Ja nie wiem jak to sie ludziom wydaje,ze nikt nie widzi wlasnie,czy co???
Obrzydza mnie tez jak faceci sie nie myja, a znam takich gagatkow. Tutaj robia z siebie nie wiadomo kogo,a brudne to,albo niedomyte,albo smierdzace:/ wrrr:/ grrr....
Kur....
No i odstraszaja mnie faceci,ktorzy nie maja pojecia co to honor. Takie dzieci,albo nie wiadomo co to jest, a nie mezczyzni:/ Istna masakra :| Jak im za siebie nie wstyd,to nie mam pojecia:/
Zapasc pod ziemie sie powinni, a nie lazic po swiecie,bo sie odechciewa na takich patrzec:/
Nie rozumiem braku szacunku do kobiety. Nieby to wyksztalcone, a nie ma pojecia co to szacunek do kobiety:/ Czasami zdarzaja sie faceci cholera po podstawowce (zeby nie przesadzic),a traktujacy kobiety,tak,jak sie powinno to robic. A takie gogusie z dyplomami,nieraz maja z tym problem:/
Obrzydza mnie tez brzydki zapach z ust. Nawpierdzielaja sie czegos, a potem jak chuchna,to czlowiekowi slabo sie robi od tego smrodu:/ Masakra.....
(by the way-mysle jednak,ze to wina generalnej diety i zanieczyszczenia organizmu,bo wiadomo,ze kazdemu z nas z gardziolka czuc bedzie np.cebule po jej zjedzeniu.Ale sa tacy delikwenci,co to im non stop z mordy jedzie:/ buuuu:/)