Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 cze 2006, 12:34

To tak jak na Teneryfie, a tylko dlatego, że przeloty mają oni tanie no i całe miesiące siedzą na Wyspach Kanadryjskich

Z Rodos można płynąć do Turcji, prawda??
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 cze 2006, 12:37

Raczej nie Michitka... ..oni tam po prostu mieszkaja...

Niestety, wszyscy starsi ludzie w Ameryce szukaja tam spokoju ... ...Floryda slynie z tego.

Nawet moj znajomy stwierdzil ostatnio (mieszka w USA),ze jak sie zestarzeje ,to bedzie mieszkal na Florydzie... :lol: :wink:

a jesli chodi o Grecje- to raczej nie polecam- a juz na pewno nie KRETE :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 cze 2006, 12:40

Samanthi, a dlaczego nie polecasz Grecji???
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 19 cze 2006, 12:51

Michitka pisze: Z Rodos można płynąć do Turcji, prawda??
oczywiście, że można na małe podróbkowe zakupki :lol:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 cze 2006, 12:56

Michitka, bo mnie nie urzekla - nic specjalnego,naprawde - nawet troche przereklamowana...
Poza tym ,jesli chcialabym naprawde wypoczac , na peknej plazy w spokoju ,to wybierz Malediwy :wink:
(ja sie ostatnio napalilam , bo dwa dni temu "spotkalam" oferte za 1300 euro ...) 4,5 * hotel... :roll: :)

Dziewczyny, czy moglybyscie mi cos doradzic ... :? :?:

ostatnio dostalam zaproszenie do Izraelu- do mojej najlepszej kolezanki...
...daleko od Jerozolimy ! :)
Problem w tym,ze sie troche boje - ale z drugiej strony bardzo chce tam byc...
Ona mnie wciaz przekonuje,ze nie mam sie czego bac- ze tam gdzie ona mieszka jest pieknie i spokojnie- :?

Czy uwazacie ,ze moj wyjazd bylby naprawde niebezpieczny - czy warto ryzykowac ???
Czy moze mi ktos cos doradzic :?: -please...........

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 cze 2006, 13:04

Izrael piękna miejsce, naprawdę warto jedź- tam naprawdę jest klimat. Co prawda specyficzne miejsce, ale warto. Zawsze po drodze masz Morze Martwe, a jakbyś pojechała w sezonie obniżek to w Eljacie można się ubrań naprawdę za groszę, bo obniżka jak u nich pisze 70% to tyle jest:)
Problem jest tylko na granicy, ja co prawda jechałam z Egiptu i tak miałam kontrolę dodatkową -czyli przeszukiwanie bagażu.
Pytają się po co jedziesz i takie tam no i mogą odmówić wjechania do kraju
Podobno jeszcze bardziej skomplikowane procedury mają na lotbiskach no chyba, że to się zmieniło -popytaj swoją koleżankę.
Co do niebezpieczenstwa hmm zawsze jest, ale wydaję mnie się, że to jest wszystko przerysowane przez media. Stare miasto i tak jest wyłączone spod jakichkolwiek działań, a miejsca gdzie się "biją" to i tak są zamknięte dla turystów -poza Betlejem.
Tam na każdym kroku jest policja.
Naprawdę jak masz szansę jedź POLECAM!!!

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20102.jpg

Malediwy -miałam okazję jak byłam na Sri lance, ale stwierdziałam, że się zanudze na wyspie co ma kilka m, choć jak piszesz to okazja za tą cenę.
Ja właśnie chciałabym gdzieś w Europie, gdzie ciepło, piękne plaże, zabytki i rozrywka

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 cze 2006, 14:46

masz racje, na Malediwy jedzie sie tylko, zeby polezec na plazy i poleniuchowac -

jesli chodzi o ciepla Europe ,to jak najbardziej polecam Francje, Monako -Lazurowe Wybrzeze i przede wszystkim Hiszpanie !!! 8)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 19 cze 2006, 15:26

martka007 pisze:Gaga Sardynia to włoska wyspa :)
Z greckich polecam Rodos - mała, przyjemna poleżeć tydzień można
Martka przeczytaj sobie jakieś 3-4 ostatnie strony o sponsoringu to zrozumiesz dlaczego Sardynia :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

iza
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: iza » 19 cze 2006, 20:19

szyszunia pisze: odgapić
odgapić inaczej: zgapić, zwalić :roll: , zerżnąć :oops: ,ściągnąć - pamiętam to jeszcze z gwary szkolnej, znaczy tyle co wykorzystac czyjś pomysł, zrobić coś dokładnie takiego samego.

Ja tam "odgapiać" nie planuję, bo na wojaże po Hameryce mnie nie stac :(.
A wątek ten uwielbiam, przynajmniej wiem z pierwszej ręki gdzie warto pojechac a jakich miejsc unikać.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 cze 2006, 20:33

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”