez wzielismy kogos pod dach,zalatwilismy prace itp a w zamian dostalismy stres i problemy bo gosciowi nie podobala sie praca(o ktorej wiedzial zanim sie zdecydowal) ale na mniejscu okazalo sie ze chcial zarabiac kase nie robiac nic..polecilismy go temu pracodawcy, nie bylo latwo mu zalatwic prace bo nieznal jezyka ale sie udalo...
wyszlismy na tym tak ze czlwoiekowie juz w oczy bym nie spojrzala...
ale to nas nie nauczylo..
poetm jeszcze kilka razy sie komus pomoglo..
teraz jak juz sa ludzie zarobieni to nic od ciebie niechca...

zreszta nam tez tu ktos pomogl..tyle ze wzial za to kupe kasy.
a my nie bardzo znajacy sie kilka lat temu na realiach tutaj,zaufalismy mu i sporo nas kosztowal start w uk..
ale teraz jest juz wszystko ok.
zostal tylko uraz przed tym zeby komukolwiek tu pomoc czy zaufac.
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 lip 2008, 12:39

A mnie wlasny kuzyn tak wykasowal na swoim wlasnym mieszkaniu jak zaczynalam w uk. Nie pamietal jak moja mama mu wiele razy jak byli biedni w Polsce pomagala!!
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 04 lip 2008, 13:56

Londyjka, wlasnie to to chodzi ze ludzie nie pamietaja jak mieli kiedys..
poza tym przypominaja sobie o tobie jak potrzebuja czegos a tak ..maja gleboko w nosie. a juz z rodzina,kuynami to hcyba najgrzej.
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 lip 2008, 15:05

dokladnie,teraz tez to wiem,ze z rodzina to tylko na zdjeciu...
notabene moja mam jak sie dowiedziala,to mu pare slow powiedziala,ze zapomnial jak on kiedys potrzebowal pomocy.
Ps do dzisiaj ma u nas dlugi finansowe ale jakby zapomnial,a wszystkim dookola sie chwali jak im sie to niepowidzi,a jak byli kiedys u mojje siostry co ma dzieci(oni starsze) to anwet jednej zabawki po nich nie przywiezli! Jak widze takie skapstwo...za przeproszeniem on to swoje g...spod siebie by zjadl.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 05 lip 2008, 01:03

dziewczyny powiem tylko jedno,mialam koszmarna noc...
okropny dzien...
i marze by ten tydzien sie wreszcie skonczyl!!!!
bo jak zaczal sie koszmarnym poniedzialkiem tak trwa do dzis!!!!jutro jeszcze pracuje...ale pozabijam wszystkich ktorzy mi wejda w droge....
a potem oby bylo lepiej!!!

P.S
Samdziekuje kochana!!!!!dziekuje ci ze jestes ....
(angel

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 05 lip 2008, 11:08

misialeczek24 pisze:bo jak zaczal sie koszmarnym poniedzialkiem tak trwa do dzis!!!!jutro jeszcze pracuje...ale pozabijam wszystkich ktorzy mi wejda w droge....
a potem oby bylo lepiej!!!
kurcze Miska co sie dzieje???

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”