Miejsca które warto zobaczyć cz.I

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Magea
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Magea » 11 maja 2005, 23:54

daria pisze:Ja byłam i widziałam norweskie fiordy :lol: . A poza tym tam wszystkie pory roku sa nieco później jak u nas wiec wtedy gdy ja pojechałam miałam to szczęście, ze dwa razy widziałam wiosnę :P
Tak to opisałaś,że najchętniej już zaczęłabym się pakować...ale wyjazd musi poczekać,najpierw cycki :D
Dziewczyny,a kiedy najlepiej się wybrać :?: Napiszcie coś więcej,czy zwiedzałyście na własną rękę,czy lepiej jakis wyjazd zorganizowany,samochód,czy rejs statkiem?

Awatar użytkownika
molli_e
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: molli_e » 12 maja 2005, 14:56

Ostatnio byłam na Korfu (wyspa grecka) i jestem zauroczona :) Jednak Uwaga!! jęsli ktoś chciałby się tam kiedyś wybrać to tylko na PÓŁNOC - przpiękne malownicze wioski, serpentyny, góry, super widoczki...natomiast POŁUDNIE - bleeee dla mnie beznadzieja (nie ma gór, monotonny krajobraz, brudno, wszystko nastawione na nocne życie - w dzień jest paskudnie).
Według mnie północne Korfu to RAJ :) mogę przesłać Wam fotki jeśli checie - podajcie maile.
Sycylia też piękna i ma swój klimacik.
Byłam też na Malcie - wrażenia mam przeciętne jeśli chodzi o krajobraz (sucho, brązowo), ale ogólnie fajnie się tam bawiłam (choć głownie wiekszość imprez nastawiona na młodych - nastolatków). Aha no i atrakcja nieprzeciętna to KARALUCHY na ulicach (szcególnie widoczne wieczorami:) )
Nigdy natomiast nie pojade już - mam nadzieję - do Wenecji (w której byłam 3 razy :/) ani tez do północnych Włoch na plaże Riminii gdzie jedyna atrakcja poza plażą oczywiście to wieczorne przchadzki przez pasaż sklepów i tłumy Włoskich rodzin :(

ask
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: ask » 13 maja 2005, 13:49

A ja kocham Rzym... ale nie bieganie "za zabytkami", tylko takie lazenie bez celu i gubienie sie w uliczkach...
W tym roku chce sie wybrac na nurkownie na Dominikane... byl ktos? Chetnie poslucham opinii... jedna kolezanka byla i wrocila zachwycona...

Awatar użytkownika
Magea
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Magea » 13 maja 2005, 23:10

Hej molli_e!
Prześlij mi fotki.Chętnie obejrzę.
mmagea@poczta.onet.pl

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 19 maja 2005, 16:30

Zwiedzam wiele i nie umiałabym wybrać miejsca, które najbardziej ukochałam... Jednak -uwielbiam Singapur(!!!)- mogłabym tam nawet zamieszkać(!) Lubie przyrodę (zwłaszcza góry...)dlatego często spędzam wakacje w Szwajcarii- ślicznie tam jest po prostu...
Podróżuje teraz w większości po Europie- nie powrócę nigdy do Indii i Indonezji. Pamiętam te smutne widoki po dzień dzisiejszy... :cry: Jakoś mmnie to nie kręci..
Tajlandia- raj mężczyzn, ja czułam sie tam niezbyt ...

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 19 maja 2005, 16:39

Samanthii pisze: Tajlandia- raj mężczyzn, ja czułam sie tam niezbyt ...
... o Samanthii... to tak jak ja... w końcu ktoś :wink: ...

Phuket - raj na ziemi... ale HIVa to czuć w powietrzu...
...sorry za... nie owijanie w bawełne...
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
myers
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: myers » 13 lip 2005, 20:39

A MI MARZY SIE WYJAZD DO HADDONFIELD JEST TO MIASTO W USA,
TAM NAKRECONO MOJ ULUBIONY FILM, BARDZO CHCIALABYM TAM POJECHAC, MYSLE ŻE NA PEWNO JEST TAM WIELE INTERESUJACYCH MIEJSC, NP DOM MYERSA 8)

Awatar użytkownika
boÂżena
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: boÂżena » 13 lip 2005, 20:53

WOW! jak czytam wasze posty to odpływam. Ja marzę o Grecji, fascynuje mnie ta kultura....hmmmm a potem może ..... jeszcze nie wiem na co się zdecydować :) narazie to robota, robota a potem praca ... a potem kaska i...hi hi operacyjka. A jak.

xenia114
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: xenia114 » 14 lip 2005, 11:52

Ja polecam gorąco Egipt i morze czerwone, jest bosko! Byłam 2 tygodnie i żal było wracać, nurkowałam na rafi koralowej i nigdy tego nie zapomnę. Dotykałam tych wszystkich rybek, które oglądamy na discovery, a piramidy i sfinks to dopiero przeżycie. Do Kairu jedzie się konwojem z wojskiem o 2giej w nocy przez prawdziwa pustynię z tysiącem gwiazd na niebie, to były wakacje mojego życia.

Awatar użytkownika
Anutka
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Anutka » 15 lip 2005, 08:56

Ale się rozmarzyłam.... :roll: Marzę o wyjeździe do ciepłych krajów np na Majorkę 8) .Narazie to niemożliwe,ale może kiedyś?
Anutka

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”