Fantazje erotyczne kobiet

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Fantazje erotyczne kobiet

Post autor: majamajamaja » 30 gru 2009, 23:48

Gosienka, to ma w ogole "aparata", ze tez tacy sie nie trafiaja czesciej :cry:
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 30 gru 2009, 23:52

a co, nie jesteś zadowolona ze swojego??
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 30 gru 2009, 23:55

:cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 30 gru 2009, 23:57

no nie płacz tylko gadaj o co chodzi, to może coś poradzimy, a przynajmniej podpowiemy ;)
"Melodia jest jak pierwsze spotkanie, pociąg fizyczny, jak seks. Słowa zaś są jak dłuższy związek"

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 31 gru 2009, 13:19

eeee, na maly temperament w lozku niewiele mozna poradzic. Jak mam ciagle tylko zaczynac, to tez kiedys trace zapal, w koncu chcialoby sie byc porzadanym, a nie tylko rzadac... taka natura kobiety...

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 31 gru 2009, 17:36

no to masz przerąbane.
Może powiedz mu po prostu że oczekujesz większego zaangażowania i inicjatywy z jego strony.

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 31 gru 2009, 23:09

No dzieki Aguuu, za to przerabane...
Chyba najgorsze z wszystkiego jest to, ze seks to byl moj jedyny regularnie uprawiany sport i to z takim oddaniem...
A teraz kilogramow mi przybywa, to strrraszne.

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 01 sty 2010, 11:57

sorry, no ale tak myślę, a że humoru nie miałam to napisałam wprost.
Bo jak mówisz, ja bym chyba szybko zapał straciła na Twoim miejscu.

A gadałaś z nim? Żeby starał się i inicjował częściej? Bardziej? Że tracisz zapał jak wszystko zależy tylko od Ciebie?
Chyba najprostszy sposób to szczera rozmowa. A jeśli już taka była, to przeprowadzenie jej jeszcze raz, żeby dotarło do niego, że to jest dla Ciebie problem, albo zaczyna być, i że to nie jest żadna tam gadanina, tylko poważne oczekiwanie czegoś od niego. Może wreszcie coś do niego dotrze.
Powiedz mu że przez takie jego zachowanie, odczuwasz że mu się nie podobasz, czy nie jesteś dla niego atrakcyjna (swoją drogą zapewne tak nie jest) ale warto, żeby i o tym wiedział. Faceci się sami nie domyślą naszych uczuć, których nie wypowiemy na głos (zwłaszcza takich), dlatego też trzeba i warto im o tym mówić.

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 07 sty 2010, 11:36

majamajamaja to racja o swoich uczuciach a raczej naszych trzeba mowic głosno,od kiedy postanowiłam mowic wszystko i szczerze zdarza sie ze pozałuje ale w koncu jestem zadowolona,i bez ogrudek mowie ze chce tak lub tak ,ze dzis lub jutro,i ze kwiaty lubie,czesto mu przypominam,przynajmniej raz w miesiacu a i tak dostaje raz w roku :( ,my sie rozumiemy bez słów,wystarczy ze spoojrze w jego oczy i wiem czego oczekuje,nawet podczas dialodu patrze w oczy,wiem co odpowiedziec gdy zada pytanie i kiedy powiedziałąm cos zle,hehe a nie mamy cichych dni tak jak moja siostra.Rozmowa,jeszcze raz rozmowa,oczywiscie bez nerwancji 8-)

Awatar użytkownika
Aguuu
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Aguuu » 07 sty 2010, 13:58

No bo grunt, to rozmowa - szczera. Ja też swojego pytam, czy było ok, czy coś by zmienił, czy o czymś mu sie tam marzy. Co prawda czasami trzeba ciągnąć za język :p Ale gadamy i jest ok. Przynajmniej ja jestem zadowolona w 100 % :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”