Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 7.

Post autor: ullrike » 06 paź 2012, 00:51

Ja dwa tygodnie juz nie cwicze i niestety efeky widac ,czuje jak zwiotczalam.
od poniedzialku wracam na dobre tory...
Nie cwiczylam bo wyjazd mialam a pozniej wymowka oszczedzanie kolana i kwasu hialuronowego w nie wstrzyknietego.
Teraz kwas mysle ze sie ulozyl wiec bede startowac do klubu.
Co tam te klika latek starsza ,do 70siatki mam plan miec takie nogi jak mam i spodenki krotkie nosic :)
Dobrej nocy ,tez spadam

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 paź 2012, 01:41

Ciekawość mnie zżera , więc jeszcze wpadłam (giggle . No i jak tu nie cieszyć się z pięćdziesiątki?! Pokazuj! Pokazuj i nie słuchaj, że w "tym" wieku nie wypada. Niektóre 20- tki mają duuuużo gorsze , a pokazują.
Ja też spauzowałam, bo na wakacjach , paradoksalnie nie miałam czasu (giggle .Potem przyjechała do mnie córka z wnuczkami i padałam na pysk wieczorem. Jutro z kolei przyjeżdża do mnie na kilka dni kol. z Anglii i planujemy spotkania szkolne . Nawet nie planuję, że poćwiczę, bo nic z tego nie będzie {chyba , że ją namówię?}.
zadowolona

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 06 paź 2012, 08:03

http://40x42.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Tytuł bloga to wiek i rozmiar - i wszystko jasne!

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 06 paź 2012, 08:34

babina7 pieknie wygladasz,nie jedna 20 moglaby Tobie pozazdroscic,z corka wygladasz,jak z siostra (yes)
Plastyka brzucha 25.02.11 Szczecin. Artplastica .Dr.Grazyna Nasinska-Jurek
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 06 paź 2012, 09:06

Ta starsza pani przez Ullrike dodana to jakis koszmarek !!! (no) (no) Wies tańczy i śpiewa! Chociaz duzo lepiej juz w sukienkach wygląda,ale nie wszystkich.
Nasze Laseczki -wygladacie super!! (yes)
Ja dalej twardo na silownie chodzę. Jakies tam efekty sa ale nie spektakularne,czyli w cm malo ubylo,ale cialo troszke lepsze. Pare lat temu jak bym tak cwiczyła jak teraz,byla bym juz zajebista. No ale dobrze ze cokolwiek jest lepiej (giggle
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 06 paź 2012, 10:06

Sabrina nie taka wies spiewa i tanczy ,bo babka nawet ksiazke wydala ze swoimi odziezowymi pomyslami.
Mysle ze powinna poprostu skierowac ja dla innego odbiorcy .Nie pisac ze to moda dla kobiet po 50 tylko po 70 i byloby ok.
Po diabla sie te kobiety odmladzaja zanizajac swoj wiek, plasuja jako 50-siatki skoro maja 65 czy 70.Nigdy przenigdy nie bede sobie odejmowala mojego wieku,,mam tyle ile mam .Bede miec 60 bede cieszyc sie z 60 siatki a szczycic 80 jesli mi los pozwoli dozyc:)

Ten drugi blog podany przez iff swietny ,fajna sukuenka w te zygzaki z reservedu.
Tylko ze ta kobitke ubiera corka ..i musi forsowac ,namawiac matke zeby zalozyla cokolwiek smielszego.SZOK!!
tez tego nie rozumiem.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 06 paź 2012, 10:36

Ta z bloga iff faktycznie lepsza.Sama fryzurka taka z pazurem i widze buty nosi fajne .Tamta ciotka klotka, to wieś albo moja mama po 80 tak się ubierała . Poczytam później bo już wyjeżdżam w góry!!!!Piękna pogoda!
zadowolona

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 06 paź 2012, 10:42

babina7,ta z bloga iff wyglada na 60 lat,a ma dopiero 40.Okropnie!
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
Eeku
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Eeku » 06 paź 2012, 14:08

A tak wogole,to jej buty na cienkim obcasie nie pasuja,nie powinna takich butow nosic,mam wrazenie ze te obcasy zaraz sie pod jej ciezarem polamia.Z kolei w tych butach na grubym obcasie,wyglada jak kaczka. (giggle
Wiek 39 lat
Wzrost 1.67 cm.
Waga 54 kg.
Jedno dziecko 20 lat

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 06 paź 2012, 14:46

I pewnie tez sie czuje jak kaczka... Jak sie nosi buty, w ktorych sie nie czujesz, to wszystko i tak wychodzi na zdjeciu... Ale generalnie ta 40tka ladnie ubrana, jest na co popatrzec. Bardzo dobrze dobrane do jej rozmiaru. Dobry makijaz.
A co do tej pierwszej, to obojetnie co bym nie pomyslala do kolejnych "kreacji", to wszystko daje sie podsumowac jednym zdaniem: to jej nie pasuje. Nie pasuje - nie do wieku - ale zwlaszcza do sylwetki, do jej golej, zaniedbanej skory, do wzrostu, do stanu kolan i przedramion. Basta.

Ula, jesli na zdjeciach to naprawde Ty ( (clapping ) to lepiej porzuc poszukiwanie natchnienia na tym blogu! Do tej pory znalam Cie z masochistycznych fotek typu "chomiki, ze sie bardziej nie da", albo ostatnio "brzuch, faldy obfotografowane z kazdej strony i pod kazdym katem". A tu prosze, super figurka i super ciuszki. Wszystkie. I oczywiscie szczegoly, jak kolczyki dopasowane kolorem do butow i do parasola, tego ja sie raczej spodziewam po zestawieniach dla 50tek.
(Zamiast np. bladych pomarszczonych kolanek do niebieskiego. No coz alabaster wyglada inaczej, a tej Pani z bloga to nawet w 80te urodziny nic lepszego nie wpadnie do glowy.)

Babina, bardzo ladnie wygladasz. No ten kapelusik to super do Ciebie pasuje (i do dachowek tez, rzecz jasna)! Czarny Ci bardzo dobrze pasuje.
Spodnie lososiowe, czy jak zwal ten kolor, zawsze skomponowalabym z jasnymi butami. Zwlaszcza, ze gore tez masz jasna. Wstyd sie przyznac, ale ja na urlop biore zawsze przynajmniej 4 pary... W koncu mam wtedy najwiecej zdjec (drink
Po was to po prostu widac, ze sie dobrze czujecie w tym, co nosicie. Tak sobie mysle, ze to jest wyznacznik wszystkiego.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”