jakie włosy jakie oczy

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 mar 2005, 22:29

Jeszcze niecały rok temu byłam brunetka(włosy do pasa)ale z natury jestem chyba ciemna blondyna :lol: ,więc nie cierpiałam swoich odrostów na tych ciemnych włosach...
Teraz jestem blondyna i wyglądam bardzo podobnie jak ta tutaj z awatarka :lol:
Ale zawsze wymyślam coś innego ,więc nie wiem jak długo będe jasna blondynką
Oczka mam oczywiście niebieskie-niestety..

Awatar użytkownika
Joanne
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Joanne » 30 mar 2005, 03:54

Przez dluzszy czas bylam farbowana blondynka-prostowane wlosy ,pasemka 3 kolory,szaro-zielone oczy.Od kilku miesiecy mam kasztanowe krotkie wlosy i wiele osob nie moze sie do mnie przyzwyczaic.Osobiscie wole sie w tej wersji,wydaje mi sie,ze jestem bardziej wyrazista.

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 30 mar 2005, 12:03

ha:) to po prostu niesamowite:) Dziewczyny,zupełnie inaczej Was sobie wyobrażałam.Właściwie awatarki siłą rzeczy i wbrew moze zdrowemu rozsądkowi obrazowały mi Wasze osoby,a tu prosze- w większości totalne przeciwieństwo;)
Np.Frida, Ciebie widziałam jako Fride Kahlo :wink: , a wiec czarną, niską,drobniutką, energiczną kobietkę;)I nie mówię,ze tak nie jest,ale nie przyszłoby mi do głowy,ze masz blond włosy;)

co do mnie- ciemny blond do połowy pleców,niebieskie oczy.
she

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 30 mar 2005, 12:45

nie mam czarnych włosów ale reszta jest blisko jestem mała dosc drobna(oprócz biustu :wink: )i energiczna na maxa!ja na twój temat tez miałam wyobrazenie odpowiednie .w mojej głowie jesteś szczupłą wysoka długowłosą brunetką.czyli chyba blisko byłam..

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 30 mar 2005, 14:33

:) bardzo wysoka nie jestem;)mam 1,70.A czy szczupła?;) it depends:) to zalezy kiedy;) ale nie mam nadwagi;)na szczescie;)

no najbardziej drażni mnie w sobie , mój nos.Jemu to nie daruje. :twisted: Prędzej piersiom daruję niż jemu,mimo,ze moze nie jest taki obrzydliwy,ale mam już fioła na jego punkcie :roll:
pozdrawiam:):):):)

a swoją drogą ta dupeczka w moim awatarku, to moj ideał urody jeśli chodzi o kobity;)
she

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 mar 2005, 20:08

Dzisiaj przyszłam od fryzjera... ...MASAKRA!!! Nie wiem czemu ale mój blond wyszedł baaaaaaardzo jasny i teraz wygladam jak jakaś Barbie!!!
Nie znoszę takiego typu kobiet(i zmieniam fryzjera!!! )-normalnie zaraz cos musze wykonbinować z tym kolorem...!!! :oops:

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 31 mar 2005, 14:35

Włosy blond z pasemkami, za ramiona. Oczy piwne.

hania
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: hania » 31 mar 2005, 15:00

włoski blond , lekko falowane(moja udręka :wink: ), a oczy szaro-niebieskie...nic specjalnego

Awatar użytkownika
agi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: agi » 31 mar 2005, 22:24

177cm, wloski do ramion, cieniowane, proste, jasny braz (od czasu do czasu zmienany przez wlascicielke na czekoladowy braz), oczy zielone

Awatar użytkownika
dorikatka
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: dorikatka » 31 mar 2005, 22:25

włosy ciemny blond z jasnym balejażem lekko kręcone do ramion, oczy zielone :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”