sponsoring

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 08 cze 2006, 17:50

Popapranie wlasne przyciaga poparanie cudze.
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
nowka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nowka » 08 cze 2006, 19:47

Smutne czasy mamy! Wszystko nawet najgorsze szambo mozna nazwac ladnie i juz przestaje smierdziec. Politycy nie kradna tylko najwyzej robia naduzycie finansowe, nie klamia tylko mijaja sie z prawda, a panienki nie prostytuuja sie tylko maja sponsoring! Prawda jest taka, ze sprzedaja sie za kase, ciuchy, wyjazdy itp podstarzalym speudo biznesmenom, na ktorych czesto normalne dziewczyny nie chca nawet spojrzec. Panienki maja syndrom kopciuszka i wierza, ze zarobia kupe kasy, skoncza z tym, a pewnego dnia zjawi sie ksiaze na bialym rumaku, ktory bedzie je kochal bez wzgledu na wszystko i oczywiscie czas sie zatrzyma a one pozostana piekne i mlode. A prawda jest taka, ze wiele z nich skonczy jako alkoholiczki, narkomanki i podrzedne kurewki z wielkimi problemami psychicznymi. Napatrzylam sie i nasluchalam takich biedactw. Szkoda ich!
13.05.2006 nosek prof Jethon, 22.01.2010 325 hp mentor okragle - sa super

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 08 cze 2006, 20:58

merlinka pisze: Oczywiście w tym czasie chodzę na dziwki żeby nie wybuchnąć. To jest zwykła sprawa. Nie ma się co oburzać"

Kobiety mogą sobie pozwolić na celibat a mężczyźni nie, bo są inaczej zbudowani i mają silniejsze potrzeby"
Jak czytam wypowiedzi takich gości to mnie trafia. Mam ochotę wziąść kij baseballowy i walić po głowie!!!!!!!!! Chodzący testosteron, który tłumaczy swoje zezwierzęcenie silniejszymi potrzebami. :rock:
Najgorsze jest to, że coraz młodsze dziewczynki godzą się na taki sponsoring za telefon komórkowy, ciuchy i kosmetyki. Nawet 15-latki maja już sponsorów. I staje się to coraz bardziej modne i normalne :roll: :roll: :roll:
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 08 cze 2006, 21:05

niektore usprawiedliwiaja to brakiem perspektyw, checia podjecia dalszej nauki w duzym miescie... co o tym myslicie ?

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 08 cze 2006, 21:53

Jeśli te laski jedynym wyjściem z sytuacji jakie widzą jest udzielanie usług seksualnych za kasę to szczerze współczuję. To muszą być dziewczyny o bardzo niskim poczuciu własnej wartości. Jeśli ktoś nie wierzy w siebie to zawsze będzie mówić, że nie ma perspektyw, że to jest jedyne wyjście.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 08 cze 2006, 22:05

Dobrze mowisz Gracja.
Musze wejsc na tamto forum poczytac, choc nie chce sie za bardzo denerwowac..
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 08 cze 2006, 22:27

w ich wypowiedziach jest bardzo duzo pewnosci siebie, moze to tylko poza, zreszta szkoda gadac, a nerwy gwarantowane :wink: jak pierwszy raz weszlam na tamto forum szlag mnie trafil :lol:

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 08 cze 2006, 22:41

Wlasnie tam poczytalam roche.. ale te panny tupet maja! Tak zarozumiale i wyrachowane dziwki ze brak slow! urody nie oceniam bo nie widzialam, poza pusia na zdjeciu, ale puste to one sa na maksa...
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 08 cze 2006, 22:47

Eve a czytalas w 'pogaduszkach o wszytskim i o niczym" kim jest prawdziwa europejka ? :lol:
jeden z uzytkownikow napisal im tak "I jeszcze robi z zabawy, seksu itd. wielka wartosc, przeciez kazdy glupi to potrafi. A ona mysli ze ludzie ktorzy je krytykuja to zakompleksience, a oni poprostu maja swoje zasady i kulture, a wy dziewczynki lekkich obyczajow nie utozsamiajcie sie z europa, bo uwlaczacie mojej godnosci i godnosci Kobiet przez duze K. Gdyby wszyscy ludzie sie tylko bawili i ruchali dzisiaj nie miala bys pradu i netu glupia malolato !!!!!!!!" (dobre chociaz nie wszystkie sa malolatami , jedna z nich ma np 32 lata ! :shock: )

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 08 cze 2006, 22:51

no pusia ma problem bo nie wie jak się wcisnąć do tego biznesu :lol: :lol: :lol: a usłużne koleżanki z branży dobrze jej doradzają...bo jak mówią..my panie do towarzystwa musimy się trzymać razem i wspierać....boszeeee, to jest naprawdę żałosne!!! Savana ma rację, z taką się normalnie pogadać nie da, nie przegadasz, one klepią te swoje racje (np. nie wiadomo ci jest dobre co jest złe, wszystko jest relatywne, nie robię nikomu krzywdy...)jak jakąś mantre :roll: :roll: :roll: nawet hammer hammer by nie pomogło
szkoda nerwów na te kurewki :evil: :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”